Ja sam vikala da je to prvi i zadnji put da idem na ivf, pa onda plačem, pa se smijem. Teško je to sve skupa. Aži treba izdržat.
Ne onaj mladi tomić ili tomčić ne znam više kako se zove.
Ali jako drag i dobar.
Meni je aspiracija dugo trajala jer ih je puno bilo folikula i prije je došao u sobu i onda sam mu rekla da želim ful anesteziju. Cure u sobi su se već smijalr, ja sam stalno govorila o anesteziji. I onda sam prva išla baš zbog toga jer ih je puno bilo i moja dr je posebno sve fino napisala upute. I dođem ja na aspiracijiu i opet počnem, dajte mi ful anesteziju... Ma smijeh. Ali poslije me uzasno boljelo. Jedva sam do auta došla, a ležale smo dosta dugo u sobi.
Danas je već super. I nisam skoro ništ krvarila. Mislila sam da će biti više krvi. Samo mali iscjedak.
Sve me strah da mi transfera neće ni bit, endometrij mi je 7.5 a bio dva dana prije 8mm. Tak mi je bilo i prošli IVF pa smo trebali smrznut al je bila loša stanica i na kraju na tanak endometrij napravili transfer i biokemijska bila. Ne kužim zašto me nisu stavili na estrofem. Bumo vidli sutra što će bit.
Meni je dva dana prije punkcije bio 8.9! I onda mi je rekla da zbog hipera neće biti transfera a kao ni s endometrijem nije zadovoljna.
Pa kolko bi morao biti?
Ma nemam pojma. Oko 9 mi je bio prvi IVF pa se nije primilo. Mislila sam da će mi histeroskopija pomoć po tom pitanju al eto...Trebala me staviti na estrofem možda. Al korak po korak...Treba vidjet što će sutra biti, i preksutra i poslije...
Valjda znaju što rade.
Znaju, valjda. Nadajmo se... Ja sam sad zvala. Dvije oplođene, dvije nezrele, jedna nekvalitetna, jedna oplođena za koju bumo sutra vidjeli kak će izgledati... Pa bumo i transfer dogovorili. Nadam se. Zadnji put su bile 4 oplođene, dvije su preživjele i vraćene, al ništa nažalost... Do sutra bum podivljala...
Ja sam sad zvala, 8 ih se nastavilo dijeliti. Jedna nam je odustala.
U četvrtak moram zvati samo da čujem ako će ih biti za zamrzavanje. Rekla je da do četvrtka ih više neće ni gledati. Jojjjjjjj poludit ću do četvrtka![]()
Posljednje uređivanje od zrinkica : 13.02.2017. at 11:32
Zrinkica, Booba super! Nek sve budu kvalitetne i spremne za transfere![]()
Pozdrav cure..ja sam danas 6dt,transfer je bio 3.dan nakon aspiracije..da li bih trebala imati neke posebne simptome?implantacija ne vec trebala biti zar ne?joj bojim se da nece biti nista od toga
Vadit cu samo betu,necu raditi test doma..iduci utorak bih trebala,to ce biti 14.dt,mozda otidem koji dan ranije
Nije rano za simptome. Ja sam tocno osjetila kad se dogadjala implantacija i to od 4-og dana od transfera pa sve do 8-og dana.
9-ti dan nista i vec sam se pitala sto je sad. pa sam 10-ti dan radila test i bio je pozitivan.
Curke svaka čast na folikulićima i na oplođenim mrvama!!!! Samo hrabro dalje, najteže je prošlo..![]()
LaraLana a sto si tocno osjetila da si znala da je implantacija?bolilo te,gdje tocno,jako?
Jooj bas mi je drago da ti je uspjelo
Mi sutra idemo na transfer. 3. dan. Nikako mi nije jasno na temelju čega odlučuju kad će radit transfer. Prošli put smo čekali 5 dana i transferirali smo 2 blastice. Zna li netko od vas možda kak to funkcionira? Sad je od 6 js, preživjela je samo jedna. A tako smo se nadali da će biti i za smrzliće...
Zrinkica, još dan i pol?!
Ni ja se nisam usudila raditi test. Iako sam bila na rubu sa živaca do bete. Glavu gore, nije utorak tako daleko!
Aurora079, sutra mjerenje?
Booba. . Jedna je dovoljna!!!!!!![]()
Posljednje uređivanje od zrinkica : 14.02.2017. at 21:55
Za sve ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~
LaraLana..danas mi je 8dt,simptoma osim kao za vrijeme pms-a nemam..vec se lagano mirim sa time da nista od toga..
Cure, da li je rano vaditi betu na 11dt?to bi mi bilo u sub..isla bih privatno da ne moram jos iduci tj jedan dan zbog bete izostajati sa posla..
Lana, nije rano za raditi betu 11dnt. Ako je došlo do trudnoće vrijednost će biti pozitivna.
Super,hvala Inesz
zrinkica, jesu li to zamrznute 2 blastociste? jesu ih zamrzli u 2 slamčice?
čini mi se da si kao mlada žena s dobrim amh, dobila lijep broj jajnih stanica, 15? rijetko je to u našim državnim klinikama... kakav je muški nalaz kod vas?
Mm ima normo a veli biologica da je ovaj put nalaz bio savršen. Svaki put je bio dobar nalaz.
Znali smo da neće svih 9 oplođenih preživjeti do 5 dana. Nadali smo se da će ostati par njih kvalitetnih.
Za sad smo zadovoljni.