Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
Katka, kakva je situacija?
Evo me
Jucer je bio dobar dan, ujutro me malo bolio lijevi jajnik i osjecala sam da je ogroman, ali kako vecinu dana stvarno prelezim i odmaram jer ustvari nista ne mogu dugo, ipak je sve proslo relativno ok. Danas se osjecam jos nijansu bolje, primjecujem da me boli kad se vise krecem pa jednostavno mirujem. Napuhnutost dodje i prodje, cini mi se da je vezana uz obroke. I iako pazim sto jedem i dosta pijem, probava mi se dodatno usporila, a i inace je spora.
Vijesti iz laba su zasad zadovoljavajuce, imamo 12 embrija. Ostale js nisu bile sve dovoljno zrele, i na zadnjem uzv su me na to upozorili da je lijeva strana naknadno reagirala pa su bili malecki, oko 15mm...sad je pitanje sto ce biti sutra i koliko ce me docekati. Nadam se da ce biti vise od jednog za eventualni ponovljeni transfer. Sutra idem na uzv i vadjenje krvi i onda bi trebali donijeti odluku idemo li na transfer u cetvrtak. Po mojoj procjeni ja sam puno bolje i vjerujem da ce do transfera doci. Iskreno, jedva cekam uzet svoju mrvu i ici doma, mislim da ce mi dalmatinsko sunce pripomoci da dodjem k sebi skroz.