Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Katka,bas znam taj osjecaj peckanja prilikom ubrizgavanja lijeka.
    Meni uveli clexane,on pece uzasno..
    Brzo ce tvoje pikanje proci,jos malo treba izdrzati..

Sretnaofca sretno danas!

Da,ulovio me hiper,prvi puta do sad se susrecem s njim..
    Uzasan je osjecaj,taj trbuh tvrd i napuhan za poluditi..
    Jedva cekam da mi izvade tu tekucinu van da lakse zivim..
    Ali da,sve je lakse kad znam da nas cekaju 4 mrve..
    Iako me jako strah-toliko sam htjela SET a sada je to nemoguce..nikako ne zelim viseplodnu trudnocu,ali jednostavno nismo imali izbora..nadam se da nece ipak doci do blizanacke trudnoce..
    Znači, vadit će ti tekućinu? Ja nisam došla do toga srećom, kod mene su čak tada išli na transfer i uspjelo je. Dobro se sjećam doktorovih riječi jer me pratio tih par dana kad sam čekala transfer...krvni nalazi nisu bili idealni, odlazila sam na odjel na infuziju, bila napuhnuta, bolna, do zadnjeg dan nisam znala hoću li uopće imati transfer...s obzirom da sam tad imala 23 godine rekao je da smatra da će moje tijelo to bez problema izdržati. S današnje perspektive svjesna sam rizika, tad nisam bila ni upućena niti sam znala potencijalne opasnosti. Ali sam mjesecima u trudnoći trpjela bolove jer se ti jajnici nisu lako smanjivali...nekako to sve lagano staviš u drugi plan kad ostvariš trudnoću, ali ne mogu reći da mogu zanemariti.
    Razumijem te kad pričaš o strahu od višeplodne trudnoće, i ja sam se nosila s tim strahovima zadnji put. I sad razmišljam već o tome iako je još relativno daleko. Prošli put smo išli s dvije blastice i nije uspjelo, ne znam što će biti ovaj put. Da sam 10 godina mlađa mogla bi se zamisliti da izdržim blizance, ali sada sa skoro 40...ne znam. Te me odluke tek čekaju.
    Primala sam i ja clexane i on nije ni upola strašan kao ovo. Uff...
    Sretnaofca, sretno danas! Javi kako je prošlo...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 30.05.2018. at 10:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •