Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Bok Katka22!
    Eto ja se javljam, mi smo skupili sve nalaze i u utorak, 3.4. idemo na pregled, dogovor, kaj vec..pa se nadam da sa iducom M krecemo! Trebala bi stici kroz 2 tj.u najboljem slucaju
    Ovisno o mom sljedećem ciklusu, očekujem da prvi tjedan u svibnju krećem sa stimulacijom što bi značilo da bi prvi uzv bio negdje 7.dc ako se dobro sjećam od prošlog puta. Možda se stvarno i sretnemo po hodnicima...morati ćemo dogovoriti znakove raspoznavanja, karanfil u zapećku i slično

sretnaofca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovisno o mom sljedećem ciklusu, očekujem da prvi tjedan u svibnju krećem sa stimulacijom što bi značilo da bi prvi uzv bio negdje 7.dc ako se dobro sjećam od prošlog puta. Možda se stvarno i sretnemo po hodnicima...morati ćemo dogovoriti znakove raspoznavanja, karanfil u zapećku i slično
    Hehehe morat cemo neke znakove dog!
    Meni je bas danas stigla M, 23.4. idemo na pregled, pa valjda sredinom 5.mj.-ondosno s pocetkom iduce M krecemo, ili sa 21.dc, vidjet cemo sta je dr isplanirao. Pretpostavljam da ce mi dati Duphastone da M stigne u normalnom periodu a ne da je cekam ko ozebli sunce hihih
    Ovaj put se bas veselim postupku!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •