Stranica 24 od 78 PrviPrvi ... 1422232425263474 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

To ti je prednost posto si iz zg. Meni je teze moram putovati iz cakovca. Pa definitivno mozes ici privatno lakse ti je. Vec sam bila na klomicima i nemam nikakve probleme. Teze podnosim menpoure. A i kad sam isla s klomicima uvjek sam dobila dvije js i uvijek su se oplodile sto za menopure ne mogu reci cista suprotnost. Vidjet ces sta ce ti reci. Sve ce zavisit kakvi ce ti biti nalazi.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

jel radis? Kako kombiniraš sve te odlaske u Zagreb?
    Možda mi je prednost kaj sam iz ZG ali kako stvari stoje morat ću uzimati ili godišnji ili bolovanje :/
    A najgore je sto u firmi nitko ne smije znati da radimo na bebi jer bi valjda odmah dobila otkaz ili tako nešto... Ahhh

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Eto vidis ja sam s te strane sretna. Imam veliku podrsku poslodavca. Kad god mi treba dobim go ili slobodne dane. Cak me i sefice "tjeraju" da idem. Podrska su mi u postupcima. Trenutno sam na bolovanju jer sam svaki drugi dan u zg pa mi je dao soc gin bolovanje. Kaj god da trebam dobim i bolovanje bez problema a iam i takav posao da nebi mogla raditi poslje transfera.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

ufff da, to je super... Ja na žalost moram to skrivati. A teško je ići svaki drugi dan na bolovanje i skrivati zašto. Opće ne znam sta ću ali razmišljati ću o tome kad dođe vrijeme a godišnji nasmijem uzimati kad je sezona...
    To nam je zabranjeno... Ma grozno...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja bi, da sam na tvom mjestu, ipak uzela bolovanje. Imas pravo na to i ne pise ti zasto si na bolovanju pa nece znati sta je. Daj mi reci kod kojeg doktora ides? Kod koga su te stavili?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

ne piše neplodnost ili nešto slično na doznakama? Hmmm
    Piše mi da je liječnik Šprem Goldštajn Marina, dobra??

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ne pise sam bolest jer se ne navodi sifra bolovanja. Cula sam da je dobra. Ja sam ko Tomicica.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

ja ti ne znam doktore znaci koga sam sad dobila imam do kraja? Bas čitam na netu, svi kažu da je super, odlično

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

U principu da. Samo si moras pogledati u koje vrijeme ti dok ima folikumetrije. Svaki dok ima u odredeno vrijeme.

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    ja ti ne znam doktore znaci koga sam sad dobila imam do kraja? Bas čitam na netu, svi kažu da je super, odlično
    Pozdrav,
    ja sam ti kod profesorice Šprem odradila 8 postupaka, sad trenutno čekam betu i meni je ona super, nježna i draga, možeš ju pitati šta te zanima (ja si čak zapišem kad se nečeg sjetim pa ju ispitam kad dođem )

Meni na svim papirima piše šifra lječenja N97 neplodnost, čak i na računu za ljekove u nekim apotekama to piše, tako da si to dobro provjeri sa svojim dr opče prakse, navodno su neke dobile bolovanje na crijevnu virozu, upalu nečega i tako, e sad to ovisi o tvom dr. koji ti daje bolovanje.
    Na doznakama koje nosiš u firmu sigurno piše po kojoj si šifri na bolovanju.

Prof. Šprem radi folikulumetrije od 8:00 do 8:30 ali uglavnom dođe i kasnije, valjda dok obavi aspiracije i transfere.
    Ti trebaš biti tamo oko 8:00 i javiti se sestri pa čekati, a nakon pregleda trebaš na velikom šalteru čekati ljekove i to obično traje,
    zadnje dane pred ovulaciju moraš i koji put vaditi krv pa i to traje a folikulometrije su svaki drugi dan nekad i svaki...
    tako da jedino ako imaš klizno radno vrijeme pa da možeš doći kasnije na posao možeš to izvesti inače teško.

Dobiješ od nje sve što treba napraviti od pretraga i dok čekaš postupak sve stigneš napraviti preko HZZa, što bi plačala bezveze.
    Uzmi si neke dodatke prehrani (vitamine i minerale...) i Folacin od dr opče prakse na recept, pa si to odmah počni piti redovito da se pripremiš za sve,
    Pazi na prehranu, kreni na neku rekreaciju, najbolje yogu, da se i opustiš i potičeš izmjene u tijelu...

I samo lagano, nemoj se nervirati i biti u strahu, to utječe na hormone, ne možeš ništa drugo napraviti osim gledati da svoje tijelo dovedeš u što bolje stanje.

Sretno!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Na doznkana za bolovanje ne piše šifra dijagnoze. To je tako već nekoliko godina. Piše samo oznaka je li bolovanje zbog bolesti osiguranika ili na temelju nekih drugih prava kao što je npr. njega djeteta, njega člana obitelji, bolovanje radi ozljede na radu.
    Na doznaci vam sigurno neće pisati N97 ili koja druga šifra iz koje bi poslodavac mogao saznati od čega boluje zaposlenik. Ne brinite radi doznaka, neće znati u firmi da ste na bolovanju radi liječenja neplodnosti.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 30.01.2016. at 09:46

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeeeee ja sam bila danas na transferu, dva oplođena, dva vraćena. Jedan ocijenjen sa odličnom a jedan s vrlodobrom ocjenom (neznam sto to točno znači)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    aurora tebi je sutra 10 dnt trodn.embrija.
    Ako zelis test sutra mozes raditi i sretno

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,
    ja sam ti kod profesorice Šprem odradila 8 postupaka, sad trenutno čekam betu i meni je ona super, nježna i draga, možeš ju pitati šta te zanima (ja si čak zapišem kad se nečeg sjetim pa ju ispitam kad dođem )

Meni na svim papirima piše šifra lječenja N97 neplodnost, čak i na računu za ljekove u nekim apotekama to piše, tako da si to dobro provjeri sa svojim dr opče prakse, navodno su neke dobile bolovanje na crijevnu virozu, upalu nečega i tako, e sad to ovisi o tvom dr. koji ti daje bolovanje.
    Na doznakama koje nosiš u firmu sigurno piše po kojoj si šifri na bolovanju.

Prof. Šprem radi folikulumetrije od 8:00 do 8:30 ali uglavnom dođe i kasnije, valjda dok obavi aspiracije i transfere.
    Ti trebaš biti tamo oko 8:00 i javiti se sestri pa čekati, a nakon pregleda trebaš na velikom šalteru čekati ljekove i to obično traje,
    zadnje dane pred ovulaciju moraš i koji put vaditi krv pa i to traje a folikulometrije su svaki drugi dan nekad i svaki...
    tako da jedino ako imaš klizno radno vrijeme pa da možeš doći kasnije na posao možeš to izvesti inače teško.

Dobiješ od nje sve što treba napraviti od pretraga i dok čekaš postupak sve stigneš napraviti preko HZZa, što bi plačala bezveze.
    Uzmi si neke dodatke prehrani (vitamine i minerale...) i Folacin od dr opče prakse na recept, pa si to odmah počni piti redovito da se pripremiš za sve,
    Pazi na prehranu, kreni na neku rekreaciju, najbolje yogu, da se i opustiš i potičeš izmjene u tijelu...

I samo lagano, nemoj se nervirati i biti u strahu, to utječe na hormone, ne možeš ništa drugo napraviti osim gledati da svoje tijelo dovedeš u što bolje stanje.

Sretno!!
    Hvala na pomoći...
    Čini se da ću teško to sve prolaziti u firmi a da nitko ne zna... jer svako malo otvarati bolovanje je skroz čudno i sumnjivo. A i pitat će me koji mi je vrag :/
    Jer čini se da ću svaki put kad ću imati folikulometrije morat na bolovanje pošto ja radim od 7h i to u Samoboru

Ja računam trenutno da bi uzimala samo Klomifen bez postupka... ako će nalazi biti ok... Jel bi to onda išlo nešto brže?
    Ajde bar mi je drago da je doktorica dobra, bar nešto pozitivno u svemu tome. I kako ona stigne u pola sata obaviti sve folikulometrije?

Baš sam neki dan odlučila upisati jogu, treba mi definitivno neko smirenje. Sva sam u strahu i zbunjena jer uopće ne kužim šta ću s glupim poslom, to mi je još najveća briga oko svih tih odlazaka :/

Puno hvala cure, divne ste. Držim fige za super bete

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

MonaLi ja kad sam sad isla na folokumetrije sam otvorila bolovanje i jos ga nisam zatvorila. Ostat cu na bolovanju dalje jer idem u postupak. Ne isplati mi se sad zatvarat i za tj dana opet otvarati. Soc gin je rekao da mogu biti dalje na bo. Dobro radim i takav pksao da nrbi mogla raditi za vrjeme postupka. Vidjet ces kako ce sve ici. Nemoj se nepotrebno nervirati.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    MonaLi ja kad sam sad isla na folokumetrije sam otvorila bolovanje i jos ga nisam zatvorila. Ostat cu na bolovanju dalje jer idem u postupak. Ne isplati mi se sad zatvarat i za tj dana opet otvarati. Soc gin je rekao da mogu biti dalje na bo. Dobro radim i takav pksao da nrbi mogla raditi za vrjeme postupka. Vidjet ces kako ce sve ici. Nemoj se nepotrebno nervirati.
    Da to je super, sad si doma i baš te briga Meni to na poslu baš ne bi tolerirali... morali bi zaposliti novu osobu da me nema često, tako da... blago tebi :D
    A...nerviram se, ne mogu si pomoći ali hvala ti

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Da to je super, sad si doma i baš te briga Meni to na poslu baš ne bi tolerirali... morali bi zaposliti novu osobu da me nema često, tako da... blago tebi :D
    A...nerviram se, ne mogu si pomoći ali hvala ti
    Tako sam se i ja nervirala i otišla u postupak i ponijela sa sobom lap da obavljam posao dok sam između pregleda a onda sam shvatila da ako se ne opustim i smanjim stres da ništa od toga. Na kraju lap nisam ni otvorila i ne želim znati ništa o poslu dok ne završim. Eto prvi put u životu sam si taj luksuz napravila i drago mi je

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

MonaLi

Meni je joga otkriće!! Nisam inače za sportove uopče, ali ovo mi je zakon, sad več preko godinu dana idem. :D

Za bolovanje je to nekih tjedan dana za folikulometrije, otprilike i onda jedan dan za transfer, dakle oko desetak dana trebaš, a valjalo bi i do bete ta dva tjedna.

Vjeruj mi NITKO se ne brine za tebe tamo na poslu i nije ih briga hočeš li ti imati dijete ili ne.
    Sutra če ti možda dati pedalu zbog viška ili zato što treba zaposliti nekog 'podobnijeg', i tko če onda plakati za tobomi misliti kako češ ti živjeti!!?

Meni je tako sranje napravila kuma, koja me molila da joj dođem raditi iako je bila upućena u sve što prolazimo, dogovorile smo se da tih deset dana kad sam u ZG nije problem, ona če uskoćiti.
    Da bi me na drugi put kad sam otišla odjavila dfok sam bila u postupku, naravno nije mi rekla, tako da sam ja ostala bez OSNOVNOG zdravstvenog osiguranja dok sam bila na postupku od preko 15000kn.
    Sve to sam saznala kad sam se vratila i kad mi dr. nije mogla poslati recept za utrogestan.
    Dvoje djece sam joj držala na krštenju a ona meni kaže da šta ja toliko to forsiram, ko da mi je bitno!!

Na kraju ne pričamo više, ona je zatvorila za par mjeseci jer joj nije išlo, a ja sam se nervirala i živčanila i dvije loptice se nisu primile...
    Jel to vrijedno svega!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

NelsR slazem se u potpunosti s tobom. Nista mi nije vaznije od onoga sta je meni prioritet u zivotu, mojeg zdravlja pa pogotovo. Niko nije toga vrijedan a ponajmanje poslodavac. I da nemam podrsku na poslu sve jedno bih postupila kako postupam. Zelimo doci do svog cilja i nista me nece u tome sprijeciti. Svaki poslodavac ce nac zamjenu za nas al mi ne mozemo nac zamjenu da dodemo do nase srece za koju se toliko moramo boriti.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

NelaR - ja sam jogu prije radila doma... ali sada bi baš išla na satove. Super mi je to Puno mi je pomoglo i fizički i psihički
    A što se posla tiče, znam... slažem se sa vama ovdje ali moja kolegica na poslu je grozna, iako ima djecu i stalno mi govori da i ja pocnem razmišljati o tome (ne zna da već dugo radimo na tome), mislim da nebi imala razumijevanja da me više nema nego ima.... Za šefa ni ne znam što bi rekao, mislim što uopće može? Čekam sada prvi razgovor da uopće vidim što će samnom, kakvi su mi nalazi... još ne znam ništa a već me panika lovi.

Tvoja prića za prijateljicu je strašna... baš grozna i bezobrazna osoba, ali barem si saznala s kim si imala posla. Eto nešto pozitivno u svemu tome.Ja sam se u zadnje vrijeme strašno razočarala u ljude, a uvijek sam bila naivan tip osobe, ono ma nije htjeo, nije znao... sigurno da nije tako mislio. Ali sam shvatila da jednostavno ima ljudi koji misle ne prvo na sebe, nego samo na sebe.

Antony34 - i ja se s tobom slažem, i svakome bi savjetoala isto, da napravi sve za tu bebicu koju želi. I naravno da ću i ja Samo mi treba malo hrabrosti... a za to imam vas ovdje *
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 31.01.2016. at 10:59

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    aurora tebi je sutra 10 dnt trodn.embrija.
    Ako zelis test sutra mozes raditi i sretno
    evo piškila sam i test je negativan...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

evo piškila sam i test je negativan...
    Pisala sam ti na temi nakon transfera...

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Neznam kakva je sad procedura za drugi pokušaj u Petrovoj, da li se opet moram prijaviti za konzultacije ili postoji neki brži proces za dobivanje slijedećeg termina?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Sve normalno, posalji mail na onu njihovu adresu, napomenes kod kojeg si dr, i u roku odmah ti posalju narudzbenicu. Vjerojatno po raspolozivom terminu kod tod doktora.

Ja se narucila u petak, i evo sutra vec idem na konzultacije

A, to kad ce te pustiti u postupak opet, ovisi o doktoru. Ako si bila na lijekovima, ja cekam oko 4 mj za ponovo, ako je prirodnjak moze i prije.
    Ali, odmah se naruci.

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Sve normalno, posalji mail na onu njihovu adresu, napomenes kod kojeg si dr, i u roku odmah ti posalju narudzbenicu. Vjerojatno po raspolozivom terminu kod tod doktora.

Ja se narucila u petak, i evo sutra vec idem na konzultacije

A, to kad ce te pustiti u postupak opet, ovisi o doktoru. Ako si bila na lijekovima, ja cekam oko 4 mj za ponovo, ako je prirodnjak moze i prije.
    Ali, odmah se naruci.
    Znači naručujem se ponovo na konzultacije ili? Jel im napomenem da sam prošla upravo jedan postupak?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ja im nista ne napominjem, jer mislim da to sestrama tamo na salteru nista ne znaci.
    Ali, napomeni, ako zelis... Ja, nista nisam napomenula, a dobila termin za 2 dana. Inace, vjerojatno to ovisi koliko koji dr ima puno pacijentica.
    Kad dodes k doktoru kazes da nije uspjelo, i pitaj kad mozes ponovno u postupak.
    Onda on to napise u komp, i s tim se opet javis na salter.
    Tamo mi one onim crvenim penkalom upisu termin, i samo taj mjesec dodem po lijekove. Tako mi je bar do sada bilo uvijek.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Nego..., sad sam zabunom stisnula sv.duh pa vidim da je i tamo radprava da nema lijekova.
    Bila sam po lijekove pretprosli tjedan, i isto sam cula da im fali lijekova. Neke su cure otkazivali zbog toga.
    Valjda se stanje sredilo?

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja im nista ne napominjem, jer mislim da to sestrama tamo na salteru nista ne znaci.
    Ali, napomeni, ako zelis... Ja, nista nisam napomenula, a dobila termin za 2 dana. Inace, vjerojatno to ovisi koliko koji dr ima puno pacijentica.
    Kad dodes k doktoru kazes da nije uspjelo, i pitaj kad mozes ponovno u postupak.
    Onda on to napise u komp, i s tim se opet javis na salter.
    Tamo mi one onim crvenim penkalom upisu termin, i samo taj mjesec dodem po lijekove. Tako mi je bar do sada bilo uvijek.
    Ok thanks.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ma, nista. Sretno! I, celicne zivce zelim!
    Ja sam od ovog postupka jos u nocnoj mori
    Iako, zaista bas nista ni malo lose se ne odnosi na osoblje bolnice, ni doktora ni biologe! Toliko su mi svi bili dobri da svaka im cast. Stvarno sam prezadovoljna svima.

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ma, nista. Sretno! I, celicne zivce zelim!
    Ja sam od ovog postupka jos u nocnoj mori
    Iako, zaista bas nista ni malo lose se ne odnosi na osoblje bolnice, ni doktora ni biologe! Toliko su mi svi bili dobri da svaka im cast. Stvarno sam prezadovoljna svima.
    Znam, tako je i meni.. svi su bili super ali ovo mi je bio prvi pokušaj i srce i dušu sam ostavila u njemu i sad se treba sastaviti i krenuti ponovo...a kod mene i endometrioza raste pa mi je utrka s vremenom..
    Trebala bi vaditi betu za tri dana ali kako mi se čini menga samo što nije krenula pa neznam jel uopće ima smisla ići vaditi ako stigne menga i trebam li im javiti rezultat jer su mi dali broj da se javim?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Trebas im javit bez obzira na sve. Evo ja rjesila pregled u petak vadenje krvi i moram ici podici lijekove jer sljedeci tjedan startamo.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Trebala bi vaditi betu za tri dana ali kako mi se čini menga samo što nije krenula pa neznam jel uopće ima smisla ići vaditi ako stigne menga i trebam li im javiti rezultat jer su mi dali broj da se javim?

Cure, javite uvijek rezultat. kakav god bio. Javite i kad rodite djecu

Sve ustanove koje provode mpo dužne su o postupcima i rezulatima postupaka obavještavati Ministarstvo zdravstva kako bi se mogao vodititi Državni registar mpo-a.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Neznam kakva je sad procedura za drugi pokušaj u Petrovoj, da li se opet moram prijaviti za konzultacije ili postoji neki brži proces za dobivanje slijedećeg termina?

Aurora pitaj ih i za prirodni.....mozda mozes odmah sljedeci ciklus.
    Neznam kakva je situacija kod vas al ih vrijedi pitati.

Sretno

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Znam, tako je i meni.. svi su bili super ali ovo mi je bio prvi pokušaj i srce i dušu sam ostavila u njemu i sad se treba sastaviti i krenuti ponovo...a kod mene i endometrioza raste pa mi je utrka s vremenom..

Savjetujem da betu svakako izvadis i javis im....
    I mozes cak to i sutra obaviti jer je 12 dnt i da znas ziher na cemu si.

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Savjetujem da betu svakako izvadis i javis im....
    I mozes cak to i sutra obaviti jer je 12 dnt i da znas ziher na cemu si.
    Znači mogla bi izvaditi i dva dana prije nego što su oni rekli? Moralo bi pokazati bar nešto

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Znači mogla bi izvaditi i dva dana prije nego što su oni rekli? Moralo bi pokazati bar nešto

Naravno da mozes. 12 dnt bi se i te kako trebalo pokazati.
    Zasto bi i dalje uzimala terapiju i odgadjala ciklus kad nema potrebe.

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Naravno da mozes. 12 dnt bi se i te kako trebalo pokazati.
    Zasto bi i dalje uzimala terapiju i odgadjala ciklus kad nema potrebe.
    evo 12 dana nakon transfera beta 8 a smeđe krvarenje sve jače...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

evo 12 dana nakon transfera beta 8 a smeđe krvarenje sve jače...
    aurora biokemijska.....nazalost al to je to.
    Kontaktiraj dr i vidi dal mozes odmah sljedeci ciklus u prirodni ivf.

Da si betu vadila na 14 ili 15 dan nebi niti znala da si imala biokemijsku...zato sam ja osobno za vadjenje bete u ovim danima bas zbog ovakvog ishoda.

Glavu gore i hrabro naprijed

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Ne kuzim zasto sve bolnice,a i privatnici imaju toliko razlicita shvacanja kad bi betu trebalo vadit..na vv traze cak 17.dan!?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Aurora079 zao mi je saljem veliki :hag:

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Aurora
    Ja bila u pon.i dogovor je u prirodni u 3.mj, iako sam ocekivala "ciscenje" od lijekova bar 4 mjeseca pa opet stimulirani. Super mi je doktor, samo da konacno i dodemo do cilja

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Aurora
    Ja bila u pon.i dogovor je u prirodni u 3.mj, iako sam ocekivala "ciscenje" od lijekova bar 4 mjeseca pa opet stimulirani. Super mi je doktor, samo da konacno i dodemo do cilja
    Odličnooo!! Da li si morala ponovo nositi sve kopirane nalaze ili su arhivirali one od prethodnog puta?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ma, nista! Doktor me ni inace uopce ne davi s nalazima. Samo me pita za neke vrijednosti, i to bas kad krecem u postupak. Ima princip prvo dogovor kad cu u postupak, a onda taj mjesec jos dodem na konz.pa onda pita za nalaze. Uopce me ne pita od kad su. Da ne kazem da sam sad u 1.mj "podvalila" markere stare 2,5 god
    Na dogovoru sam rekla da mi nekim nalazima izlazi rok, rekao samo nek to ponovim, i uopce me ne trazi same papire na uvid.
    Znas da traze markere kad otvaraju kosuljicu, isla sam raditi nove, ali taj tjadan jos nisu bili gotovi, rekoh -app. Predala te koje sam imala, nitko nije skuzio.

Jedino sto je sad poslao muza na dodatne pretrage, buduci da je on ovaj put zakazao, poslao ga vaditi hormone i jos neke stvari...
    Tako da cemo to srediti do 3.mj.
    Posljednje uređivanje od Lajka : 03.02.2016. at 21:38

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ma, nista! Doktor me ni inace uopce ne davi s nalazima. Samo me pita za neke vrijednosti, i to bas kad krecem u postupak. Ima princip prvo dogovor kad cu u postupak, a onda taj mjesec jos dodem na konz.pa onda pita za nalaze. Uopce me ne pita od kad su. Da ne kazem da sam sad u 1.mj "podvalila" markere stare 2,5 god
    Na dogovoru sam rekla da mi nekim nalazima izlazi rok, rekao samo nek to ponovim, i uopce me ne trazi same papire na uvid.
    Znas da traze markere kad otvaraju kosuljicu, isla sam raditi nove, ali taj tjadan jos nisu bili gotovi, rekoh -app. Predala te koje sam imala, nitko nije skuzio.

Jedino sto je sad poslao muza na dodatne pretrage, buduci da je on ovaj put zakazao, poslao ga vaditi hormone i jos neke stvari...
    Tako da cemo to srediti do 3.mj.
    I kako ide taj "prirodni" jel ti rekao? Jel ćeš koristiti što ili ne i jel isto ivf ili nešto drugo?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure jel ima koja da ide sutra na pregled pa je mozda za kavicu? Da nam ne bude dosadno

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cure jel ima koja da ide sutra na pregled pa je mozda za kavicu? Da nam ne bude dosadno
    Ja sam im tek poslala uputnicu sad ću vidjeti kad će me naručiti...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

I kako ide taj "prirodni" jel ti rekao? Jel ćeš koristiti što ili ne i jel isto ivf ili nešto drugo?

To je samo pracenje te jedne fokikule koja ti prirodno dozrijeva, i vadenje kad je spremna te oplodnja vani, pa vracanje.
    Bez ikakvih lijekova osim stoperice. ( koliko sam vidjela iz citanja na vv se daje klomifen i to se racuna pod prirodni, u petrovoj se nikakav lijek u tom smislu ne da)
    Kakve sam srece i kako me krenulo...ne bih se cudila da ni tu folikulu necu imati...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lajka meni je receno da cu sa klomicima u prirodni sljedeci tjedan tak da me cudi da tebi nisu dali nista.

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

evo ja sam dobila slijedeću srijedu za termin za kontrolni pregled i dogovor za dalje.. vidjeti ćemo što će meni reći..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Danas je koma. Od 7 30 cekam da dodem dok a imaju neku frku na odjelu i sad jos cekam. Bit ce bolje. Barem je bio pristojan pa je dosao reci da dolazi za sat vremena.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Lajka meni je receno da cu sa klomicima u prirodni sljedeci tjedan tak da me cudi da tebi nisu dali nista.
    Eto! Meni ih nikad nisu davali!
    Niti spominjali. Koji je uopce njihov ucinak?
    Bubuci da mi je dok.rekao da samo dodem 9.-10. dan u 3.mj na folikulometriju, znaci da ih ni sad necu dobiti.

Super, aurora; ide to prilicno brzo kad jednom udes u stos.
    Nego, muci me sad to sto me nakon ove aspiracije grudi uzasno bole,krece mi m, a jutros sam napipala kvrzicu; i taj dio me jako peče.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •