Strelec je bio i moj doktor..i mogu reči da mi je simpa,i to je sve. Isto su me dodijelili k njemu kod prvog naručivanja jer nisam znala za nikoga i bilo mi je svejedno.
Nije me htio poslati na nikakve pretrage unatoč dvjema izgubljenima trudnočama iz prva dva postupka,i jedva sam se izborila za preporuku na pismeno da bi dobila up.
No to je još i bilo riješivo...ono zbog čega smo mi otišli od njega je činjenica da mi nije bio ni na jednoj punkciji,ni na transferu a bome ni na inseminaciji,mada me to jutro pregledao. Odredio bi protokol i to je to...jako često je izbivao i uvijek me kačio drugi dr na fm. I to mi se nije svidjelo,da o meni ne odlučuje moj dr.
Sve nalaze koje smo mu donijeli je priznao (hsg,papa,brisevi,i dva s-grama iz naše bo),jedino što je htio da još napravimo je bio pct test. Hormone nisam nikad trebala vaditi.
Znači,moj dojam je da se da s njim razgovarati,i odgovoriti će ti na sva pitanja,i jako je ljubazan. Ali trebaš znati što pitati,sam neće puno reči,ali ne govore niti drugi,jel.