-
Ja sam TSH' ft3 ft4 radila na rebru, prije oko 2,5 godina, orije sam sevmorala naruciti i nalazi su mi dosli doma za 3 tjedna. Onda sam mirala ponavljati, ne sjecam se sti je bilo, mislim da nidu to radili tada, pa sam poslala upit na merkur, dobila odgovor da se ceka mjsec dana.
Nisam znala, niti mi je itko to napomenuo, da kazem da mi treba za postupak...
Potom sam bila jednom u steli, platila i nalazi bili gotovi za 2 sata.
Nakon toga mi moj gin. kaze - pa, mozes to kod nas u ambulanti u labosu napraviti. I, tako je bilo, nalaze cekala tjedan dana. I od tada gotovo sve radim u svojoj ambulanti, nisam ni znala da rade sve, a nahodala se i nacekala po bolnicama ko budala 
Sto se tice preporuke da uvijek kad ste u stisci s vremenom kazete da vsm treba za postupak- zaista je istina. Mi smo tako prosli na Zavodu za transfuziju. Od kad su poceli narucivati, mora se cekati oko 3 tjedna. Muz mi tada nikako nije mogao, dosli smo neki drugi dan, rekli sta je, odmah je izvadio krv, i jos su se potrudili napraviti nalaze 2 dana prije. Uvijek kazu koji dan da dodete po nalaze, pitali nas odgovara li nam to, ja zavapila da imam pregled dva dana ranije,i napravili nam nalaz 2 dana ranije. Tako da za njih imam samo pohvale 
kao i za labos iza petrove, doktorice koje vade krv jaaako ljubazne i susretljive, pogotovo ona plava gospoda "u najboljim godinama"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma