mozes li promijeniti doktora u petrovoj?
mozes li promijeniti doktora u petrovoj?
neznam.. mislim da moj dr.ima najmanje pacijentica pa bih kod nekog drugog još duže čekala... ah,moram biti strpljiva, nema mi druge![]()
Danas sam riješila betu,14i dan nakon transfera 6..ništa idemo u nove pobjede na jesen
Imam svoju srečicu pa mi je malo lakše ,ali sam jako razočarana jer je to veliki posao i stres, a na kraju ništa od svega![]()
netydrži se draga, držim fige za jesen
znam da ovo nije za ovu temu ali cure molila bih vas info ako imate za dr.Veček...nekakvo iskustvo možda poz.ili negativno
ne znam u kom smislu misliš info - on MPO ne radi, a mene je jednom u prošloj trudnoći pogledao, sve korektno bilo.
bila sam kod njega na pregledu i konzulacijama zbog trobmofilije pa sam misila da mi i dalje ostane doktor...
Evo ja sam juce bila na konzultacijama i muvaju se svi na onom novom odjelu,
čistačice, biolog Patrik, neki DR...čini mi se da su počeli sa radom dolje.
DR Š. mi je rekla da ce probati sa novim stimulacijama,
ja ju pitam za tu Elonovu i kaže da je baš na to mislila plus Menopur.
Pratit cemo hormone svaki mjesec i idemo u postupak kad su najbolji rezultati hormona.
Nadam se da če ovakav pristup uroditi plodom.![]()
NelaR, zanima me Elonva, odn. rezultat iste. Ja sam low responder kojoj je ostao još jedan plaćeni postupak. Ono što sam uspjela pročitati, injekcija se pikne jednom na početku ciklusa i djeluje 7 dana, cijena oko 5000 kn, loša uspješnost, ali se zato može ponavljati svaki mjesec. Zbog uspješnosti je možda i kombiniraju s menopurima.
Čekam tvoj izvještaj kad bude.
Ako netko ima još kakva iskustva s lijekom ili sam nešto krivo napisala, slobodno me ispravite.
HRABRE moje ja odem prošli ovaj mjesec u bolnicu,smjeste me na odjel i trebam ujutro na histero da bi oko 3 došla sestra i rekla da im se pokvario aparat da mogu ići doma....zovem neki dan jos nisu popravili,,,,
a kod koga si ti?
Sta se to u petrovoj pocela davati Elonva???
Ja sam malo citala po njemackim forumima i misljenja su podjeljena kao i kod svakoga jer ne reagiramo svi isto.
I tamo se vec dugi niz godina koristi.
Moj sljedeci postupak je upravo s Elonvom i menopurima pa eto budemo vidjeli![]()
Ostale curke....drzim vam fige svima![]()
Pricala sa prijateljicom koja je upravo u postupku sa Elonovom i ima 7 folikula svih 18mm dok je u prijašnjem postupku imala 3.
Nadam se da ce i meni tako djelovati pa da bude više šanse za pozitivnu betu!![]()
Pozz cure, jel koja trenutno u postupku? ja sam dobila preuzela prošli tjedan gonale i krenula s pikanjem u petak, tako da sam u utorak na prom ultrazvuku...napokon...![]()
sisak sretno![]()
NelaR
Kako napreduje postupak?
Jesi već počela s pikanjem?
I kod kojeg si Dr u prtrovoj?
Danas su me zvali iz Petrove da li mogu doći u petak a ne sutra na konzultacije jer sutra imaju neku svečanost pa da ne čekam i ne dočekam na kraju doktoricu. izgleda da se otvara novi dio)
Htjela bi ići u Petrovu na konzultacije, ima tko broj koji nazovem? I kako to kod njih ide,kojeg doktora mi preporučate,,koji dan ciklusa treba tamo ići, i rade li u 7. mjesecu? jer trebala bi oko 27.6.dobit menstruaciju
da, danas je otvoren svečano novi dio, upravo gledala na dnevniku na hrt-u i valjda me peru trudnički hormoni jer sam plakala ko godina. dao Bog da novi dio donese veću uspješnost!
Cure, rade li se u tom novom dijelu već postupci?
Jutros sam vidjela da sestra Irena vodi cure na novi odjel
Twinica moja ja ti otisla kao na ultrazvuk za prirodnjak pa si zakomplicirala cijelu situaciju, dr. me hoce poslati na operaciju ( tek 5.), endometrioza je uznapredovala, tumorski markeri su mi poviseni pa da neriskiram..... Moram se naruciti dolje za ultrazvuk, pa sa nalazima ponovo kod dr.... A ja sam samo htjela samo probati u prirodnjak![]()
ooooooooo micek moj!!!!!! a gle, znam da si koma sad, došla po jedno, a na kraju drugo, ali svako zlo za neko dobro. ajde ti to riješi, a ja bih išla i na pomalo alternativne metode rješavanja problema - ne endometrioze, nego UZROKA endometrioze, ako me razumiješ.
Ah draga razumijem, radim na tome ....
Pozitivno je u tome sto sam se od proslog ciklusa rijesila ciste od 4 cm i endometriom mi se je duplo smanjio. Kaze dr. da sam imala i ovulaciju ovaj ciklus tako da nije ni sve crnoNadam se da ce se do ultrazvuka situacija jos popraviti
![]()
pa i ja mislim da će to doći na svoje kad se taj uzrok koji ti sve to mrda i zeza te - ukloni. javljaj se!
Pozdrav cure!
S obzirom da iza sebe imam 1 neuspio ivf na vuk vrhovcu ( beta 0), za sljedeci postupak moram cekati do 10 mjeseca ( tako mi je dr rekla da je guzva) zanima me kakvo je stanje u Petrovoj
Imam sve nalaze friske ( sve iz 4mj/2015)
Kako funkcionira gore narucivanje ?scaniram uputnucu ( jel sifra A1 ili A2 ) i posaljem na mail ili nqknadno donesem ? Kad su im godisnji? Zovem 1 dan ciklusa ili ? Sutra bi trebala dobit...Puno hvala!p.s .oprostite na ovoliko puno pitanja ali svugdje je drugacije pa da ne gubim dragocijeno vrijeme ...
Puno srece svima !
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Iva zao mi je zbog negativne bete.
Dok cekas odgovor probaj na prvim stranicama od klinika naci brojeve telefona pa probaj i nazvati.
Mozda jos negdje uspijes prije godisnjih.
Neki ce ici u sedmom a neki u osmom pa zovi i kopaj, pitaj.
Koja ti je najbliza otidji osobno.
Sretnoi drzim fige
Iva probaj na temi vinogradska. Tamo su cure upravo sad aktivne.
U Petrovoj su poprilično bezobrazni obzirom da su se neki dan hvalili da ovim novim labom će imati 50% više postupaka. Ja sam jučer dobila termin za konzultacije za kraj rujna! Skoro 4 mjeseca!!!
A stari sam pacijent čiji dr više ne radi ambulantu! I veli meni sestra- pa godišnji su počeli. Za "novog" doktora sam dobila Prve konzultacije! Umjesto kontrolne!
Ma pišem pritužbu pročelniku.
Bezobraznici.
Pozz cure, ja sam sinoć primila stopericu u 22:00h i sutra u pol 8 sam na aspiraciji. Molim Vas, tko je od vas bio na punkciji i kakvu pripremu treba napraviti prije?
Inače imam 9 folikula i profesor je rekao da je malo previše i nezna što će samnom odlučiti za transfer
sisak,a kak se osječaš? Možda ti prijeti hiperstimulacija pa je mislio odgoditi transfer,to nije neuobičajeno. Neznam drugi razlog...budeš čula.
A kaj se tiče pripreme,vjerojatno ti je i rečeno,treba ti spavačica,papuče i muž. Možeš ponijeti ogrtač i čarape ako si zimogrozna...ali mislim da se više ne šeta pored ljudi do sale ko prije pa ti ogrtač ni netreba.
Malo prije ulaska u salu dobiješ braunilu kroz koju ti daju anesteziju kad dođeš na red...neznam kak je sad,meni se samo vrtjelo,osjetila sam sve.
Sretno i drži se!
Konacno da su to rijesili sa tim presetavanjem jer je koma bilo.
Žužy nadam se da nece otic u hiper i da jedino zbog toga je predpostavljam to i rekao al me uzasno smeta i ljuti kad tako doktori nedoreceno nesto kazu i onda samo zbune pacijente da poslije lupaju glavu i zaborave i pitati sto su htjeli.
Tipa ono sto je pisac htio s tim da kaze...nesto promumljaju i sve ostane visiti u zraku.
9 folikula je sasvim lijep broj i cini mi se ok.
Sretno sisak sutra![]()
meni je onaj koktelčić kaj daju super, ja se ničeg ne sjećam!
Hvala cure, dobro se osjećam, osjetim jajnike kad hodam. Ja sam inače kod profesora Kasuma i dobar je samo sto nije bas pričljiv. Pitala sam ga sve ali mi je rekao da će mi sve objasniti na vrijeme. Ja isto mislim da mi prijeti hipo, ali vidjet ćemo. Neznam zasto mi je rekao da ih imam previše, moja kolegica je imala 12 i sve je bilo normalno.
Evo cure, ja preživjela aspiraciju i dobili smo 11 jajnih stanica. Sad držim fige do sutra da ih se što više oplodi.![]()