Eh,da, ni ja nisam htjela spominjati dr.sprem, ali i mene su dva puta poslali k njoj kad nije bilo doktora, bila sam jos u fazi konzultacija, i mogu reci sasvim isto sto i ti varnica, kao da citam sebe, samo bez ovih strahota s kiretazom... Potpuno nezainteresirana, sva neka smotana..., bas sam se pitala zasto su me uopce slali k njoj, bolje da su me poslali doma. Isto sam dobila dojam da se drzi knjige ko pijan plota.
To sto sam vec spomenula da sam bila na jednoj punkciji, bilo je i njenih pacijentica, jedna je bila zadovoljnja njom, druga nije, nije joj dobro 'procitala' neke folikule, tako nesto... A, ova koja je bila zadovoljna, ionako je samo lijrkove dobila od njr, kad je dosla na punkciju i transfer to je radio v., i sve je ispalo super.
Ja sam tad imala srece, sto mi je na svemu bio v., sve je islo glatko, i nikad si necu oprostiti sto nisam vise mirovala, mislim da se zato nije primilo.
Ma, jooj, imam jos toliko komentara, a nisam prakticki nista prosla, sve me strah sto ce biti dalje
Zovem petrovu vec 3 dana, i uopce se ne javljaju. Danas trebam poceti s lijekovima, ne znam sto da radim?? Nikig drugog osim v., i šprem ni ne znam. Kako cu doci i banuti kod nekog koga prvi put u zivotu vidim, i to odmah na folikulometriju???