-
...ja sam isto kod Presvetlog, i mogu reci da mi je ok.( sto se komunikacije tice ne ocekujte seanse, ali ako imate pitanje potrudit ce se reci rijec-dvije).
Jedino sto sam oko godinu i pol cekala da me uopce pripusti u postupak, i svaki fakin mjesec hodocastila tamo zbog nekih nalaza opce prirode.
Kad sam konacno dosla do postupka, bio je i na aspiraciji ( u nedjelju) i na transferu, i mislim stvarno je sve savrseno odradio. Ali, eto, zametak se nije primio 
Ovo sto sad citam, kako se drugi doktori ponasaju tijekom vodenja postupka, mi je nepojmljivo. Logicno mi je da ti tvoj doktor vodi sve. Ili se slucajno dogodilo da on bude tada, ne znam.
Zanima me sad, buduci da jos nisam bila na stimulaciji, kako to funkcionira? Pr., bude nekoliko js, - oploduju li ih sve, ili samo koliko ih namjeravaju vratiti? I, pr.ako ih bude recimo 5 - 6, zamrznu li ih same ili ih sve oplode pa zamrznu? Onda, ako se ove vracene ne odrze, vracaju li onda te koje su vec izvadene...? Pa onda ne moram opet na stimulaciju taj put...?
Nadam se da sam donekle razumljivo napisala ( ne znam gdje su 'smajlici', ako ovdje uopce ima smajlica??)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma