Ne bih rekla da preko ljeta nema postupaka, ne idu svi na kolektivni godisnji, vec po 2 tjedna svatko, i to po redu. A,Kasum je bio i u 5.mj na godisnjem 2 tjedna, i zato sam cekala na prvi pregled mj.dana, cim se vratio dobila sam termin.
Lani sam dolazila u bolnicu i u 7. i u 8. mj, i normalno se sve odvijalo.
I, jiti sada mi nitko nije rekao da ne mogu u postupak zato sto im ne rade, nego mi je on rekao to sto sam napisala- da ne moze s obzirom da sam tek drugi put kod njega.
A, na prvom pregledu mi je rekao da moze odmah u 7.mj, samo da dodem s tim amh-om.
Dalje, folikulometrije radi nas doktor, iznimno, ako ga nema, radi onaj koga ima.
A, punkcije i transfere rade po dezurstvima.
Svaki dan netko drugi. Pr.u pon.Strelec je dezuran za to, i sve koje imaju zakazano u pon.jedno ili drugo-radit ce on. I,tako za svaki dan.
I,meni se prvi put potrefilo da mi je moj doktor bio i na punkciji i na transferu, ali nije on to dosao raditi samo meni, nego je radio svima koje su bile taj dan.
I, ono sto smo prije pricale, za aspiraciju bez uzv-a, vi ste me uvjeravale da sam krivo shvstila, da se samo transfer radi bez uzv-a, a da svi punkcije rade s uzv-om.
Mogu potvrditi da nije istina. Zar su vama zaista punkcije svi radili s uzv-om?
Jer meni ne. Samo vrcic.
A, sto se tice divnog i ljudskog pristupa- to mi uopce nije vazno.
Vazno mi je da mi da prave lijekove, i da sve dobro odradi...