Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Joj svašta se prepričava , navodno je frendica od kume bila na IVF i imala je 20 folikula pa su joj radili aspiraciju bez anestezije!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    Joj svašta se prepričava , navodno je frendica od kume bila na IVF i imala je 20 folikula pa su joj radili aspiraciju bez anestezije!
    Pa ako je bila na VV…tamo nema anestezije…barem nije bilo…eto, moja kuma je imala 16 i aspiracija bez anestezije

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako je bila na VV…tamo nema anestezije…barem nije bilo…eto, moja kuma je imala 16 i aspiracija bez anestezije
    De nemoj zezati!!! :-O Pa ja vadila jednu bez 'koktelića' i krepala

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, ja sam bila na aspiraciji bez anestezije, dobila 11 JS. I radio mi prof Kasum bez UVZ i doktorica Lana Š. transfer isto bez UVZ. Ocito svako radi razlicito

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj sisak prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, ja sam bila na aspiraciji bez anestezije, dobila 11 JS. I radio mi prof Kasum bez UVZ i doktorica Lana Š. transfer isto bez UVZ. Ocito svako radi razlicito
    Ja sam baš kod prof Kasuma bila na aspiraciji u prirodnom ciklusu i bez anestezije jer je jedna JS i radio je naravno sa ultrazvukom, pa kako bi inače znao gdje je folikul i dali je opkupio JS.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •