hvalaa,jos mi se cini ko da sanjam..hehe..vadit cu jos u utorak kako sam i trebala
Da, simptomi su kao za pms,poceli prije tjedan dana,cca..jedino sto sam jos osjecala uzasnu vrucinu cijelo vrijeme a inace sam dosta zimogrozna i jako sam zedna stalno,sad ne znam da li i to spada u simptome
Varnica vidim da si 74 god. ja sam 75. i čestitam ti od srca na bebici... Godinu dana sam u Petrovoj i nisam ni došla do js...sve prsnuli folikuli prije aspiracije ili prazni folikuli (e sad za ovo nisam ni sigurna) jer su mi rekli nema js...nakon štoperice dva puta su prsnuli prije as....pa šta ne mogu skužiti na koliko mi pucaju f.? nikako si ne mogu objasniti da su mi nakon "aspracije" vidjevši da su folikuli prsnuli radili AIH da spase situaciju (nikad nisam bila na HSG ni histeroskopiji) koliko to uopće ima smisla? Jesi ti na priodnom dobila štopericu možeš li mi reći malo više..hvala
![]()
Zrinkica
Cure sa pozitivnom betom,jeste li imale na pocetku jake bolove u rodnici?meni je to danas pocelo,ko neki grcevi..joj bojim se
Kod mene ne baš sjajna situacija.. folikuli ne rastu.. poslali me vaditi estradiol i povećali mi dozu pa ćemo vidjeti šta i kako dalje.. sutra na ultrazvuk..
QUOTE=aurora079;2960629]Kod mene ne baš sjajna situacija.. folikuli ne rastu.. poslali me vaditi estradiol i povećali mi dozu pa ćemo vidjeti šta i kako dalje.. sutra na ultrazvuk..[/QUOTE]
Kolika ti je doza? Nadam se da će se probuditi. Možda su se samo malo uspavali.
Ja sam počela krvariti![]()
![]()
![]()
A tek mi je 20dc![]()
Nije bilo transfera, pa nemoguće.
Cijeli dan imam neki pritisak u području desnog jajnika i lagani tamni iscjedak.
Jaka ti je doza. Joj te cetrotide mrzim. Užas.
Koja je vama dijagnoza?
Cure, jučer mi je krenuo smeđi iscjedak, i stao. Danas nešto lagano popodne. Sad skoro ništa. Samo na wc papiru. I to svijetlo crveno više ljepljivo. Ni sama ne znam. Tek mi je 21dc. Rekli su mi nek se javim 2dc a sad nije klasična menstruacija.
Kak je vama bilo nakon postupka?
Tek mi je 8dana nakon punkcije.
Sutra ću otići na uzv. Poslala sam im mail. Valjda će vidjeti.
Aurora kako napreduje?
cure, danas sam drugi puta vadila betu i sada iznosi 653, a prije dva dana je bila 197..
je li to ok? nije mala nekako?
Sad sam vidjela..vadila si prije 3, ne 2 dana. U subotu. Da je nedjelja, bilo bi malo cudno, ali ovako izgleda kao u potpunosti normalan i dobar rast bete![]()
Jedan od jednog su mi vratili..hehe.. i to treći dan nakon aspiracije
je, u subotu sam prvi puta vadila, na 11dnt..
joj super, već sam se uplašila da je mala, jer čitam kako cure imaju o nekoliko tisuća visoku betu![]()
Ja se vraćam na posao. Bila sam danas na uzv, dr je jako zadovoljna brzinom oporavka.![]()
Curke, evo i mene natrag! Meni je danas 7 dpt. Jučer i danas nemam nikakve simptome. Ništa. Al sam u subotu, nedjelju i ponedjeljak navečer osjećala pritisak i laganu bol, kao kad sam u pmsu. Teško mi je bilo sjedit, ali je bilo lakše čim sam legla... Ni sama ne znam čemu to pripisati... Implantaciji, nadam se!![]()
![]()
Zrinkica, kad se ono očekuje transfer? Aurora079, kolko ih imaš? Kak su veliki? Lana985, čestitam od srca!![]()
Bravo! I to bu valjda brzo došlo!![]()
Pozdrav, uključena sam u postupak u Petrovoj nakon samo 7 dana od dobijanja uputnice...intersira me ako se dobije dvadesetak stanica od oko 21 mm da li se mogu sažaliti i dati kratkotrajnu opću anesteziju ili ne? Da li se samo tempira jači koktel apaurina kroz kanilu? hvala...
Molim Vas drage moje rode,kolika je trenutno lista cekanja u Petrovoj?
Thanks
Nisu preduge, relativno brzo se dolazi na red. Uglavnom unutar 2 mjeseca ako ti je prvi put. Cure, ispravite me ako griješim.
Evo mene s aspiracije. Imamo 7 jajnih stanica ali od toga 4 su pod endometriozom tako da njih ćemo vjerojatno odmah izgubiti al su rekli da će vidjeti šta seda učiniti..
Anestezija mi je prošla još najbolje do sad, fino zaspala i lagano se probudila bez bolova i smušenosti.
Sutra u 11 zovemo da vidimo jel se šta oplodilo..
Milasova, nisu preduge, relativno brzo se dolazi na red. Uglavnom unutar 2 mjeseca ako ti je prvi put. Cure, ispravite me ako griješim.
Zvuči super, Aurora!![]()
Najnoviji update.. imamo 5 oplođenih js i čekamo peti dan za transfer!!!! juhuuuu!!!
Pozdrav svima. Nova sam u ovome svemu... 14.12.2016. bila sam na prvim konzultacijama kod dr. Banović. Prikupila sam sve nalaze koje me tražilla i naručena sam 08.03. Zanima me što mogu očekivati na sljedećem pregledu, tj. koliko se čeka na postupak, te ako netko ovdje ima iskustva zanima je kakva je doktorica? Inače, dijagnoza mi je endometrioza i iza sebe imam već jednu laparoskopiju, također u Petrovoj. Budući da otkad pokušavam ostati trudna ne pijem više terapiju koja mi je do sada bila uspješna (tbl. Vissane) malo me strah da će ciste opet biti tu dok stignem na red... Da li je netko imao slično situaciju, zanima me na kakav postupak se ide u slučaju endometrioze?
Suuper aurora
evo javljam da mi na žalost opet nismo uspjeli.. prokrvarila menga točno na dan kada je trebala stići, otišla vaditi betu i negativna je... Četvrti ivf završio neuspješno...