-
Ja u Petrovoj nisam ostvarila svoj cilj, iako sam bila tamo 3g. Operirana sam tamo, prošla postupke MPO... I otišla sam. Razlog? Prije si unutra nego vani, sačuvajBože pitati koliko imaš folikula, zašto je štoperica već na 8.dc kad su folikuli još nedovoljno veliki itd itd. Prvi moj MPO postupak dobijam 8js! Wooow! Rečeno mi je da dođem 3dpp (nitko se nije sjetio reći mi da nazovem dan ranije!). Napravim 300km u jednom smjeru, kad tamo totalni fijasko - sve redom nezrele, vraćamo se kući plaćući cijelim putem. Ali, ajde, prvi mačići se bacaju u vodu, pa valjda i to. Kap koja je prelila čašu bila je ranije spomenuta štoperica na 8.dc, punkcija na 10.dc. Do transfera opet nisam došla, nezrele js! Zamisli! Moljakala sam da produže jedan dan sa svime, nitko nije htio ni čuti! A da ne spominjem da te uvijek pregledava netko drugi, dogodi se da svog odabranog liječnika ni ne vidiš tijekom postupka.
Svakom nešto odgovara, drugom to isto smeta. Zato imamo na raspolaganju više HR klinika pa imamo slobodan izbor.
Posljednje uređivanje od Snekica : 12.05.2014. at 19:46
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma