-
Citam ovo i ne vjerujem. Smatram da bismo trebale ukazati na ovaj problem i ministru i nekim jos visim institucijama, ako je to uopce koga briga?!
Postaviti za ravantelja nekog iz tako deficitarnog podrucja vise je nego nepromisljeno. S druge strane, i taj nek se vec jednom odluci sto zeli raditi. On je marica za sve bio, i prije ovoga. A pacijenti su usputan posao.
Nikom ne bi bilo svejedno i da kad mora obiteljskom lijecniku da ga svaki put doceka neki drugi doktor, a u ovom slucaju to gotovo da je pravilo a ne iznimka. A, ovi postupci osim sto su skupi, uzimaju nepovratno vrijeme. Koga briga... Propise ti jedan protokol, nakon toga ga nema, primi te netko drugi tko te prvi put vidi, i ti njega, ako uopce i dode do punkcije, to radi netko deseti... Nama propadaju postupci i vrijeme...
Luda kuca 
Ja krecem po x-ti put s lijekovima u 3. mj, vise uopce nisam u stanju ni misliti o tome sto i tko ce me docekati. Pocet cu s lijekovima, i iskreno, vec mi je pun kufer i bas me briga tko ce me pregledati, vec sam se oprostila od svega.
Sta sad? Ne znam ji sto da radim, kod koga da se narucujem???Što mi to znaci? Hoce li taj/ta biti to jutro na uzv? ...

Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma