Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja kod svog gin cekam za papu i briseve ne vise od dva tj. Mene cudi sto se kod nekih gin tako dugo ceka. Da morat ces napraviti papu i briseve to je obavezno. Ja bi na tvom mjestu odma se narucila za to da ne gubis vrijeme. Pa mozda dodes prije na red. A za ostalo javi sta moras napraviti pa ti mogu pomoci jer sam ja u tri tjedna rjesila sve pretrage koje sam imala a bilo ih je dosta.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kod svog gin cekam za papu i briseve ne vise od dva tj. Mene cudi sto se kod nekih gin tako dugo ceka. Da morat ces napraviti papu i briseve to je obavezno. Ja bi na tvom mjestu odma se narucila za to da ne gubis vrijeme. Pa mozda dodes prije na red. A za ostalo javi sta moras napraviti pa ti mogu pomoci jer sam ja u tri tjedna rjesila sve pretrage koje sam imala a bilo ih je dosta.
    E super ideja, odmah ću se sutra naručiti pa me možda stavi tjedan dva nakon konzultacija, što je ajde još kolko tolko ok. Hvala na savjetu :D
    Na temelju čega odrede koje pretrage trebaš raditi? Mislim ja nemam nikakvu dijagnozu jos, osim pcos... Što si sve ti trebala? Sorry kaj te davim, ali da znam okvirno :D
    A kad ću znati više svakako ću ti se javiti, puno hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •