Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Vecer,aurora Sad vidim da ti nitko ne odgovara, nadam se da nije prekasno, -dakle, to koliko cesto ces na fokikulometrihe ce ti reci doktor kad dodes na prvu. Ja sam ponekad isla svaki dan, ponekad svaki drugi.
    I, da, prvi dr me samo na kraju slao vaditi estradiol ( tzv.E2), a drugi tri puta tijekom folikulometrija.Tako da,ako si u stisci s vremenom zbog posla, racunaj da ces nakon f.morati i ici vaditi krv koji put...
    Dobro je sto su sad stavili termine od koliko do koliko sati svaki doktor radi f. Papir je zaljepljen na šalteru.
    Za aspiraciju, i za transfer, ponesi spavacicu i ogrtac. U pravilu se ostane lezati sat-dva, iako,sto se mene tice,ja bih odmah poslije aspiracije mogla otic...Nikad mi nije tesko,niti me boli. Samo me ne puste zbog tog lijeka koji daju,jer,kao, nisi bas sva svoja...
    Nego, vise ti treba taj veš zbog cekanja. Posalju te u sobu, i nikad ne znas koliko ces cekati, a kad te pozovu moras biti spremna, pa je zato nespretno sjediti tamo obucena.
    ///
    Ja sad opet krecem u postupak. Joooj...da se vise posreci!!! Sad sam dobila menopur i jos nesto sto se vec daje s tim...
    Ima tko kakvih iskustava s tim?

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Da slali su me vaditi estradiol, znači trebat ću i ogrtač.. a papuče, jel i njih trebam?

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    Da slali su me vaditi estradiol, znači trebat ću i ogrtač.. a papuče, jel i njih trebam?
    Papuče trebaš da ne hodaš po odjelu bosa, ali ogrtač ti u stvari ni ne treba, jedino ako si baš zimogrozna pa da ti nije zima dok čekaš na postupak.
    Npr. sad u subotu smo bile naručene da dođemo u 7:15, bilo nas je 4, smještene u sobu, mene su stavili zadnju, ne znam zbog čega, a pustili su me oko 10. sve to vrijeme si u spavačici, a ja si ponesem i obujem i zoknice jer mi se noge smrznu, ogrtač nisam koristila iako sam ga ponjela.

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

nelaR možda smo se i vidjele jer sam i ja u subotu ujutro bila tamo
    kako je prošlo, jel bolilo? jesi dobila koktel? jel smije suprug biti s tobom?

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    nelaR možda smo se i vidjele jer sam i ja u subotu ujutro bila tamo
    kako je prošlo, jel bolilo? jesi dobila koktel? jel smije suprug biti s tobom?
    Ne hoda se vise kroz bolnicu, uđe se u novi odjel sa suprugom, obavi se papirologija, koje sad ima više nego prije i on ide u svoj dio a ti ideš u sobu, gdje se presvučeš i smjestiš na krevet i čekaš red.
    Odmah prostorija do sobe je i sala gdje se rade postupci tako da se ne mora nikuda šetkati u spavačici.
    Dobije se 'koktelčić' osim u prirodnom postupku ( ja sam imala samo jednu folikulu i dali su mi anesteziju)
    Poslje se leži oko sat vremena, onda dođu izvaditi braunile i tampone i možeš se oblačiti i iči kući.
    Utrogestan treba koristiti odmah 3x1 do transfera a poslje 3x2.
    Odma kažu koliko je jajnih stanica a drugi dan zoveš da ti kažu dali se koja oplodila i šta dalje.

Sve u svemu lijep je novi odjel i nije ništa strašno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •