Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo u Petrovoj bili na prvom ivf-u u 5. mj., čekali smo par mjeseci na pregled, jako smo zadovoljni dr., ali ona mi je bila na folikulometrijama, druga dr. na punkciji, treća na transferu. Ne znam je li slučajno bilo tako, je li se baš potrefilo da nema dr. ili je to i inače praksa. Uglavnom, punkciju i transfer sam imala u netom otvorenom novom odjelu, sve je jako čisto, uredno, osoblje izuzetno ugodno, pogotovo sestre, svaka čast (u prvoj trudnoći sam ležala kod njih na odjelu i iznenađena sam koliko su sestre tamo drage i ljubazne).
Kod naše dr. folikulometrije počinju oko 8,30 h, za druge ne znam i to ide jako brzo, ali mene je poslala vaditi hormone, tako da nisam bila gotova do 9,30 - 9,45, ovisi o gužvi u laboratoriju.
Sretno!
Hvala ti na odgovoru!
Par mjeseci samo za pregled?! Uf.....
E da, pročitah da je otvoren novi odjel, znači dobro izgleda? Ajde super, volim da je uredno, nekako se odmah malo bolje osjecam. Drago mi je da je i osoblje ljubazno.
Ah, dakle folikulometrije opet u radno vrijeme... Meni zaista nije jasno zašto se te FM ne mogu organizirati i u popodnevnim satima, pa ima nas puno koji radimo i kako misle da možemo toliko izostajati s posla?! Izludi me to!!!!

Zna li netko može li se, recimo, sve obavljati u Petrovoj, a da se samo na folikulometrije ide privatno kod nekog od dr-a koji rade i u Petrovoj (npr. kod Šimunića)?