Stranica 21 od 78 PrviPrvi ... 1119202122233171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Hvala drage, danas sam zvala u labos i rekli su mi da ih se 10 oplodilo ali da nazovem za sve detaljnije sutra. Žužy, profesor je bio zadovoljan nakon aspiracije. Sad mirujem i nadam se da me neće uloviti hiper... Inače cure, svi su bili divni prema meni, svi su se samnom veseli tamo

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure da li netko zna da li prof. Pavičić idući tjedan radi ili je na godišnjem?

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

nema je Una, na g.o. je cijeli 7. mj, mijenja ju prof. Šprem, ja baš idem u utorak kod nje.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala Twinić

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas je samnom na folikulometriji bila cura iz Međimurja, pa ako ovo čita- neka se javi

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Curke molim vas pomoć.
    Trebala bi vaditi betu u Petrovoj,mislim da mi je to najbliže s obzirom da sam iz Sesveta. Ne znam gdje se to vadi i u koje vrijeme i da li se trebam naručiti ili samo dođem? Kad su rezultati?

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Iza glavne zgrade s lijeve strane je laboratorij. Ne moraš se naručiti, samo dođi radnim danom od 7-9 s uputnicom. Rezultati su isti dan, mogu ti ih poslati i na mail ako zatražiš.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Drage moje,
    ima li ijedna od vas iskustvo ili savjet vezan uz promjenu liječnika u Petrovoj? Pacijentica sam dr. Kasuma i željela bih se prebaciti kod dr. Šprem... Je li to ikako moguće?
    U navedenog liječnika iz nekog razloga nemam povjerenja od samog početka, ali igrom slučaja me zadnji put pregledavala dr. Šprem i u 2 minute mi je na ultrazvuku vidjela ono što dr. Kasum nije vidio kroz 7 mjeseci liječenja... Uz dužno poštovanje; vjerojatno na ovom forumu postoje žene kojima je puno pomogao i imaju o njemu lijepe riječi...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sisak prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala drage, danas sam zvala u labos i rekli su mi da ih se 10 oplodilo ali da nazovem za sve detaljnije sutra. Žužy, profesor je bio zadovoljan nakon aspiracije. Sad mirujem i nadam se da me neće uloviti hiper... Inače cure, svi su bili divni prema meni, svi su se samnom veseli tamo
    Moze li mi tko objasniti ovo odlazenje u hiper?? Kako dode do toga? I,sto je to?
    ps., kakvo jw stanje,sisak?
    Posljednje uređivanje od Lajka : 13.07.2015. at 14:25

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno Potpomognuta u PETROVOJ

Pozdrav svima! Muz i ja idiopati, 3 AIH-a u Vg i uspješan polustimulirani IVF. Curica ima 2,5god i iako sam rekla da vise necemo ulazit u MPO vode, ipak sam pocela razmišljati o tome. A eto, i o tome da se mozda prebacim negdje drugdje, jer mi je VG i daleko i imala sam jedno neugodno iskustvo s jednom Dr tamo (u trudnoci), a i folikulometrije tamo iziskuju puno izostajanja s posla. Kakva je situacija u Petrovoj? Kad se rade folikulometrije, naručuju li ili se dugo ceka? Koliko sam shvatila, ovdje imate svojeg Dr u postupcima? U Vg, recimo, svaki put moze bit neki drugi, ovisno koji je dežurna taj dan na humanoj i onda se jos desi da bude zadržan u operacijskoj sali ili nesto pa se čekanje jos vise otegne. Ima li polustimliranih postupaka i ceka li se i na njih dugo?
    Hvala unaprijed!
    Posljednje uređivanje od BillieJean : 22.07.2015. at 19:17

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi smo u Petrovoj bili na prvom ivf-u u 5. mj., čekali smo par mjeseci na pregled, jako smo zadovoljni dr., ali ona mi je bila na folikulometrijama, druga dr. na punkciji, treća na transferu. Ne znam je li slučajno bilo tako, je li se baš potrefilo da nema dr. ili je to i inače praksa. Uglavnom, punkciju i transfer sam imala u netom otvorenom novom odjelu, sve je jako čisto, uredno, osoblje izuzetno ugodno, pogotovo sestre, svaka čast (u prvoj trudnoći sam ležala kod njih na odjelu i iznenađena sam koliko su sestre tamo drage i ljubazne).
    Kod naše dr. folikulometrije počinju oko 8,30 h, za druge ne znam i to ide jako brzo, ali mene je poslala vaditi hormone, tako da nisam bila gotova do 9,30 - 9,45, ovisi o gužvi u laboratoriju.
    Sretno!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo u Petrovoj bili na prvom ivf-u u 5. mj., čekali smo par mjeseci na pregled, jako smo zadovoljni dr., ali ona mi je bila na folikulometrijama, druga dr. na punkciji, treća na transferu. Ne znam je li slučajno bilo tako, je li se baš potrefilo da nema dr. ili je to i inače praksa. Uglavnom, punkciju i transfer sam imala u netom otvorenom novom odjelu, sve je jako čisto, uredno, osoblje izuzetno ugodno, pogotovo sestre, svaka čast (u prvoj trudnoći sam ležala kod njih na odjelu i iznenađena sam koliko su sestre tamo drage i ljubazne).
    Kod naše dr. folikulometrije počinju oko 8,30 h, za druge ne znam i to ide jako brzo, ali mene je poslala vaditi hormone, tako da nisam bila gotova do 9,30 - 9,45, ovisi o gužvi u laboratoriju.
    Sretno!
    Hvala ti na odgovoru!
    Par mjeseci samo za pregled?! Uf.....
    E da, pročitah da je otvoren novi odjel, znači dobro izgleda? Ajde super, volim da je uredno, nekako se odmah malo bolje osjecam. Drago mi je da je i osoblje ljubazno.
    Ah, dakle folikulometrije opet u radno vrijeme... Meni zaista nije jasno zašto se te FM ne mogu organizirati i u popodnevnim satima, pa ima nas puno koji radimo i kako misle da možemo toliko izostajati s posla?! Izludi me to!!!!

Zna li netko može li se, recimo, sve obavljati u Petrovoj, a da se samo na folikulometrije ide privatno kod nekog od dr-a koji rade i u Petrovoj (npr. kod Šimunića)?

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj onako-usput prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,
    ima li ijedna od vas iskustvo ili savjet vezan uz promjenu liječnika u Petrovoj? Pacijentica sam dr. Kasuma i željela bih se prebaciti kod dr. Šprem... Je li to ikako moguće?
    U navedenog liječnika iz nekog razloga nemam povjerenja od samog početka, ali igrom slučaja me zadnji put pregledavala dr. Šprem i u 2 minute mi je na ultrazvuku vidjela ono što dr. Kasum nije vidio kroz 7 mjeseci liječenja... Uz dužno poštovanje; vjerojatno na ovom forumu postoje žene kojima je puno pomogao i imaju o njemu lijepe riječi...
    Ja sam se prebacila kod Baldanice jer sam ostala bez doktora.
    Međutim, iako sam tamo godinama, nisam dobila termin za kontrolni pregled već prvi.
    I to čekam 4 mjeseca.
    A godinu dana čekam termin za zadnji stimulirani IVF.
    Samo sam se naručila kod druge dr uz objašnjenje da nemam više doktora. Sestre uopće nisu pokazale ni mrvicu razumijevanja.
    Od Kasuma sam i ja pobjegla nakon dvije konzultacije.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

prof Pavičić Baldani vrijedi čekati. a i prof Šprem isto. koliko god mi se (vjerojatno bzvz) zamjerilajednom, sad mi je famozna. puno toga ovisi i o nama. Kasumu ne bih dala ni 2 nacrtane ovce da čuva. lijen, prepotentan, bahat i bezobrazan i grub. ali, tko sam ja da ocjenjujem liječnike....ovo je samo moje (nevažno) mišljenje.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Meni se Šprem zamjerila i to nekoliko puta.
    A za čekanje se ne slažem, tako dugo se ne smije čekati. Pogotovo pacijentici koja nema više vremena prema zakonu.
    Uopće ne obraćaju pažnju na godine. Nije isto 29 ili 41 kad je zakonska granica 42.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
    prof Pavičić Baldani vrijedi čekati. a i prof Šprem isto. koliko god mi se (vjerojatno bzvz) zamjerilajednom, sad mi je famozna. puno toga ovisi i o nama. Kasumu ne bih dala ni 2 nacrtane ovce da čuva. lijen, prepotentan, bahat i bezobrazan i grub. ali, tko sam ja da ocjenjujem liječnike....ovo je samo moje (nevažno) mišljenje.
    No super!!!
    Ja se prebacila kod njega. Nisam znala kome bi...,u biti su mi svi isti i nitko nist posebno...
    Odlucila sam prakticki izvlacenjem sibica...
    A, samo zato sto sam imala vec sve papire, ostala sam u toj bolnici,iako po iskustvu nicim ne zasluzuju biti ni 10-ti izbor, kamoli 1.

Nakon zvanja za prvi termin,dobila sam ga za mj.dana. Cak mi je bio i ok, u usporedbi s vrcicem, ovaj se razgovara ko navinut...
    Poslao me vaditi amh, sto ovaj nikad nije.
    I,onda drugi pregled, s tim nalazom... Isto odmah na redu. (Mozda nema puno pacijentica )
    Unutra bile jos dvije doktorice(valjda), ili neke naucnice, i opet smo svi skupa raspravljali o svemu...
    Ugl.,dobila sam termin za postupak u 9.mj, ako opet nesto ne izmisli... Jer mi je prvo obecao postupak sad preko ljeta, a kad sam dosla drugi put, "e,ne moze to tako brzo, tek ste drugi put kod mene, i vi bi odmah u postupak,e nece ici..."
    Da je smotan, i dekoncentriran cesto-jest.

Sve mi se cini da je pitanje trudnoce u svemu tome cista sreca, kao i u prirodi...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I nama je prof. Pavičić Baldani divna. Jedino mi je bilo žao što mi nije bila ni na punkciji (poslije me je došla posjetiti u sobu ) ni na transferu (ne znam je li uopće bila u bonici taj dan) pa me zanima je li takva procedura inače (da jedan dan određeni dr. radi samo punkcije/transfere bez obzira čija pacijentica bila)?

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    No super!!!
    Ja se prebacila kod njega. Nisam znala kome bi...,u biti su mi svi isti i nitko nist posebno...
    Odlucila sam prakticki izvlacenjem sibica...
    A, samo zato sto sam imala vec sve papire, ostala sam u toj bolnici,iako po iskustvu nicim ne zasluzuju biti ni 10-ti izbor, kamoli 1.

Nakon zvanja za prvi termin,dobila sam ga za mj.dana. Cak mi je bio i ok, u usporedbi s vrcicem, ovaj se razgovara ko navinut...
    Poslao me vaditi amh, sto ovaj nikad nije.
    I,onda drugi pregled, s tim nalazom... Isto odmah na redu. (Mozda nema puno pacijentica )
    Unutra bile jos dvije doktorice(valjda), ili neke naucnice, i opet smo svi skupa raspravljali o svemu...
    Ugl.,dobila sam termin za postupak u 9.mj, ako opet nesto ne izmisli... Jer mi je prvo obecao postupak sad preko ljeta, a kad sam dosla drugi put, "e,ne moze to tako brzo, tek ste drugi put kod mene, i vi bi odmah u postupak,e nece ici..."
    Da je smotan, i dekoncentriran cesto-jest.

Sve mi se cini da je pitanje trudnoce u svemu tome cista sreca, kao i u prirodi...
    meni se desilo da je slucajno prof.Kasum bio dežuran pa sam bila kod njega i na folikulumetriji i na aspiraciji i na transferu
    i cisto je OK.
    Malo je grub kad radi i ima cudan smisao za humor, kao stalno ljutito ali se šali u stvari.
    Prvi put sam dosla do transfera kad mi je on bio na aspiraciji i to u prirodnom ciklusu i nakon 3. neuspjela pokušaja.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

ma gle evo moja cimerica je njegova pacijentica, on je čudan, al nije d anije stručan. daleko od toga. ja pišem o načinu ophođenja s pacijentima.a aja to ne bih mogla ponijeti. meni je zato prof Pavičić divna, ima ljudski i topao pristup. ali daleko da Kasum ne radi dobro, pa ne bi bio tu di je_!!!!!!! a lajka prek ljeta ti nema postupaka, a sad ti on ode na g.o. ionak.... kaj se tiče punkcija i transfera radi ih tvoj dr ako je tu. meni se desilo d ami profa nije bila na punkciji jer je bila na nekom kongresu pa mi je Radaković radio punkciju. logično mi je da oni ne mogu uvijek biti tu.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ne bih rekla da preko ljeta nema postupaka, ne idu svi na kolektivni godisnji, vec po 2 tjedna svatko, i to po redu. A,Kasum je bio i u 5.mj na godisnjem 2 tjedna, i zato sam cekala na prvi pregled mj.dana, cim se vratio dobila sam termin.
    Lani sam dolazila u bolnicu i u 7. i u 8. mj, i normalno se sve odvijalo.
    I, jiti sada mi nitko nije rekao da ne mogu u postupak zato sto im ne rade, nego mi je on rekao to sto sam napisala- da ne moze s obzirom da sam tek drugi put kod njega.
    A, na prvom pregledu mi je rekao da moze odmah u 7.mj, samo da dodem s tim amh-om.
    Dalje, folikulometrije radi nas doktor, iznimno, ako ga nema, radi onaj koga ima.
    A, punkcije i transfere rade po dezurstvima.
    Svaki dan netko drugi. Pr.u pon.Strelec je dezuran za to, i sve koje imaju zakazano u pon.jedno ili drugo-radit ce on. I,tako za svaki dan.
    I,meni se prvi put potrefilo da mi je moj doktor bio i na punkciji i na transferu, ali nije on to dosao raditi samo meni, nego je radio svima koje su bile taj dan.
    I, ono sto smo prije pricale, za aspiraciju bez uzv-a, vi ste me uvjeravale da sam krivo shvstila, da se samo transfer radi bez uzv-a, a da svi punkcije rade s uzv-om.
    Mogu potvrditi da nije istina. Zar su vama zaista punkcije svi radili s uzv-om?
    Jer meni ne. Samo vrcic.
    A, sto se tice divnog i ljudskog pristupa- to mi uopce nije vazno.
    Vazno mi je da mi da prave lijekove, i da sve dobro odradi...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

I nama je prof. Pavičić Baldani divna. Jedino mi je bilo žao što mi nije bila ni na punkciji (poslije me je došla posjetiti u sobu ) ni na transferu (ne znam je li uopće bila u bonici taj dan) pa me zanima je li takva procedura inače (da jedan dan određeni dr. radi samo punkcije/transfere bez obzira čija pacijentica bila)?
    Da, takva je procedura. Po tim nekim njihovim dezurstvima.
    Meni se isto to uopce ne svida.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ne bih rekla da preko ljeta nema postupaka, ne idu svi na kolektivni godisnji, vec po 2 tjedna svatko, i to po redu. A,Kasum je bio i u 5.mj na godisnjem 2 tjedna, i zato sam cekala na prvi pregled mj.dana, cim se vratio dobila sam termin.
    Lani sam dolazila u bolnicu i u 7. i u 8. mj, i normalno se sve odvijalo.
    I, jiti sada mi nitko nije rekao da ne mogu u postupak zato sto im ne rade, nego mi je on rekao to sto sam napisala- da ne moze s obzirom da sam tek drugi put kod njega.
    A, na prvom pregledu mi je rekao da moze odmah u 7.mj, samo da dodem s tim amh-om.
    Dalje, folikulometrije radi nas doktor, iznimno, ako ga nema, radi onaj koga ima.
    A, punkcije i transfere rade po dezurstvima.
    Svaki dan netko drugi. Pr.u pon.Strelec je dezuran za to, i sve koje imaju zakazano u pon.jedno ili drugo-radit ce on. I,tako za svaki dan.
    I,meni se prvi put potrefilo da mi je moj doktor bio i na punkciji i na transferu, ali nije on to dosao raditi samo meni, nego je radio svima koje su bile taj dan.
    I, ono sto smo prije pricale, za aspiraciju bez uzv-a, vi ste me uvjeravale da sam krivo shvstila, da se samo transfer radi bez uzv-a, a da svi punkcije rade s uzv-om.
    Mogu potvrditi da nije istina. Zar su vama zaista punkcije svi radili s uzv-om?
    Jer meni ne. Samo vrcic.
    A, sto se tice divnog i ljudskog pristupa- to mi uopce nije vazno.
    Vazno mi je da mi da prave lijekove, i da sve dobro odradi...
    Daj mi objasni onda kako naslijepo vade jajne stanice bez UZV-a?
    Pikaju pa kaj napiknu? Kako ti vide gdje ti je jajnik uopće?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni isto nije jasno ovo da se ne radi punkcija s uzv?!
    Pa mislim da to uopće fizički nije moguće...
    Transfer je radio samo Vrčić s UZV, ostali koliko znam ne...ne znam je li se što promijenilo.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    Daj mi objasni onda kako naslijepo vade jajne stanice bez UZV-a?
    Pikaju pa kaj napiknu? Kako ti vide gdje ti je jajnik uopće?
    Nemam sta objasnjavati, ali zaista je tako. Nemoj se ljutiti, nisam ja to izmislila, nego dozivjela. Mislim, sad ispada kao da lazem, ili ne znam sta? Pa,znam sto sam prosla.
    Osim toga,to su mi potvrdile i ostale zene koje su bile tamo. Vjrerovale ili ne, da, na slijepo to rade. Ako je nekome punkcija radena na uzv, a da nije vrcic, nek se javi. I meni je to jos uvijek enigma.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ne znam, sad se stvarno osjecam tako glupo da sumnjam u sve sto sam prosla.
    Pa,valjda nisam bila tako drogirana da nisam vidjela uzv?? Ali,i druge zene su isto komentirale

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja sam prosla 2 punkcije u Petrovoj...2009. kod dr.Pavićić i 2015. kod dr.Kasuma, obje uz uzv naravno! I nikada, ali bas nikada u ovih 7 god MPO staza i nekoliko postupaka u raznim klinikama nisam cula/dozivjela da punkciju rade uzivo!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

O,boze,pa gdje sam ja onda bila???
    Jooj, sramota me. Zanemarite upis.
    Sigurna sam da nam je strelec radio punkciju bez uzv. ( ali, kako rekoh opet ne 100%)
    A,za lijek pritom, pitali su nas zelimo li? Nije da smo morali. Prvi put sam isla bez icega, drugi put uz lijek. Ali, bila sam pri sebi, sve vidla i cula, samo sam bila uzasno izbezumljena i prestrasena...

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

O,boze,pa gdje sam ja onda bila???
    Jooj, sramota me. Zanemarite upis.
    Sigurna sam da nam je strelec radio punkciju bez uzv. ( ali, kako rekoh opet ne 100%)
    A,za lijek pritom, pitali su nas zelimo li? Nije da smo morali. Prvi put sam isla bez icega, drugi put uz lijek. Ali, bila sam pri sebi, sve vidla i cula, samo sam bila uzasno izbezumljena i prestrasena...
    Ja sam bila na 6 postupaka do sad i aspiraciju mi radili i Kasum, i Vrčić i Šprem i svi radili sa ultrazvukom.
    Obićno se 'koktelčić' daje onima koji imaju više folikula a ako je samo jedna onda ne.
    I ja sam mislila da sam skroz budna pod 'koktelčićem', ali kad sam išla u prirodnom vaditi jednu JS i to baš kod Kasuma,
    skužila sam da ipak to malo duže traje kad ne dobiješ ljekove.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Lajka tebe je koktelčić omamio, meni se činilo da punkcija traje 2 min i isto nisam vidjela uzv, ali to je nemoguće. i Petrova daje taj koktelčić svima, osim u prirodnom ciklusu kad imaš izbor.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

:
    Ma,očito je to. Znam da sam se počela plakati jer sam si zabrijala sve najgore, i došlo mi je da pobjegnem sa stola. I,da, isto mi se čini da je trajalo kratko. Ali, znam sam bila izbezumljena skroz...
    To mi je valjda neki iracionalni strah, i onda si to skroz umislim

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

:
    Ma,očito je to. Znam da sam se počela plakati jer sam si zabrijala sve najgore, i došlo mi je da pobjegnem sa stola. I,da, isto mi se čini da je trajalo kratko. Ali, znam sam bila izbezumljena skroz...
    To mi je valjda neki iracionalni strah, i onda si to skroz umislim
    Ja sam prvi put plakala jer sam mislila da bum ja sad zaspala pa me iznenadilo, drugi put sam psovala, treći sam zgrabila sestru za ruku i stisnula zube. Sve to s koktelom.
    Četvrti put sam išla privat u totalnu. Iskasapili me ko nikad.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno HZZO ugovorio IVF/ICSI postupke s dvije privatne poliklinike

HZZO ugovorio IVF/ICSI postupke s dvije privatne poliklinike

Udruga Roda od HZZO-a je primila informaciju o novougovorenim IVF/ICSI postupcima u privatnim poliklinikama koji se radi smanjenja lista čekanja u bolnicama trebaju provesti do 31. 12. 2015.:

Poliklinika Škvorc u Samoboru je ugovorila:
    a) 100 postupaka IVF/ICSI u prirodnom ciklusu
    b) 150 postupaka IVF/ICSI u blago stimuliranom ciklusu
    c) 200 postupaka IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu

Poliklinika Betaplus u Zagrebu je ugovorila:
    a) 10 postupaka IVF/ICSI u prirodnom ciklusu
    b) 30 postupaka IVF/ICSI u blago stimuliranom ciklusu
    c) 10 postupaka IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu

Natječajem za sklapanje ugovora o provođenju dijagnostičkih/terapijskih postupaka radi smanjenja Nacionalne liste čekanja od 03. lipnja 2015. godine bilo je predviđeno 900 IVF postupaka, a dodijeljeno je ukupno 500 postupaka.

Link na Odluku o izboru najpovoljnijih ponuditelja:
    http://docdro.id/nYfvz8C

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

meni zaista nije jasno zašto svi ne rade punkciju pod uzv.?to bi trebalo nekome nešto reći da počnu svi raditi s uzv,šta vi m islite djevojke?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sve punkcije se rade pod uzv-om,nije izvedivo drugačije. Jedino transfer ne radi svatko.

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj žuška prvotno napisa Vidi poruku
    meni zaista nije jasno zašto svi ne rade punkciju pod uzv.?to bi trebalo nekome nešto reći da počnu svi raditi s uzv,šta vi m islite djevojke?
    Mislila si na TRANSFER (ono kad ti vracaju oplođene jajne stanice) to jedino Vrčić radi sa ultrazvukom.

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Joj svašta se prepričava , navodno je frendica od kume bila na IVF i imala je 20 folikula pa su joj radili aspiraciju bez anestezije!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    Joj svašta se prepričava , navodno je frendica od kume bila na IVF i imala je 20 folikula pa su joj radili aspiraciju bez anestezije!
    Pa ako je bila na VV…tamo nema anestezije…barem nije bilo…eto, moja kuma je imala 16 i aspiracija bez anestezije

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pa ako je bila na VV…tamo nema anestezije…barem nije bilo…eto, moja kuma je imala 16 i aspiracija bez anestezije
    De nemoj zezati!!! :-O Pa ja vadila jednu bez 'koktelića' i krepala

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

da to sam i mislila,,uhuh..stvarno ne razumijem

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure jel zna netko kad se vraća prof. Pavičić Baldani

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, ja sam bila na aspiraciji bez anestezije, dobila 11 JS. I radio mi prof Kasum bez UVZ i doktorica Lana Š. transfer isto bez UVZ. Ocito svako radi razlicito

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sisak,
    jesi li za aspiraciju dobila barem kakvu injekciju protiv bolova i za opuštanje?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sisak - Kasum ti je radio aspiraciju bez UZV-a?!
    Mislim nije mi jasno kako je to moguće...za transfer znam da ne rade UZV, ali za aspiraciju obavezno! A nekoliko postova iznad smo baš o tome raspravljali kako je nemoguće aspiraciju raditi bez UZV, sad mi više ništa nije jasno...to više što sam i sama bila na aspiraciji kod Kasuma i radio ju je s UZV (transfer bez).
    Sretno dalje

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    sisak,
    jesi li za aspiraciju dobila barem kakvu injekciju protiv bolova i za opuštanje?
    Dobila sam injekciju protiv bolova par min prije. Ja sam na dosta ljekova alergicna pa mi zato anesteziologinja nije nista dala. Bili su svi prekrasni prema meni, taj dan sam jedina bila na aspiraciji.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim nije mi jasno kako je to moguće...za transfer znam da ne rade UZV, ali za aspiraciju obavezno! A nekoliko postova iznad smo baš o tome raspravljali kako je nemoguće aspiraciju raditi bez UZV, sad mi više ništa nije jasno...to više što sam i sama bila na aspiraciji kod Kasuma i radio ju je s UZV (transfer bez).
    Sretno dalje
    Hvala draga. Ja sam prvi put bila na aspiraciji, tako da nisam puno ni znala o tome. Uglavnom meni to nije bilo tako strasno, vise me je bolilo poslije aspiracije. Na kraju smo od 11 JS dobili 3 prekrasne blastociste i jedna raste kod mame evo vec 12 tjedana a druge 2 su smrzlici ❤ Meni je cure prof Kasum odlican, ja s njim nisam imala nikakvih problema, dok mi je jednom bila dok Šprem i njoj vise ne bi nikad otisla, ugl svako ima svoju pricu. Moj primarni gin je rekao prije samog postupka da je sve u sretnom doktoru i kad ga odaberemo da ce sve biti OK.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno dalje
    Hvala draga. Ja sam prvi put bila na aspiraciji, tako da nisam puno ni znala o tome. Uglavnom meni to nije bilo tako strasno, vise me je bolilo poslije aspiracije. Na kraju smo od 11 JS dobili 3 prekrasne blastociste i jedna raste kod mame evo vec 12 tjedana a druge 2 su smrzlici

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cure moje, ja sam bila na aspiraciji bez anestezije, dobila 11 JS. I radio mi prof Kasum bez UVZ i doktorica Lana Š. transfer isto bez UVZ. Ocito svako radi razlicito
    Ja sam baš kod prof Kasuma bila na aspiraciji u prirodnom ciklusu i bez anestezije jer je jedna JS i radio je naravno sa ultrazvukom, pa kako bi inače znao gdje je folikul i dali je opkupio JS.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala draga. Ja sam prvi put bila na aspiraciji, tako da nisam puno ni znala o tome. Uglavnom meni to nije bilo tako strasno, vise me je bolilo poslije aspiracije. Na kraju smo od 11 JS dobili 3 prekrasne blastociste i jedna raste kod mame evo vec 12 tjedana a druge 2 su smrzlici
    sisak,drago mi je da mrvica raste
    No,kako točno si sigurna da je dr Kasum radio aspiraciju bez uzv-a? Jel netko to spomenuo tokom zahvata ili si sama vidjela/skužila? Pogotovo jer ti bilo prvi puta. Teško mi je vjerovati...nema šanse da je onu igletinu gurnuo na slijepo,pored svih onih žila u blizini jajnika,zbog kojih nekim ženama čak otkažu punkciju jer je jajnik tolko nedostupan da je aspiracija rizična da ne pogode žilu. Zato se nemrem načuditi ovome kaj pišeš

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Žužy pokraj mene je bio ugasen ultrazvuk a i covjek nije podignuo glavu uopce...jedino ako je bio smjesten negdi ispod mene. Nemam pojma kako to rade, iduci put cu ga bas pitat pa vam javim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •