-
1. Sestra ti da onaj papir gdje pise koje sve nalaze moras imati za postupak. Nazvala bih to nekim temeljim nalazima, jer ukljucuju hiv, hepatitise, kopiju osobne, vjencanog lista i spermiogram. ( pise da ti nalazi vaze 2 god)
2. Doktor ti na prvim konzultacijama odredi jos X nalaza za napraviti. E, sad, koji su to, ne znam ovisi li to od doktora do doktora ili svi isto? Ja sam morala napraviti hormone stitnjsce ( tsh, ft3, ft4), hormone jajnika, briseve, papa test i spermiogram.
3. Kad to sve imas, i ako je dobro, doktor te naruci za postupak. To je odmah po prvoj mengi, a ne za 6 ili kaj znam koliko mjeseci.
( s tim da me moj doktor kad su ti svi nalazi bili dobri poslao na vadenje kompletne krvne slike, i tek kad je i to bilo dobro isla sam u postupak).
Velim, samo za skupljanje tih nalaza ti prode dobra godina dana, ako bilo sto nije dobro. A, pogotovo ako ne znas uzrok nemogucnosti zanosenja. Onda ce te slati na sve moguce pretrage da se to utvrdi.
4. Ako neki od nalaza nije dobar, to cete morati popravljati i nece vas pustiti u postupak dok god nalaz ne bude dobar.
Za, svaki slucaj nosi originsle i kopije svega. Kopije sestra spremi u neki kartonski omot, a originale doktor gleda kad si kod njega. S tim, da ako ih jednom pogleda, nemoj mislit da ih vise nece traziti i gledati, jer se ionak niceg ne sjeca kad mu opet dodes. Tako da ja vec cijelu knjiznjicu nosim sa sobom.
Nadam se da sam bila jasna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma