Stranica 39 od 78 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Sretno Aska ,javi kako je prošlo .

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska,
    Ja se ali bas svaki dan brinem oko necega !
    Znaci katastrofa ! Ne bi se cudila da je moje psihicko stanje izazvalo ovo fizicko.
    Nikad nista ne moze kod mene proci bez komplikacija.
    Drzim fige da uspiju !!!! Ja sam sutra na uzv.ujutro !!
    Sretnooo

Hadasa,
    A nista posebno.
    Rekla je sestra Jasna kad me nazvala da se izljecim i da misli da to nece utjecati.
    Stalno imam temperaturu, i onda popijem Paracetamol pa se preznojim pa mi je ok.
    Vadila sam e2, p4 i kks valjda radi anestezije kks.
    Ako nista drugo bar ce folikuli ovi mali jos malo narasti !

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure,

Znaci ne znam sto bi rekla.
    Znaci ni dns nije stoperica, i folikuli su manji nego jucer, kao i endometrij !!!
    Npr.jucer su bili 19,5, 19, 17, 16,...
    A dns su 20,5, 19, 14, 16......i puno.od 14 i 16.
    Ovi neki koji su bili na desnoj jajniku od 17 njih uopce nema tj.oni su kao 14 mm.
    Sutra opet moram na uzv doci ali mislim da ovo nece dobro zavrsiti.

Ima li tko kakvih saznanja o ovome???
    Zasto oni ne rastu?? Da li je krivo mjereno i zasto mi se endo stanjuje umjeeto da raste??

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Vjerovatno je krivo izmjereno,svaki put dok sam išla preko vikenda i prošli postupak je bio oko Uskrsa svaki doktor je izmjerio nešto svoje i izbrojio totalno nešto drugačije.Meni se dva puta dogodilo da sam trebala primiti štopericu pa su ipak rekli još terapija,možda to i nije loše da još narastu,ni ne pišu sve folikule,imala samih 12 onda,svaki doktor je napisao oko 10 na onaj papir, a moj je napisao samo tri valjda najveća i stavio tri točkice...pa sad ti budi pametan. Endo se stanji nešto kad je ovulacija,tako je netko tu napisao,ali i kod mene je bio slučaj,ajde pozitiva neka rastu.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Jojj, nadam se ! Ovo je igra zivaca stvarno !
    Usporedjivanje stalno !
    Kojo dc si ti imala aspiraciju??
    Isto si dva puta vadila estradiol??
    Koji ti je najveci folikul bio tada kad si dobila stopericu?? A ostali??

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Sad sam se vracala na tvoje prijasnje postove i, vidim stoperica je bila kad su folikuli bili na 20 i vise.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Na prijašnjim postupku su mi bili najveći 17,prvi čak i 15.Sad sam bila pametna pa sam slikala papira.
    Ovo 10-12 sam mislila na broj folikula ne na veličinu,možda sam malo nespretno napisala.
    Posljednje uređivanje od Hadasa : 17.06.2017. at 13:00

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo i mene,7 oocita izvadjeno.Sutra da nazovem da vidim stanje.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska,
    Super !!!!
    Javi kakvo je sutra stanje.
    Da li je bio bolan postupak??

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pocelo je biti bolno pa me anesteziolog pitala jel boli pa pojacala pa me i dalje boljelo pa opet pojacala dozu i onda vise nisam nista osjetila.Ne znam sta je davala,uglavnom brzo je bilo gotovo i bila sam budna cijelo vrijeme i pricala s njima.Poslije je boljelo i sad evo cijeli stomak ali izdrzava se.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Znaci nisi ipak spavala??
    Valjda kako na koga djeluje!
    Kad si isla doma? Nakon 2 h??
    I dns cijeli dan moras mirovati?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nisam spavala.2 sata nakon punkcije isla sam kuci.Sad mirujem jer me boli.Ti opet sutra na uzv? Ja sam stopericu primila na 13 dc. 3x sam vadila estradiol.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja sutra opet idem.
    Ovo ce mi sutra biti 3 estradiol, mozda je to to onda, pa ce mi sutra dati stopericu.
    Javim svakako !
    Odmaraj !!! Javi koliko ih se oplodilo.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja ne mogu nikako dobiti laboratorij.Zovem vec 2 sata i nista.Do koliko sati mogu zvati?

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Stvarno ne znam Aska.
    Mozda da probas nazvati odjel pa.pitati posto je nedjelja pa ce ti oni valjda vise reci.

Ja ni dns nisam dobila stopericu, folikulo su narasli ali samo za 1 mm, i to ne svi !
    Sutra opet uzv.

Aska, koliko je tebi ono bio estradiol za stopericu??
    Ono u pg / ml?? Ona druga vrijednost, meni je dns ta vrijednost oko 3000

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Uspjela sam ih dobiti na kraju nakon 3 sata.Ispricavali su se jer su bili u guzvi.Uglavnom oplodile su se a sutra opet zvati da mi kazu kad ce transfer biti i kako napreduju.
    Moj estradiol Mono je bio oko 2200 pg/ml.Ali ja sam imala 7 folikula.Ti ih imas vise.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska,
    Super !!!! Oplodile su se svih 7???

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da,ali kako ce napredovati dalje vidjet cemo.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Super !
    Javiiiii ! Sretno

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mono111 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno ne znam Aska.
    Mozda da probas nazvati odjel pa.pitati posto je nedjelja pa ce ti oni valjda vise reci.

Ja ni dns nisam dobila stopericu, folikulo su narasli ali samo za 1 mm, i to ne svi !
    Sutra opet uzv.

Aska, koliko je tebi ono bio estradiol za stopericu??
    Ono u pg / ml?? Ona druga vrijednost, meni je dns ta vrijednost oko 3000
    Mono jesam dobro shvatila da je tebi danas estradiol oko 3000 pg/ml????
    Ako je tako to je dosta visoko...ne razumijem zasto ti nisu dali stopericu!!!
    Posljednje uređivanje od sanjka : 18.06.2017. at 16:39

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Daa !
    Dobro si shvatila. Nisu dali stopericu. I to je 3000 jucer bilo, ne znam koliko je dns. Sigurno puno vise.
    Ali na tom nalazu ima dvije vrijednosti, jedna koja je puno veca izrazena u, pmol i pg /ml. Ta pg je kod mene bila preko 3000. Kada daju stopericu??
    Ne znam zasto nisu, folikuli susu valjda premali, evo napisati cu velicine :
    Desnni : 20, 17.5, 16, 17, 17.5, 15, 15, 15
    Lijevi : 16, 17, 16, 15, 14.
    I pijem Estrofem pa mozda i to moraju uzeti u obzir.
    Mozes li mi.nesto pametno reci na sve ovo?? Jer vise ne znam sto bi mislila??

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ne danas, jucer je bio preko 3000, ali sam dns tek ti vidjela, jer sam dns dosla na uzv i vidjela u protokolu, znaci dns je sigurno jos veci estradiol

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Super Aska
    Ja nisam vadila uopće krv prije transfera,samo prije punkcije.Sad mi to uopće nije jasno,zašto ne,valjda ovisi od doktora.
    Malo ih je problem dobiti na telefon,ali glavno je da su dobri rezultati.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mono111 prvotno napisa Vidi poruku
    Daa !
    Dobro si shvatila. Nisu dali stopericu. I to je 3000 jucer bilo, ne znam koliko je dns. Sigurno puno vise.
    Ali na tom nalazu ima dvije vrijednosti, jedna koja je puno veca izrazena u, pmol i pg /ml. Ta pg je kod mene bila preko 3000. Kada daju stopericu??
    Ne znam zasto nisu, folikuli susu valjda premali, evo napisati cu velicine :
    Desnni : 20, 17.5, 16, 17, 17.5, 15, 15, 15
    Lijevi : 16, 17, 16, 15, 14.
    I pijem Estrofem pa mozda i to moraju uzeti u obzir.
    Mozes li mi.nesto pametno reci na sve ovo?? Jer vise ne znam sto bi mislila??
    Ovako kad je estradiol izrazen u pmol tad po jednoj jajnoj stanici racunaju po 700-800 a kad je izrazen u pg onda 200-250.
    Kod tebe ako je jucer bio 3000 pg onda tu vec ima 10 do 12 zrelih js a i stop ce napraviti svoje da ovi malo manji folikuli dozriju jer je to i u biti zadaca stop inekcije.
    Po pravilu kad imaju 3 folikula preko 17 ide stop.
    Zato ne razumijem zasto te toliko muce i mrcvare kad imas dovoljno folikula i lijepe velicine.

Kako se ti uopce osjecas??
    I to je jako bitno.

Danas ti je vec 14 dc ili??
    Koliko dana vec primas stimulaciju i od koliko jedinica??

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Sanjka,

Primam lijekove Menopura od 2 dc, , prva tri dana po 225, ostale dane po 150' Estrofem od 1 dc 3 X 2 mg.
    Cetrotide od 10 dc.
    Neki folikuli su mi bili i preko 20, i imala sam i od 17 mm i oni su se povukli, nema ih vise uopce...uopce ne znam sto reci.
    Ja sam em dobila neku crijevnu virozu, i temp.i leukociti su mi bili poviseni pa sam se uplasila da mi to nece odgoditi stimulaciju....
    Svakim danom sam sve vise i vise zabrinuta, svaki dan nesto novo...ovo mi.je prvi postupak i bas sam pozitivna bila nekako. Nakon 3 spontana i svih komplikacija koje su iza sebe i kiretaze ostavile bas sam se ponadala da ce ovim IVF - om uspjeti dobiti punoo stanica.i izabrati najbolju...medjutim od tih 12, 13 koliko ih imam, sad bas sumnjam da ce naci i jednu...ne znam !
    Ne bi se cudila da ovi folikuli sutra nestanu, tj.da ih vise nema jer se to vec dogadjalo..
    Ovdje se ne moze umetnuti slika?? Da ti posaljem protokol i velicinu po uzv??

Da, dns mi.je 14 dc vec.
    I opet sutra na uzv moram doci i rekli su mi da dodjem u 7,15 sto bi znacilo da me opet nece pregledati moja dokt.nego tko zna tko drugi, koji ce opet nesto drugo izmjeriti...;/

Da li je bas normalno da se folikuli tako povlace??
    I da, endo mi se stanjuje !!!
    Prvo je 10 dc bio 9,3 mm, onda 12 dc 7,7 pa 13 dc 7,1 pa 14 dc 7,4.
    Uzv je radjen na istom aparatu uvijek !
    Izadnja dva dana dokt.ista je gledala.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

E da, nisam napisala da sam dns imala izljev krvi iz nosa, radi andola valjda, to nije stalo 30 min, i tako 3 puta, krv mi je toliko razrijedjena da sam htjela na hitnu otici jer to sigurno ne moze biti normalno.
    Znalo mi se par puta to dogoditi ali vec dugo nije, a mozda je i to zato jer su mi i trombociti snizeni, isti nalaz kao i leukociti od neki dan, pa uz andol, ne znam...tako da generalno nisam dobro....

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Joj mono bas mi je zao da te je sve to snaslo.
    Ovo za endo ne znam sto se dogadja al znam da se pred ovulaciju za malo stanjit i opet se zadeblja.

Ovo sto govoris za folikule zbilja prvi put cujem da tek tako mogu nestati a bili 17 mm.

Ja da sam na tvom mjestu ja bi im rekla kako se osjecas i da ti je krv iz nosa isla pa da vidis s njima onda sto dalje.
    Jojjj ta petrova.....uvijek nekakvi problemi.

I pazi se zbog hiperstimulacije.....sretno!

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvala Sanjka,
    I meni su rekli da se zna malo stanjiti, ali toliko..mislim da ne bas.

Ili je krivo izmjereno, ne znam. Ali tih folikula vise nema !

Nadam se da ce od svih tih folikula bar.jedan ili dva se naci normalni koji ce se oploditi !

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Baš puno problema,i meni je bio prvi IVF i baš sam se od svega uglavnom neugodno iznenadila,od lošeg objašnjenja,nedostatak lijekova i da svaku informaciju moraš definitivno čupati od njih . Žao mi je mono zbog toga , bar te nisu mučili i bezveze niste gubili vrijeme na insemenacije,koje naprave bez imalo volje,dok se sjetim svog prvog postupka muka mije.Sad puno više znam i žalosno je da se ovako moramo informirati,dobro bar imamo forum. Mono doktorica ti je na GO, ili radi kasnije ? Možda da ju pričekaš i tražiš njeno mišljenje?

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Ne znam da li.je na godisnjem, mozda je.
    Sad za vik je uvijek jedna u dezurstvu a.u petak su mi rekli da.moje mozda nece biti pa su me narucili u 7,15 ( naravno moja je dosa kasnije, a u medjuvremenu me pogledala druga ).
    Pitati cu sutra, pa makar cekala dok ona ne dodje.
    Dns kad me zvala sestra Jasna mi.je rekla da njoj pise da dodjem na uzv u 7,15 i opet cu cekati dok dokt ne pregledaju svoje pacijente pa ce onda mozda i mene:/
    Jako sam razocarana ! Ne znam sto.bi rekla. I sav taj stres valjda utjece na sve ovo ostalo....

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mono ja ne shvacam zasto sutra ne ides kod svoje dr ako ona sutra radi? Probaj se raspitati ili pitati sestre..evo ne znam sta da ti kazem.

Sad vidim da su nam se postovi mimoisli.Uglavnom cekaj svoju dr.
    Posljednje uređivanje od aska : 18.06.2017. at 19:02

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska,
    Moguce da je nema ako su mi rekli da dodjem u 7,15.
    I jos sam.pitala sestru Jasnu koja me dns zvala da je i dalje ista terapija ....zasto tad moram doci pa je rekla da ne zna, da je njoj tako napisano !
    Ali traziti cu moju da,...

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Kao da nije dovoljno teško sve to i još tako krene,ma baš me to ljuti,znam da je vikend ali nisu baš ni preko tjedna super ljubazni .Mislim nije ni nama super tamo ići i proći sve to. Mislim da bi puno pomoglo malo ozbiljnije i humanije ponašanje,možda bi prije zatrudnile i malo ih rasteretile .Mene su pregledali već svi živi tamo i samo me se doktor Vrčić ako se ne varam dojmio,on je jedino pitao kako sam,objasnio i pitao jer imam kakva pitanja,kod njega sam se jedino osjećala kao čovjek .Nadam se da češ sutra dobiti štopericu i da bude sve ok,pitaj za ovo nestajanje folikula,baš me zanima.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Mislim moja dokt.je inace super, uvijek ljubazna prema meni i kao trudi se...nije joj svejedno ! Cak se i tamo gdje sam priv.isla na histero isla interesirati za mene...
    Ali valjda imaju previse pacijenata da bi se sa svima njima bavili...ne znam.
    Ja nikad nisam jos bila.kod Vrcica, bas bi voljela jednom dospjeti i.kod njega.
    Skrgatic sam pitala za nestajanje i.pucanje folikula i nije mi nista.posebno.odg. rekla je samo da nisu pukli !
    Ali sutra cu pitati da ! Na papir cu sve napisati ako je potrebno da ne zabbb.
    Ti si kod Strelca?? Jelda? Vidis, ja nemam s njim bas pozitivnih iskustva.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Ja nemam ni pozitivna ni negativna,imam osjećaj da uopće ga ne zanimam niti se previše ne interesira,odgovori što ga pitam,ali tako nije mi nešto.Ako ne uspijem,htjela bi nekome drugom,njega mi je preporučio moj socijalni ginekolog.Jedino dobro je što sam brzo kod njega gotova jer ima malo pacjentica .Kakva ti imaš iskustva s njim ?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I moj soc.ginekolog ga hvali ali kao operatera.I ja sam kod njega ali kako ga sad nije bilo vodila me dr Lana i cak sam razmisljala da se prebacim njoj ali opet ako sumnjaju na hidrosalpinks trebat ce mi misljenje operatera.Evo,nisam pametna.Ne znam sta cu.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Imala sam tad drugi spontani, i kiretirali su me i onda sam 8 dan nakon te.kiretaze jako prokrvarila,.otisla na hitnu,.pregledali me...i nije bio nikakav ostatak posteljice ostao.
    I onda sam usred noci bas jakooo prokrvarila, to nije stajalo ( da se razumijemo tada nisam koristila ni andol ni ista sto bi krv razrijedilo ) i opet otisla na hitnu i zadrzali me u bolnici ( to je bilo prije godinu dana tocno, krajem 7 mjeseca ) i tad me pregledao doticni i, rekao je da vidi ostatke posteljice i da moram ponovno na kiretazu ;/
    Phd nalaz kad je dosao bio je uredan, znaci nije uopce bilo ostalo ostaci posteljice sto bi znacilo da su me bzvz kiretirali i na taj nacin kao posljedica su mi se stvorile priraslice na maternici ( jer je od struganja ostecen taj bazni sloj endometrija ) i ti oziljci se sljepljuju i od tada ja nisam imala normalne M i endo mi nije prelazio vise od 6 mm....onda je uslijedila 4 kiretaza, 3 spontani.i to mi je do kraja upropastilo sve...isla sam na 3 histeroskopije i i dalje mi je endo ocito tanak.;/
    Zasto sam tad prokrvarila ne znam....mozda i je jedini nacin bio kiretaza kako bi se zaustavilo krvarenje, ne znam...ali on je vidio ostatak posteljice.! Sto nije moguce jer ga u PHD nije bilo.
    I jos sam ga susrela jednom u 12 mjesecu, kad sam ostala T zadnji put ( 3 put ) i plod je bio smjesten krivo vak su mislili.da je vanmatericna pa me on pregledao i tada....
    I jos je.komentirao tko je meni dao heparin, onak ruzno!! pa su drugi dokt.tad morali objasnjavati zasto !!!

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska,
    Gdje je on?? Na godisnjem ili na bolovanju??

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ne znam,mislim godisnji.Sestra mi je rekla da ga nema i da ce me voditi dr Lana kako je i bilo.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Ajme mono , bome si imala težak put . Baš mi je žao,on mi izgleda nekako hladnokrvno i malo preponosan,shvatila sam to dok me netko drugi pregleda napravi preporuku on uvijek napravi kontra,kao iz inata.Čini se da nije čovjek koji prihvaća svoje pogreške.
    Aska koliko ja znam nema ga do 7 mjeseca.Meni je bila super ova doktorica koja mi je radila transfer,mršavija,smeđe kose kovrčava.Ja i imena,naravno da sam zaboravila.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mozda je to bila dr Lana,mada ona ima crnu kosu.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Jojjj taj Strelec :/

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure,

Bila na uzv !
    Ovakva je situacija.
    Endo mi je 6,7 mm ali je mjereno na drugom uzv pa se tjesim.
    Iako.je ta dokt.napisala free all radi tankog endometrija....ali kao uzv na dan ET - a.
    Nema moje dokt.valjda je na godisnjem, bila je dokt.koja je bila prije 3 dana.

Znaci imam folikula koji su i 25 mm, i 23 mm i rekla je da ona ne bi cekala vise ali da mora vidjeti nalaz estradiola kojeg sad cekam izvaditi....
    Ima ih sveukupno 18 kom !
    Kako njih nitko prije nije vidio, ne znam ;/
    I kako se ova dva prosla dana nisu vidjeli ti veliki tj.nije ih bilo a dns ih ima??
    Svi su skoro iznad 18 mm, ima i onih manjih.od 15, 16....
    Meni je to presmjesno vise...
    Em cu zavrsiti u hiperstimulaciji jer toliko dugo i primam stimulaciju, em ovi veliki ce biti prezreli...ne znam sto bi rekla.
    Steta sto se ne moze slika priloziti !

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Freeze all !!

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Nije ti rekla da si hiper ili,dobro je da si dobro reagiralana na stimulaciju i toliko ih se je napravilo,a ako si u hiperu,mene je poslje štoperice boljelo sve oko 5-6 dana jako,teško mi je bilo ići na wc ,sve je bilo nadraženo i jako bolno,ja sam mislila da transfera uopće na bude,na znam kako su oni uopće odlučili da bude,ja uopće nisam vadila krv,to me sad bas buni jako.Moj doktor ide to izgleda kao neku igru ako pogodi pogodi.Mozda nije ni loše čekati da se tijelo oporavi,pa da se vrati koji smrzlic.Ne znam vise sto da kažem,tolike razlike u brojevima u veličini pa debljini enda,bas za izludjeti . Nama ako se ne primi sad do 9 mjeseca radimo pauzu,svejedno mam neki ni papiri vise ne vrijede,a treba se malo i psihički odmoriti. Meni je pomogla voda s hiperom,pila sam 2 litre minimalno i laganini,nikakvo naprezanje.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mono u stimulaciji i jest cijela kvaka. Mi smo skoro bili odustali od jednog postupka, jer su svi folikuli bili mali, pa su produzili i za dva dana su dosli svi na 20, 21. Iskreno, trebas se smiriti malo. Nema tog tko ti moze reci kako ce tvoji folikuli odreagirati. Nema ni dr koji, ili je izuzetak, koji ce ih sve bas sve premjeriti. Panicaris iz dana u dan i ne radis si dobro nikako. Svaki taj stres koji si izazoves ostaje zapisan u tvojim stanicama. Polako Mono. Stani i udahni. I ako ti predloze FET prihvati, za tebe bi to moglo biti super s obzirom na to kako sve ovo tece. Pogotovo ako si nadomak hipera. Pij tekucinu, i ubaci u prvu brzinu. Meni su bili pomogli izotonicni napitci. Polako draga

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,

Nije mi spominjala hiper ne. Napisala je samo da uzv na dan ET.
    Ne znam stvarno sto bi rekla.
    Da,.ok, naravno, ako nije optimalno za transfer nek ih zalede onda, ali mi nije jasno kako se endo tako stanjuje....???

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Rominka,
    Da,.znam da se moram smiriti ali kad ne mogu protiv sebe, ne mogu prestati misliti na to jer svakim danom je potpuno drukcija situacija, a vjerujem da nije, nego to ovisi o dokt.koji te gleda i sve.
    Vjerujem da me mozda gledao jedan dokt.samo da ne bi ovako panicarila....:/
    Ali da, znam da ne mogu na ista utjecati pa sto bude bude...
    Tnx

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo ja zvala u laboratorij.U cetvrtak transfer
    Posljednje uređivanje od aska : 19.06.2017. at 11:12

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska super !

Pravila pisanja postova