Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ej curke,ja sam evo danas 8 dan ciklusa na svakom imam po 4 folikula,kaže doktorica da su ok,neki su veći neki manji. Danas sam i vadila krv, u nedjelju opet ultrazvuk. Koje veličine folikuli moraju biti da bi se išlo na punkciju, jer vidim da svaka ide različite dane? I kada bude punkcija da li moj muž može uzorak donijeti sa sobom ili mora tamo? Ne znam da li oni dozvoljavaju da se donese?

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ispodvolta prvotno napisa Vidi poruku
    Ej curke,ja sam evo danas 8 dan ciklusa na svakom imam po 4 folikula,kaže doktorica da su ok,neki su veći neki manji. Danas sam i vadila krv, u nedjelju opet ultrazvuk. Koje veličine folikuli moraju biti da bi se išlo na punkciju, jer vidim da svaka ide različite dane? I kada bude punkcija da li moj muž može uzorak donijeti sa sobom ili mora tamo? Ne znam da li oni dozvoljavaju da se donese?
    na oko 14-18 mm ide stoperica, pa 36 sati nakon punkcija. cesto vade i estradiol. barem u petrovoj. i na osnovu toga odluce kad ide stoperica.
    koliko znam suprug tamo daje uzorak. nisam sigurna da se moze donjeti. ali pitaj kad ponovno budes na folikulometriji.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Cure koja je razlika između transfera 3 ili 5 dan? Je li 5 dan bolje od 3 dana? Meni vraćaju 2 embrija nakon 3 dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •