Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

djevojke može vaše mišljenje??'koga izabrati za doktora,prof Šprem ILI prof.Pavičić,,tko je po vašem mišljenju,po onome sto ste culi vidjeli i doživjeli bolja?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Drage žene! Prvi put sam u postupku IVF, kod doktora Streleca sam. Kod mene je problem sa endonometriozom, a od supruga spermiogram je uredu. Dobila sam stimulaciju ovulacije i sad čekam da dobijem mengu da krenem sa inekcijama. Dosta sam čitala po drugim forumima o punkciji jajnika i žene večinom imaju dobra iskustva jer su dobile opču anesteziju, i ništa ne osjete,ali ne u Petrovoj nego u drugim klinikama, pa me zanima kako je u Petrovoj bolnici, ja se iskreno dosta toga bojim , pa me samo zanima vaše mišljene i iskustva o tome , koliko je bolno. Želim svima puno sreće i strpljenja i naravno puno ++++

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bila sam na 2 aspiracije i 1 transferu i nije me apsolutno ništa boljelo. Dobila sam neki lijek u ruku, anesteziju il što, bila ko pijana, vrtjelo mi se, nisam mogla pričati i nisam osjetila nikakvu bol, samo pritisak kad su piknuli folikul. A transfer pa mi je bio lakši od gin.pregleda. sestre i doktori uvijek bili ljubazni i srdačni a to mi puno znači.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •