Zrinkica, kakvo je danas stanje? Pratim tebe zbog istog lijeka. Meni jako pulsiraju i bodu jajnici.
Zrinkica, kakvo je danas stanje? Pratim tebe zbog istog lijeka. Meni jako pulsiraju i bodu jajnici.
Bila sam jučer na uzv. Ima dosta folikula na oba jajnika 13,12,11,10,9,8... Smanjila mi je ovaleap na 150 i dodala cetrotide, da ne bi otišlo u hiperstimulaciju. Jajnike osjećam od drugog ili trećeg dana. Sad još jače, pogotovo kad sjedim.
Koji je tebi dan? Jesi bila na uzv?
Sutra idem na UZV 6.dc.
Bit će dobar uzv!!!!!!
Ja idem isto sutra. Nešto su spori ove godine s tim uzv. Moja dr nikad u pol 9 ne dođe. Uvijek je to bliže 9. Ali dobro, bitno da se riješi uspješno.
Ma joj, ja sam prije znala po dva sata čekat doktora jer je sve prije morao obaviti, vizite, predavanja....Sad sam kod nove doktorice, dođem u 7:00, za 5 min sam gotova![]()
Desni 11 i 11.7, lijevi 11.5, 12.7 i 13.5. Slično ko i sa gonalima. Endometrij 7mm. Doza ostaje ista, uveli orgalutran.
10dc
Puno folikula 14,13,12, 11,10... Ide prema hiperstimulaciji, smanjena je doza ovaleap na 75, i dobila sam orgulatran
Vadila sam Estradiol ali ne znam vrijednosti
Sutra opet uzv
Dr je rekla da neće biti transfer ovaj mj, bit će freeze all. I onda nakon mjesec ili dva idemo na transfer
Zašto ne transfer? Kaj ti je endometrij tanak ili zbog moguće hiperstimulacije?
Posljednje uređivanje od LF2 : 08.02.2017. at 19:43
Zbog hiperstimulacije. Endo je 8.9 bio danas. Rekla je da ako dođe do trudnoće da će sigurno biti hiper. Pa bolje pričekati mjesec ili dva dok se stanje ne smiri. Jajnici su visoko i veliki i sva sam napuhnuta i sve me boli.
Nek samo budu kvalitetne i odeš ko carica samo na transfer, nema bolje....odmoris malo i bez terapija i pikica.
Nadamo se najboljem!
Iskreno već mi je dosta tih injekcija, ko narkomani smo!!!! .
Super, koji dan ti je to?
13 dc. Dr Strelec radi. Ako bude viška tekućine rekla je da ću ostati u bolnici par dana. I preporučila mi je neke tablete, koje sam kupila da spriječe ili ublaže hiper. Ne znam točno.
Inesz..je bio je u utorak,sad doma odmaram
kakav je bio zametak?
~~~~~~~~~ sretno!
Osmerostanicni..rekla je biologica da je izvrstan za 3 dana
cure, da li potpisujete pristanak prije anestezije?
Cure sa uspjesnim ET,da li bih trebala imati posebne simptome?danas mi je 4pt,nista posebno ne osjecam,grudi su mi natecene i jajnici me tu i tam zabole,i dosta mi se place,ali to je vjerojatno zbog utrica
Bok cure, dr tomić je bio na punkciji, super je prošlo, 15 jajnih stanica, 12 ih ide na ivf, 3 nisu zrele pa oh neće zamrznuti. Strah me bilo punkcije, dali su mi dobar koktelni još par injekcija usput jer kad me zaboljelo su pojačali. Nakon punkcije mi je gore bilo. I sad ležim, na bolovanju sam do kraja ciklusa. Transfera neće biti zbog hiperstimulacije.
Zrinkica, super! Kad ćeš ih zvat da vidiš koliko se oplodilo? Sad odmaraj, ozdravi i za mjesec dva na transfer! Sretnooo!
Za Valentinovo, da imam dobru priču za djecu jednog dana![]()
Šalim se....Ne znam, sutra idem na UZV pa ću više znat. Opet će mi vadit estradiol pa će vidjet.
Evo i mene...Cure primjetih ankete unazad tjedan dana i svakao savjetujem da ih ispunite kako bi nam svima bilo ugodnije i bolje u Petrovoj...moje je prvo iskustvo bilo šokantno kada sam ušla u onaj wc odmah do ambulante..Zar je moguće da Odjel koji se zove Humana reprodukcija ima takva wc, čekaonicu s satom koji ne radi i kabinama u kojim možeš pokupit bakerije koliko se prljave..smiješno je da su se na dan stavljanja ankete i kutije pojavile papuče u kabinama...Humani uvijeti za Humanu reprodukciju...sve u svemu onak otužno ja u godinu dana nisam došla ni do jajne stanice a kamoli do transfera...IVF stimulirani (neg. aspiracija jer prsnuli folikuli prije aspriracije), pa učinjen odmah AIH (neg. beta), dva prirodna bez ičeg (neg. aspiracija- prazni folikuli) evo me na stimuliranom zadnjem...samo dva folikula![]()
Zrinkica, jesi zvala?
Jesam. Joj plakala sam cijelo jutro. . Mislila sam da ništa.
9 ih se oplodilo, sutra zovrm opet!!!! Nadamo se najboljem!!!!
Ovo zvuči super
I ja plakala cijeli dan, nešto me ulovilo, valjda kak se bliži opet sve...
U utorak punkcija. Valentinovo <3
Curke, pridružujem se! Danas smo bili na punkciji u Petrovoj. Ovaj put bez anestezije...
zrinkica ajme 9 oplođenih!!! Pa ti si mirna do kraja života s IVF-ovima bravo!!!! Sada samo lagano ipak je hiper bio
LF2 koliko ih ima za punkciju?
booba kako to bez anestezije? Koliko ih je bilo?
Curke, pridružujem se! Danas smo bili na punkciji u Petrovoj. Ovaj put bez anestezije...
Podivljao mi je mobilini, pa nisam dovršila post, a kak vidim i ponovio se...Isprika svima!
Bez anestezije? Nisam mogla ni zamisliti tu bol...A Petrovu smo i odabrali jer oni rade aspiracije isključivo sa anestezijom... No danas se bilo preko nekoliko teških slučajeva na odjelu, pa anesteziolog nije mogao doći... Al eto preživjeli smo... Iako mislim da više nikad neću pristati na to... Po cijenu gubitka postupka...
Danas smo dobili 6 js nakon 9 dana Ovaleapa 300 + 3 dana Cetrotidea + štoperica u petak... Sutra bumo vidjeli kak će se razvijat. Nadam se samo da će ostati nekaj i za zamrznut!
LF2, jeeeeeeeej za Valentines day!Zriknica, kad očekuješ transfer? Aurora, u kojoj si ti fazi?
A koliko ti ciklus traje? Vidim da ti je četvrti put... Kak se osjecas? Onak, psihički mislim?
Bez anestezije? Ajme. Estradiol mi nikad nije bio niži. Ako računam po njemu, nadam se da će biti barem dvije zdrave, zrele i oplođena. A kolko sam uspjela vidjeti...Tri ili četiri folikula za puknut.
Danas je bila velika gužva...
Cure ja sam zvala danad, guzva uzasna a rekla je biologica da će sutra biti još gore.
V
Bez anestezije booba, nikako. Divim ti se što si izdržala. Stvarno svaka čast.
Ja sam bila puna fokikulaii stvarno danas mi je puno lakše čim su sve punktirane.
Anesteziologica je prekrasna i predobra, jučer su stvarno svi bili divni. A ja kad se sjetim šta sam im svr pričala, majko mila. Nikako da ušutim.onda su mi masku s kisikom stavili, valjda da me ušutkaji.
Nema transfera za mene, zbog hiperstimulacije.
Mislili su me u bolnici ostaviti na promatranju ali je dr rekao da mogu doma uz mirovanje.
A dr je predobar. Evo stvarno jučer su svi bili jako divni.
I cure koje su bile u sobi.
Nadamo se najboljem!
Lf
Evo ko da si znala!![]()
Posljednje uređivanje od zrinkica : 12.02.2017. at 21:40
Nadajmo se da radnim danom ima više anesteziologa na raspolaganju.
Ako nam ovo uspije, slaviti ću Valentinova više od ičega. Ma i udat ću se na Valentinovo, sve!!!!
Prvi IVF na Božić, FET na Uskrs....Drugi IVF oko Dana drzavnosti. I sad ovo....Ma to je to![]()
LF počno tražiti vjenčanicu!!!!!!!!![]()
Posljednje uređivanje od zrinkica : 12.02.2017. at 22:00