evo, ja sam pacijentica spomenute liječnice (sad je prof.dr.) i mogu samo reći da joj bezuvjetno vjerujem i da ju ne bih mijenjala ni za koga!
ugl, konkretno je nemoguće dati odgovor. ja sam njen pacijentica već 10-ak god i u rujnu sam dobila termin za postupak u prosincu (jučer je bio ET). ali, činjenica je da sam ja imala SVE nalaze spremne. moguće je da to ide vrlo brzo, pogotovo ako postoji potpuna anamneza za full friškim nalazima, ali ja ipak pretpostavljam da će dr htjeti napraviti kakvu takvu obradu. što je po meni sigurno bolje nego doći kao u dućan i reći "e bok evo mene ja došla na MPO, dajte stimulaciju i idemo". za povećanje šansi sigurno je najzaslužnija pravilna obrada i dijagnoza. vrijedi čekati.
što se tiče anlagezije i sedacije na punkciji, hvala Bogu, ne daju više onaj Fortral od kojeg sam povraćala, a čula sam da je to bila jako česta nuspojava. sad daju Dormicum za sedaciju i neki brzi analgetik, zaboravila sam kako se zove. ugl baš sam bila fino uljuljana, full opuštena, nikakve bolove nisam osjetila. ma, super sedacija, stvarno! ja sam komplet CEF-om i Petrovom uopće ne zadovoljna, već oduševljena. svi ljubazni, svi pristupačni, svi predivni!
biolozi - evo jučer na ET sam vidjela biologicu koja mi je "smućkala" moje sad šestogodišnje blizance,a kolegica, rekla bih pred mirovinu, mi je sad obećala curku