Stranica 14 od 78 PrviPrvi ... 412131415162464 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ajmeee, zar Vrcic vise uopce nece raditi na postupcima??
    Kad preuzima ravnateljstvo? ( ja mislila da vec je ravnatelj )
    Krajem mjeseca idem na uzv..., kad bi se to trebalo dogoditi?
    Hoce li nas obavijestiti, ili ce nam to priopciti tek kad dodemo na naruceni pregled?

Twinolina, ne vjerujem Super, sretno

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ne znam. On je do sad bio savjetnik ili nešto slično. Radi se o ravnateljstvu cijelog KBC-a, ne Petrove.
    Ne znam kako će to sada funkcionirati vezano za Petrovu, za pretpostaviti je da će morati provoditi više vremena na Rebru.
    Kako će se to odraziti na nas pacijente, sve me strah.
    Idući tjedan idem tamo pa ću probati saznati.
    Navodno je imenovanje sutra. Tako je objavljeno u novinama, smjena 5 ravnatelja KBC-ova po državi.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    A ja sam zbog krivog lijecenja presla od dr.streleca k vrcicu... fakat ide?
    Meni je taj uništio postupak prekasnom punkcijom da su stanice bile prezrele. A bio je samo na dežurstvu u subotu. I uspio mi uništiti postupak.
    Toliko o "stručnosti".

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Aha, to je ono sto je nedavno bilo objavljeno da se smjenjuje ravnatelje.
    Nisam citala tko novi dolazi gdje, mislila sam da se njegovo ravnateljstvo odnosi samo na petrovu.
    Joj, onda vjerojatno vise nece raditi, ili ce pacijente smanjiti na minimum

I meni je sasvim upitno kako i zasto nas naš doktor ne vodi od pocetka do kraja, nego se cesto dogodi da se upravo na tim najvaznijim stvarima zadesi neka zamjena??

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Meni je jasno da postoje dežurstva, ali ipak mislim da bi se dežurni trebao savjetovati s doktorom koji vodi postupak. :/

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Mislim da oni svi dobe tijek naseg postupka, i znaju u kojem smo stadiju, ali isto tako mislim da netko jednostavno ne zna dobro napraviti neke stvari. Pogotovo te punkcije. Otkud im ideja da to rade bez uzv? Kaj, vide kroz tijelo da znaju na coravo pogoditi folikulu? I, uopce to ne smatraju nekim problemom, sto je najbolje, kad nam sve folikule porazbijaju. Nikom nista.
    A nama propadaju postupci...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ps., Varnica javi sutra cim saznas, hvala
    Posljednje uređivanje od Lajka : 21.01.2015. at 22:12

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ma koji to dr radi punkciju bez ultrazvuka????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vjerojatno je mislila na transfer.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

nitko ne radi punkciju bez uzv. a transfer uz uzv nije radio nitko osim prof Vrčića...i to ne bih hvala, bit na puni mjehur pa izdržati transfer i onda kad mokriti? nakon pol sata ležanja? ne hvala.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

e, sad, zaista ne znam za druge doktore, bila sam samo jednom na punkciji ( to je valjda ono sto oni zovu aspiracija?, jer nikad nisam od njih cula " punkcija"?), i to kod vrcica, i tada su mi druge cure rekle da samo on to radi s uzv.sto mi je bilo bas cudno. Zaista ne znam?? Da, bilo nas je dosta na aspiraciji, neke prirodno sa samo jednom folikulom, i sasvim sve folikule od svih nas je uspjesno izvadio. Ni jedna propala.
    A, transfer na pun mjehur nije mi bio problem, nisam ja satima bila punog mjehura, nego se pola sata prije dobro napila, a kad je obavljen transfer rekao mi da odma mogu na wc.
    A, sto ljudi sto cudi, nekom ne odgovara ovako nekom onako...
    Da, i odlucila sam se za aspiraciju bez lijekova, nista me nije boljelo, nista nisam osjetila, jedino sto je totalno neugodno,
    uzas
    A, cujem da cure pricaju da to jako boli... Ne znam...
    Sori, Varnica, krivo sam upamtila da ides danas, i ja idem sljedeci tjedan, ali mislim da cu ih zvati sad uhvatim vremena.

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Lajka, to su ti cure za transfer govorile, samo Vrčić radi transfer uz uzv. , kakva bi to aspiracija bila bez ultrazvuka bojim se i pomislit , masakr ..

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Lajka, baš to kaj cure govore. Aspiracija je uvijek s UZVom, transfer ne.
    A što se tiče transfera na puni mjehur, ja sam išla na wc čim sam došla u sobu i oba puta je bila pozitivna beta. Slobodno se možete olakšati čim siđete sa stolca.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Idem u ponedjeljak, ali već i sestre po odjelu pričaju da profesor više neće imati ambulantu.
    I gdje sam sad...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Aha, sad sam rijesila tu nedoumicu, jer mi je isto bilo sasvim nemoguce da bi se to radilo o punkciji, ali nisam se dalje raspitivala..

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    Idem u ponedjeljak, ali već i sestre po odjelu pričaju da profesor više neće imati ambulantu.
    I gdje sam sad...
    Ajme!!! Ja cu se rasplakat!
    Trebala sam prosli ciklus poceti s lijekovima, i sesti dan doci na uzv, a naravno da mi je taj 6. dan pao tocno na Novu godinu. Danas trebam dobit, i onda bi mi 6.dan bio sljedeci tjedan, i eto sad on ode! Koji sam ja baksuz!!
    Ti ides na dogovor, ili sto?

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja idem na konzultacije, nemam pojma da li će on biti ili netko drugi.
    Ja sam njegov pacijent od 2011 i užasno sam ljuta zbog ovog. Čekam zadnji postupak već 9 mjeseci. I sad pitajboga gdje i kod koga ću završiti.
    Posljednje uređivanje od Varnica : 22.01.2015. at 14:12

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa ima tamo još dobrih doktora, nije Vrčić bio bog i batina :ne zna:, kužim da je čovjek stručnjak i sve to ali znaju i ostali svoj posao. Prebacit ćete se kod nekog drugog i nastaviti dalje...
    Uglavnom ja sam u pon. u Petrovoj na UZV - jučer stigao nalaz TSH, T3 i T4, sve o.k.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

S nekima od tih ne želim imati nikakvog posla. Nakon 4 godine i u čekanju zadnjeg postupka, svih komplikacija koje sam imala, zadnja stvar koja mi treba je novi doktor koji će me proučavati xy mjeseci ispočetka.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da, kužim...baš bezveze...mislim da bi svim svojim pacijenticama Vrčić trebao osigurati novog dr. po izboru i termin koji su trebale imati kod njega (da ne čekate sad mjesecima da dođete na red za postupak)

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jutros cula da punkcije vise ne radi dr. Vrcic nego dr. Sprem, barem danas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj mikipika32 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros cula da punkcije vise ne radi dr. Vrcic nego dr. Sprem, barem danas.

Joj ne. Samo ne ta...Užas..S njom sam već nekoliko puta imala veselje. Od kiretaže do glupih komentara tipa "nadam se da će vam se jajnik spustiti do punkcije inače će se teško moći aspirirati folikuli..."
    Jajnik mi je priraslicama zaljepljen za maternicu. Prof NIKAD nije to spominjao ni kao problem i svaki put je punktirao taj jajnik. Ova me samo isprepade.
    Jednom sam imala transfer 4 dan. Gospođa mi je tvrdila da se transfer radi 3-ći ili 5-ti dan. Po knjizi. Dok joj nisam rekla neka si pročita otpusno.
    Nakon kiretaže se išćuđavala kaj ću ja sad na bolovanje?! Osim psihičke boli gubitka djeteta do temperature koju sam dobila isti dan nakon otpusta iz bolnice, po njenom sam trebala odmah drugi dan na posao.
    Ma nejdeš mi bi blizu!

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jaoo sad se brinem sta ce meni reci kad vidi stanje jajovoda koji smetaju za punkciju. Naje... sam ako bu ona na punkciji. Tko jos radi punkciju osim Vrcica i nje?

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Svi rade punkcije. Ona je već i prije mijenjala profesora kada je bio odsutan.

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sad mi je lakse Inace ovo je moj prvi postupak u Petrovoj. Ono sto je pozitivno je to da ti tvoj doktor radi folikulometrije (osim kad nije dezuran vikendom) za razliku od Vinogradske a i privatno. Takoder odusevljava me sto ne cekam duze od 10 min za nista )

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    Joj ne. Samo ne ta...Užas..S njom sam već nekoliko puta imala veselje. Od kiretaže do glupih komentara tipa "nadam se da će vam se jajnik spustiti do punkcije inače će se teško moći aspirirati folikuli..."
    Jajnik mi je priraslicama zaljepljen za maternicu. Prof NIKAD nije to spominjao ni kao problem i svaki put je punktirao taj jajnik. Ova me samo isprepade.
    Jednom sam imala transfer 4 dan. Gospođa mi je tvrdila da se transfer radi 3-ći ili 5-ti dan. Po knjizi. Dok joj nisam rekla neka si pročita otpusno.
    Nakon kiretaže se išćuđavala kaj ću ja sad na bolovanje?! Osim psihičke boli gubitka djeteta do temperature koju sam dobila isti dan nakon otpusta iz bolnice, po njenom sam trebala odmah drugi dan na posao.
    Ma nejdeš mi bi blizu!
    Ja sam kod prof.Sprem od kad sam stigla u Petrovu, odradili 3 prirodna i tri stimulirana i stvarno ne mogu reci nista lose za nju. Na žalost kod svih njih ima i neuspjeha i uspjeha, kontaktiram sa tri zenskice koje su kod prof.V. pa isto tako sipak kao i kod mene, svi oni podjednakom postupcima rade, na nasu nesrecu temelji se na pokusajima i promasajima.

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj mikipika32 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad mi je lakse Inace ovo je moj prvi postupak u Petrovoj. Ono sto je pozitivno je to da ti tvoj doktor radi folikulometrije (osim kad nije dezuran vikendom) za razliku od Vinogradske a i privatno. Takoder odusevljava me sto ne cekam duze od 10 min za nista )

OOO bome sam se ja nacekala u Petrovoj dobrano, znam cak nositi knjigu sa sobom. Narucena za 11 dodjem na red u pola tri, ili mi kazu da dodjem na postupak u petnaest do osam a oko 11 dodjem u sobu. Sve ovisi kolika je guzva, gdje su doktori i dali ima trudnica i sl. taj dan.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

što se čekanja tiče, meni to nije problem jer znam da imaju posla preko glave, ne piju kavu. svaki dan ujutro sastanak pa odjel vizite pa aspiracije pa transferi, da ne pričam operacije i još stignu u ambulante. ma svaka čast.
    ali ja ću otvoreno reći, bez da ocjenjujem stručnost gore spomenute dr jer za to nisam kompetentna da se i meni zamjerila. stavom, ponašanjem i komentarima. prof Pavičić je carica, divna predivna topla žena koja super radi sve što radi. nikad, nikad, nikad, u preko 10 god ta žena nije bila na lijevoj nozi, uvijek sam imala dojam da daje 100% od sebe iako sam znala u kojem je cajtnostu i brzo bi sve odrasdila, ali nikad nisam imala dojam da sam zakinuta za nešto. ne očekujem tamo od njih da sa mnom razglabaju 45 min o glupostima jer je to nerealno.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

A čekanje? Naručena u 10, dođem na red u pola 4. Skoro pa uvijek smo među zadnjima za par minuta konzultacije...Načekala sam se tamo satima. Imam i sliku prazne klinike
    Ako ću moći prebacit ću se kod dr. Pavičić

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

ajme toliko si čekala?! a ne ja nikad, nikad dulje od dva sata. u biti samo jednom je to bilo dva sata, inače max 1 sat. probaj se k njoj prebaciti nećeš zažaliti.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

I to ne jednom...:/ Kao da imam svo vrijeme svijeta i nemam posao.

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ma čekala sam i ja 2,5 h na konzultacije. To je koma kad moraš na posao. Ono što mi se sviđa je to da su folikulometrije rano ujutro i da sam u 8h gotova i stignem komotno na posao. Možda ima veze što sam kod dr. Škrgatić a koliko kužim nema baš puno pacijentica?
    Za sad mi se čini ok a vidjet ćemo da li će tako i ostati kad prođe cijeli proces
    Kad usporedim s Vinogradskom gdje me svaki put drugi doktor pregledavao i čekala bi satima na folikulometriju ovdje je situacija puno bolja.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Eh,da, ni ja nisam htjela spominjati dr.sprem, ali i mene su dva puta poslali k njoj kad nije bilo doktora, bila sam jos u fazi konzultacija, i mogu reci sasvim isto sto i ti varnica, kao da citam sebe, samo bez ovih strahota s kiretazom... Potpuno nezainteresirana, sva neka smotana..., bas sam se pitala zasto su me uopce slali k njoj, bolje da su me poslali doma. Isto sam dobila dojam da se drzi knjige ko pijan plota.
    To sto sam vec spomenula da sam bila na jednoj punkciji, bilo je i njenih pacijentica, jedna je bila zadovoljnja njom, druga nije, nije joj dobro 'procitala' neke folikule, tako nesto... A, ova koja je bila zadovoljna, ionako je samo lijrkove dobila od njr, kad je dosla na punkciju i transfer to je radio v., i sve je ispalo super.
    Ja sam tad imala srece, sto mi je na svemu bio v., sve je islo glatko, i nikad si necu oprostiti sto nisam vise mirovala, mislim da se zato nije primilo.
    Ma, jooj, imam jos toliko komentara, a nisam prakticki nista prosla, sve me strah sto ce biti dalje
    Zovem petrovu vec 3 dana, i uopce se ne javljaju. Danas trebam poceti s lijekovima, ne znam sto da radim?? Nikig drugog osim v., i šprem ni ne znam. Kako cu doci i banuti kod nekog koga prvi put u zivotu vidim, i to odmah na folikulometriju???

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Curke, sad sam ih konacno dobila, ni na porti ni na salteru s.Irene ( nije bila ona) nista ne znaju, i rekla mi ta sestra da je ovaj tjedan radio normalno, i da nije cula nista u vezi s tim da ne bude radio. Pita me da zasto ne bi radio? Kazem joj, ona kaze da radi normalno...
    Mozda smo digle preveliku paniku

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lajka,
    sretno s pik-pik!
    Nemoj se gristi zbog ne mirovanja, nije nakon transfera potrebno mirovati ako je s jajnicima sve ok.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kako se Petrova raspisala - drago mi je zbog toga - posebno zato što se ovdje cure baš rijetko javljaju.

Ali iskreno cure, ne znam kako bi Vrčić normalno nastavio raditi MPO postupke u Petrovoj (ali i ostale stvari koje je obavljao u Petrovoj) uz ovu novu SVAKODNEVNU funkciju.
    Vjerujem da je Vrčić gore samo još iznimno - ne na svakodnevnoj bazi

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ni ja ne vjerujem da će prof. V. raditi svoj liječnički posao sve dok je ravnatelj tako velikog sustava kao što je KBC Zagreb.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Kadauna, da,bas smo se super raspricale, istracavsi pritom pola doktora
    Ni ja ne vjerujem da ce bas punom parom raditi, ali, s druge strane, mislim da nece ni sasvim prestati jer je to takav posao da covjek stalno mora biti up to date. Sta sad ako sasvim prestane raditi sljedecih xy godina, prakticki mora poceti ispocetka kad se vrati. Broj pacijenata ce sigurno smanjiti.
    Ja se jos uvijek dvoumim dal poceti s lijekovim ili ne?? Bubekica, hvala!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Kadauna, da,bas smo se super raspricale, istracavsi pritom pola doktora
    Ni ja ne vjerujem da ce bas punom parom raditi, ali, s druge strane, mislim da nece ni sasvim prestati jer je to takav posao da covjek stalno mora biti up to date. Sta sad ako sasvim prestane raditi sljedecih xy godina, prakticki mora poceti ispocetka kad se vrati. Broj pacijenata ce sigurno smanjiti.
    Ja se jos uvijek dvoumim dal poceti s lijekovim ili ne?? Bubekica, hvala!
    Ps., ak mi mozes objasniti to s jajnicima?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Ps., ak mi mozes objasniti to s jajnicima?
    Na tvom mjestu bih pocela s lijekovima.
    Mirovanje se preporuca u slucaju hiperstimulacije kad su jajnici jako uvecani i postoji rizik od torzije. Ukoliko to nije slucaj, nikako nije preporucljivo prikovati se za krevet znog cirkulacije. Ono sto se preporuca je izbjegavanje tezih fizickih aktivnosti, intenzivne tjelovjezbe i dizanja teskih tereta.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Lajka, na folikulometriju dođeš na dan kad su ti rekli. Netko će te pogledati, ne brini.
    A što se tiče mirovanja nakon transfera, ja sam svaki put samo taj dana bila doma, a sutradan bi već lagano šetala. Dobro je za prokrvljenost. Nažalost, imala sam spontane, ali to je već drugi problem kod mene. :/

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, baš mi je drago što ste ishvalile dr. Pavičić Baldani! Ja se prebacila kod nje i upravo čekam konzultacije u čekaonici!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

nećeš požaliti! javi nam kako je bilo!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pitanje za Petrovke sa FET iskustvom: ide li se uvijek sa estrofemom u FET postupak ili se prati ovulacija?

Sad skroz off: joj twinolina koji dobar potpis!!! Uau!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, naručena sam u čet u 9 ujutro na 1. konzultacije kod dr. radakovića. jel ima uopće smisla dolaziti tako rano, kad sve pišete da se dugo čeka??! Taj termin mi je dala sestra jer je kao slobodan, ali ako najprije odrađuju postupke, čisto sumnjam da ću do 11h biti na redu.Što mislite?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kudri ,ovisi dali dr R ima koju punkciju ili ET taj dan ..možda nema pa nečeš dugo čekati.
    Samo ti dođi kad ti je rečeno,lako pričekaš.

legal,u mom jednom Fet iskustvu u Petrovoj,pratili smo folikul do ovulacije i nisam uzimala estrofem.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Legal alien kad već hvališ potpis da ti odgovorim... sve ovisi o tebi, tj inače o endometriju kakav ti je. znam da mi je u zadnje vrijeme estradiol visok i endometrij odličan pa sam u IVF-u uz savjetovanje s mpo dr išla samo na 2x1 mg estrofema, a ne 2x2 mg. tako će se i tebi individualno odrediti doza, a mislim da ti neće škositi od 1.d.c. uzimati 2x1 mg estrofema.

Kudri samo ti dođi u 9 ako su ti tako rekli!

Evo ako je koja za druženje u čekaoni, ja sam tamo u ponedjeljak 2.2. oko 9!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam danas čekala kod dr.Kasuma samo pola sata! I isplatilo bi se i puno dulje čekanje jer sam dobila termin za IVF u ožujku već, da su mi gotovi cervikalni brisevi i papa bila bi vjerojatno i veljača

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I imam problem, zagubila sam negdje nalaz krvne grupe i RH faktora...mislim da mi nakon poroda nisu vratili tj.znam da mi puno nalaza od tada fali (skuzila po uzv slikama koje nisam nikad vise vidjela). Sad sam opet prekopala cijeli stan/papire i nema ih Koliko dugo se cekaju ti nalazi i hoce mi moja gin.htjeti dati uputnicu za to kad sam to vec jednom radila?

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

maca2 vjerojatno ti na trudnickoj knjizici pise koja si krvna grupa i RH faktor pa nazovi Petrovu i pitaj jeli to dovoljno ili bas moras donjeti nalaz. Objasni da se zagubio.

Hvala twinolina i zuzy!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •