Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
Evo Katka da ti ja odgovorim jer sam sada ja imala takav FET.Nema vadjenja krvi,nema cak ni cesto uzv ako sve ide po planu.Ja sam imala samo jedan.Dosla sam 10 dc.Tad se gleda debljina endometrija.Ako je endometrij dovoljne debljine (mislim oko 8 mm barem) taj dan se zamislja kao ovulacija i uvode se Utrogestani i nakon 5 dana dodjes na transfer.Meni je po tome transfer bio 15 dc.Dakle,pratit ce ti debljinu endometrija,kad oni procijene da je endometrij zadovoljavajuci uvodis Utrogestane.E sad,sve zavisi od tvog endometrija.Mozes kao ja odmah imati dobar i imati samo jedan uzv a mozes ih imati vise dok endometrij ne zadovoljava.Sve u svemu psihicki i fizicki punoooo lakse i jednostavnije.Sretno
Tako nekako sam i pretpostavljala.
S obzirom na uzv planiran za 9.dc vjerojatno ce vec vidjeti i moci procijeniti stanje.
Stvarno zvuci puno lakse i jednostavnije, manje stresno. Transfer oko sredine ciklusa zvuci pravo super jer mi je taman tad rodjendan, nadamo se da ce biti plodonosan. Ocekivani termin poroda oko muzevog rodjendana...ma neki pozitiivni datumi se ovaj put poklapaju savrseno. Nek nam Bog pomogne, nadam se i ja da je ovo dobitni pokusaj...hvala vam curke.