Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

prof Pavičić Baldani vrijedi čekati. a i prof Šprem isto. koliko god mi se (vjerojatno bzvz) zamjerilajednom, sad mi je famozna. puno toga ovisi i o nama. Kasumu ne bih dala ni 2 nacrtane ovce da čuva. lijen, prepotentan, bahat i bezobrazan i grub. ali, tko sam ja da ocjenjujem liječnike....ovo je samo moje (nevažno) mišljenje.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
    prof Pavičić Baldani vrijedi čekati. a i prof Šprem isto. koliko god mi se (vjerojatno bzvz) zamjerilajednom, sad mi je famozna. puno toga ovisi i o nama. Kasumu ne bih dala ni 2 nacrtane ovce da čuva. lijen, prepotentan, bahat i bezobrazan i grub. ali, tko sam ja da ocjenjujem liječnike....ovo je samo moje (nevažno) mišljenje.
    No super!!!
    Ja se prebacila kod njega. Nisam znala kome bi...,u biti su mi svi isti i nitko nist posebno...
    Odlucila sam prakticki izvlacenjem sibica...
    A, samo zato sto sam imala vec sve papire, ostala sam u toj bolnici,iako po iskustvu nicim ne zasluzuju biti ni 10-ti izbor, kamoli 1.

Nakon zvanja za prvi termin,dobila sam ga za mj.dana. Cak mi je bio i ok, u usporedbi s vrcicem, ovaj se razgovara ko navinut...
    Poslao me vaditi amh, sto ovaj nikad nije.
    I,onda drugi pregled, s tim nalazom... Isto odmah na redu. (Mozda nema puno pacijentica )
    Unutra bile jos dvije doktorice(valjda), ili neke naucnice, i opet smo svi skupa raspravljali o svemu...
    Ugl.,dobila sam termin za postupak u 9.mj, ako opet nesto ne izmisli... Jer mi je prvo obecao postupak sad preko ljeta, a kad sam dosla drugi put, "e,ne moze to tako brzo, tek ste drugi put kod mene, i vi bi odmah u postupak,e nece ici..."
    Da je smotan, i dekoncentriran cesto-jest.

Sve mi se cini da je pitanje trudnoce u svemu tome cista sreca, kao i u prirodi...

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    No super!!!
    Ja se prebacila kod njega. Nisam znala kome bi...,u biti su mi svi isti i nitko nist posebno...
    Odlucila sam prakticki izvlacenjem sibica...
    A, samo zato sto sam imala vec sve papire, ostala sam u toj bolnici,iako po iskustvu nicim ne zasluzuju biti ni 10-ti izbor, kamoli 1.

Nakon zvanja za prvi termin,dobila sam ga za mj.dana. Cak mi je bio i ok, u usporedbi s vrcicem, ovaj se razgovara ko navinut...
    Poslao me vaditi amh, sto ovaj nikad nije.
    I,onda drugi pregled, s tim nalazom... Isto odmah na redu. (Mozda nema puno pacijentica )
    Unutra bile jos dvije doktorice(valjda), ili neke naucnice, i opet smo svi skupa raspravljali o svemu...
    Ugl.,dobila sam termin za postupak u 9.mj, ako opet nesto ne izmisli... Jer mi je prvo obecao postupak sad preko ljeta, a kad sam dosla drugi put, "e,ne moze to tako brzo, tek ste drugi put kod mene, i vi bi odmah u postupak,e nece ici..."
    Da je smotan, i dekoncentriran cesto-jest.

Sve mi se cini da je pitanje trudnoce u svemu tome cista sreca, kao i u prirodi...
    meni se desilo da je slucajno prof.Kasum bio dežuran pa sam bila kod njega i na folikulumetriji i na aspiraciji i na transferu
    i cisto je OK.
    Malo je grub kad radi i ima cudan smisao za humor, kao stalno ljutito ali se šali u stvari.
    Prvi put sam dosla do transfera kad mi je on bio na aspiraciji i to u prirodnom ciklusu i nakon 3. neuspjela pokušaja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •