-
Vecer,aurora
Sad vidim da ti nitko ne odgovara, nadam se da nije prekasno, -dakle, to koliko cesto ces na fokikulometrihe ce ti reci doktor kad dodes na prvu. Ja sam ponekad isla svaki dan, ponekad svaki drugi.
I, da, prvi dr me samo na kraju slao vaditi estradiol ( tzv.E2), a drugi tri puta tijekom folikulometrija.Tako da,ako si u stisci s vremenom zbog posla, racunaj da ces nakon f.morati i ici vaditi krv koji put...
Dobro je sto su sad stavili termine od koliko do koliko sati svaki doktor radi f. Papir je zaljepljen na šalteru.
Za aspiraciju, i za transfer, ponesi spavacicu i ogrtac. U pravilu se ostane lezati sat-dva, iako,sto se mene tice,ja bih odmah poslije aspiracije mogla otic...Nikad mi nije tesko,niti me boli. Samo me ne puste zbog tog lijeka koji daju,jer,kao, nisi bas sva svoja...
Nego, vise ti treba taj veš zbog cekanja. Posalju te u sobu, i nikad ne znas koliko ces cekati, a kad te pozovu moras biti spremna, pa je zato nespretno sjediti tamo obucena.
///
Ja sad opet krecem u postupak. Joooj...da se vise posreci!!! Sad sam dobila menopur i jos nesto sto se vec daje s tim...
Ima tko kakvih iskustava s tim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma