Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nela

Nemam komentara na situaciju iz Petrove i sama sam gore bila u postupcima i mrzila sam Dane kad nema moje Dr.
    Probaj tražiti od HZZO poništenje postupka.
    I ja imam nizak AMh i teško dolazim so js najbolje mi odgovara prirodni postupak jer ja imam ovulaciju svaki mjesec.probaj sa prirodnjacima znam da treba puno strpljenja.
    A sto se tiče stimulacija najviše js sam dobila sa femarom ali se te nisu oplodile,a skupu stimulaciju sa jako puno lijekova znaš da u bolnicama nećemo dobiti.
    Jako mi je zao kroz sta prolaziš znam da te nemogu utješit ali probaj jos koji prirodnjak.
    Ili put praga.

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Nela

Nemam komentara na situaciju iz Petrove i sama sam gore bila u postupcima i mrzila sam Dane kad nema moje Dr.
    Probaj tražiti od HZZO poništenje postupka.
    I ja imam nizak AMh i teško dolazim so js najbolje mi odgovara prirodni postupak jer ja imam ovulaciju svaki mjesec.probaj sa prirodnjacima znam da treba puno strpljenja.
    A sto se tiče stimulacija najviše js sam dobila sa femarom ali se te nisu oplodile,a skupu stimulaciju sa jako puno lijekova znaš da u bolnicama nećemo dobiti.
    Jako mi je zao kroz sta prolaziš znam da te nemogu utješit ali probaj jos koji prirodnjak.
    Ili put praga.
    Malo proucavam sve to u privatnim klinikama i strah me da iako bi skupili te novce i otisli nekud van, to sve skupa ne zavrsi isto ovako.
    Nije da platis određenu svotu ali to je onda siguran uspjeh.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •