Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
prof Pavičić Baldani vrijedi čekati. a i prof Šprem isto. koliko god mi se (vjerojatno bzvz) zamjerilajednom, sad mi je famozna. puno toga ovisi i o nama. Kasumu ne bih dala ni 2 nacrtane ovce da čuva. lijen, prepotentan, bahat i bezobrazan i grub. ali, tko sam ja da ocjenjujem liječnike....ovo je samo moje (nevažno) mišljenje.
No super!!!
Ja se prebacila kod njega. Nisam znala kome bi...,u biti su mi svi isti i nitko nist posebno...
Odlucila sam prakticki izvlacenjem sibica...
A, samo zato sto sam imala vec sve papire, ostala sam u toj bolnici,iako po iskustvu nicim ne zasluzuju biti ni 10-ti izbor, kamoli 1.

Nakon zvanja za prvi termin,dobila sam ga za mj.dana. Cak mi je bio i ok, u usporedbi s vrcicem, ovaj se razgovara ko navinut...
Poslao me vaditi amh, sto ovaj nikad nije.
I,onda drugi pregled, s tim nalazom... Isto odmah na redu. (Mozda nema puno pacijentica )
Unutra bile jos dvije doktorice(valjda), ili neke naucnice, i opet smo svi skupa raspravljali o svemu...
Ugl.,dobila sam termin za postupak u 9.mj, ako opet nesto ne izmisli... Jer mi je prvo obecao postupak sad preko ljeta, a kad sam dosla drugi put, "e,ne moze to tako brzo, tek ste drugi put kod mene, i vi bi odmah u postupak,e nece ici..."
Da je smotan, i dekoncentriran cesto-jest.

Sve mi se cini da je pitanje trudnoce u svemu tome cista sreca, kao i u prirodi...