-
žao mi je što si imala takvo iskustvo, dr je zaista duže bila na b.o., i ja sam u svibnju dopala nekom drugom u postupak, ali dr se vratila još u rujnu i jedva sam ju dočekala. zaista je tražena što je samo dokaz da je njen rad cijenjen. ja nisam kompetentna da ocijenjujem njenu stručnost, za to bih trebala imati, ako ne koju titulu više, onda makar iste kao ona, ali pošto nemam mogu samo reći da mi se jako sviđa njen odnos prema pacijentu, topla je, uvijek smiri i sve objasni, nikad nije djelovala nepristupačno, na nju sam uvijek mogla računati. općenito, svi na CEF-u i u ambulanti CEF-a su posebni.
od administratorica Sandre i Jadranke, do sestre Ive (na prijemnom šalteru ambulante) do Sr Irene koja ima toliko posla a nikad nisam mogla primjetiti užurbanost ili bilo kakvu nervozu, već sam svaki put imala dojam kao da sam ja njena jedina trenutačna briga i u potpunosti se posvetila tome što mi govori...onda sr Vesna s kojom imam jednu anegdotu, nasmijala sma se do suza - naime, čestitala mi je da sam najstarija pacijentica koja ide u MPO - moja dr je imala lapsus sripti i napisala da sam rođena 1914.-e god!
ugl istina je da imaju jaaaaaaaaaaaaaako puno posla, ali sve ide ko po loju!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma