[QUOTE=Inesz;2643461]NelaR,
nemoj pristati da ti se klomifen računa kao stimulirani postupak. Klomifen možeš dobiti na recept od svog primarnog ginekologa, a na privatni recept cijena kutije klomifena je u Hrvatskoj oko 100 kn, a u susjednim zemjama oko 30-ak kuna.

U ciklusu stimuliranom klomifenom u najboljem slučaju dobiju se 1-2 (eventualno tri kod vrlo mladih i zdravih žena) stanice za oplodnju. Kod tebe, budući da radi smanjenje ovarijske rezerve nisi reagirala ni na visoke doze gonala/menopura, moguće je da se i ne dobije jajna stanica.

Nazovi HZZO i pitaj kako se računa postupak uz primjenu klomifena.

Inače, u bolnicama nije dozvoljeno da pacijenti sami kupuju lijekove. Pitaj da li bi mogla u stimulaciju sa puregonom budući da si goal i menopur već probala.

Žao mi je da ti nitko nije brojao antralne folikule, niti te je pregledao prije početka stimulacije. To nije dobar pristup liječenju neplodnosti. Jesu li ti tražili nalaze hormona na 3. dan ciklusa? Koliko imaš godina?[/QUOTE

da,da sve hormone sam vadila 3.DC
78. sam godište tako da se svi cude kako je AMH tako nizak,
nisam nikada ozbiljno bolovala, prije dvije godine sam imala nekakvu upalu i krvarenje pa sam zavrsila u bolnici te su mi odstranili miom za koji su pretpostavili da pravi problem s obzirom da nisu nista drugo nasli.
Na IVF smo zavrsili zbog suprugove kemoterapije, nebi ni znala da imam ikakvih problema inace.