Stranica 30 od 78 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj lana985 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo sad sam tocno procitala sto su mi napisali
    Premefikacija:pola sata prije punkcije tableta Dormicum
    Nista ne pise za opcu.zna li koja od vas kakva je to tableta?jeste vi to dobile?
    Koliko sam ja puta bila, nikada nisam dobila tabletu već injekciju u venu direktno na stolu, ništa pola sata prije.. Nadam se da nisu ništa mijenjali po tom pitanju..

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sad sam bas primila stopericu i pitala sam sestru za to..veli da je tableta za smirenje a da cu se za anesteziju tamo dogovoriti prije same punkcije sa anesteziologom koji bude tamo.
    Aurora, jesi ti na razgovoru kad si bila kod anesteziologa prije punkcije njemu bas rekla da hoces opcu?jer mene to nije pitao a ja onak sva u zbrki zaboravila ga pitati..ili si bas na dan punkcije sve dogovorila?

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Sad sam bas primila stopericu i pitala sam sestru za to..veli da je tableta za smirenje a da cu se za anesteziju tamo dogovoriti prije same punkcije sa anesteziologom koji bude tamo.
    Aurora, jesi ti na razgovoru kad si bila kod anesteziologa prije punkcije njemu bas rekla da hoces opcu?jer mene to nije pitao a ja onak sva u zbrki zaboravila ga pitati..ili si bas na dan punkcije sve dogovorila?
    prvi put kada sam išla još nisu ni tražili anesteziologa i ono sve, to je bilo lani. Drugi put su to uveli ali me nisu pitali jel hoću ili neću. Kada sam došla do operacijske sale samo su me pitali jel imam kakvih želja i ja sam rekla da mi je zadnji put bilo super jer sam spavala i da mi opet tako slože.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja sam zadnji put bila u 7.mj i ništa, na stolu dobila anesteziju u venu, bez prethodnih anestezioloskih pretraga.
    Al i da trebam, to se obavi u hodu kad ću na folikulometrije. Dosta su organizirani u Petrovoj.
    Nekako mi vuče da će mi sutra prvi dan menge biti. Jako me zanima kako ćemo reagirati na taj Ovaleap.
    Sretno svima, družiti ćemo se ovih dana

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    prvi put kada sam išla još nisu ni tražili anesteziologa i ono sve, to je bilo lani. Drugi put su to uveli ali me nisu pitali jel hoću ili neću. Kada sam došla do operacijske sale samo su me pitali jel imam kakvih želja i ja sam rekla da mi je zadnji put bilo super jer sam spavala i da mi opet tako slože.
    Aurora, čitam dolje tvoju priču... Čekaj, folikuli pukli prije aspiracije? Pa kako su to oni tempirali? Kolko vidim, nije da si prvi put bila tamo? Joooojjjjj, kak me strah tih popratnih situacija. Em strepimo oko bete ...Mislim da se takve stvari ne bi smjele dešavati baš zato što nisi prvi put bila? Jesi neku drugciju terapiju imala ili?

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora, čitam dolje tvoju priču... Čekaj, folikuli pukli prije aspiracije? Pa kako su to oni tempirali? Kolko vidim, nije da si prvi put bila tamo? Joooojjjjj, kak me strah tih popratnih situacija. Em strepimo oko bete ...Mislim da se takve stvari ne bi smjele dešavati baš zato što nisi prvi put bila? Jesi neku drugciju terapiju imala ili?
    pa imala sam prije toga dva ivfa bez pucanja folikula, zapravo svaki put jako sporo i teško rastu a tako je bilo i taj put.. bilo je 3 folikula do 15.og dana i nikako da dosegnu neku veličinu a išla sam s 375iu što i nisu male količine svaki put. I onda samo došla 15. dan i odjednom se pojavilo 7 folikula i svi pred pucanje. Nije bilo mog doktora i druga doktorica me poslala vaditi krv i navečer sam dobila štopericu. Kada sam stigla na operaciju zvali su me da prvo idem na ultrazvuk što mi je bilo čudno jer do tada nisam išla na ultrazvuk prije same aspiracije. I ona me pogleda i kaže "kao što sam i mislila s obzirom na nalaz estradiola, svi folikuli su puknuli i dva su se pretvorila u cistu"

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Kužim, tako je meni bilo u jednom prirodnom...Ode u cistu. Ma najgore kad nema tvog doktora, zadnji moj IVF moja doktorica cijeli postupak bila na godišnjem i svaki put drugi doktor.
    A moj prvi IVF od prvog dana UZV do transfera moj doktor, očito sam imala sreće po tom pitanju. Makar neuspjeh bio oba puta
    Al ipak bude neka sigurnost, još ako dugo imaš istog doktora...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Aurora..znači tebe isto na razgovoru sa ane. nisu ništa pitali kako hoćeš? tek na dan punkcije?
    ma ja ću se tamo tako tresti od straha da će me sami uspavati.. hehe
    ma iskreno, samo da mi nekako maknu strah,a ta tableta to navodno radi, stavi ste u stanje da ti je svejedno za sve.. bolove ću nekako izdržati

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Aurora..znači tebe isto na razgovoru sa ane. nisu ništa pitali kako hoćeš? tek na dan punkcije?
    ma ja ću se tamo tako tresti od straha da će me sami uspavati.. hehe
    ma iskreno, samo da mi nekako maknu strah,a ta tableta to navodno radi, stavi ste u stanje da ti je svejedno za sve.. bolove ću nekako izdržati
    Vjeruje mi išla sam na operaciju endometrioze i dobila sam to za smirenje prije operacije i bilo mi je taaako svejedno za sve hahah a nisam se osjećala nadrogirano već samo turbo smireno. Ali nema potrebe vjeruj mi, kada dođeš u sobu s drugim curkama, stvori se super atmosfera, svi se upoznamo, stvorila sam poznanstava s tim curama i još se čujem s njima. Samo jedna napomena.. nakon buđenja iz anestezije pričaš i radiš stvari kojih se ne sjećaš :D Ja sam pisala pouruke i slala slike a da nemam blage veze da sam to radila hahaha

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Vjeruje mi išla sam na operaciju endometrioze i dobila sam to za smirenje prije operacije i bilo mi je taaako svejedno za sve hahah a nisam se osjećala nadrogirano već samo turbo smireno. Ali nema potrebe vjeruj mi, kada dođeš u sobu s drugim curkama, stvori se super atmosfera, svi se upoznamo, stvorila sam poznanstava s tim curama i još se čujem s njima. Samo jedna napomena.. nakon buđenja iz anestezije pričaš i radiš stvari kojih se ne sjećaš :D Ja sam pisala pouruke i slala slike a da nemam blage veze da sam to radila hahaha

hahaha.. znači mobitelj ne nosim sa sobom
    a jesi nakon tog lijeka za smirenje dobila i pravu anesteziju?

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

hahaha.. znači mobitelj ne nosim sa sobom
    a jesi nakon tog lijeka za smirenje dobila i pravu anesteziju?
    Da.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da.
    onda ću vjerojatno i ja tako, nadam se
    Hvala vam cure, javim se sutra ..ili kad dođem k sebi

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

onda ću vjerojatno i ja tako, nadam se
    Hvala vam cure, javim se sutra ..ili kad dođem k sebi
    Sretno!!! Biti će sve ok meni je sve to ostalo u jednom predivnom iskustvu iako nije došlo do trudnoće. Kada ideš na transfer svojih mrva pa te vraćaju u sobu i kažu evo stiže trudnica.. neprocjenjivo..

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Cure znate možda koji doktor je sutra dežuran?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cure, Ovaleap isto uzimate od 2d.c? U kolko sati vi uzimate terapiju. Ja sam dosad u 17h.

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ja sam evo završila s ovaleapom, sutra idem na prvi uzv pa ćemo vidjeti dalje. Svaki dan u 17!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj zrinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam evo završila s ovaleapom, sutra idem na prvi uzv pa ćemo vidjeti dalje. Svaki dan u 17!
    Kolko si ga uzimala? 225 od 2 d.c?

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Da, 2-5dc danas sam bila na uzv i produžili mi terapiju do ponedjeljka onda opet uzv.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Da, 2-5dc danas sam bila na uzv i produžili mi terapiju do ponedjeljka onda opet uzv.
    Sretno cure u postupcima.
    Zrinkica jel i dalje 225 terapija? Jesu se vec poceli nazirati folikuli??

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja krećem danas s pikanjem, u srijedu UZV.

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Da ista terapija. Škicnula sam na papir piše da je lijevo 8,8,9,9 i desni 9,9,9,8,8. Mislim da je to ok.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Da ista terapija. Škicnula sam na papir piše da je lijevo 8,8,9,9 i desni 9,9,9,8,8. Mislim da je to ok.
    Odlicno....i dobra im je velicina da ne odstupaju puno jedan od drugog u pon.ce ti vjerojatno i cetrotide ili orgalutran ukljucit jos.

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Jao grozim se tih cetrotida. Gledam na YouTube kak se to pika i koma mi je.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ma isto ti je to. Ne boli. Čim je subkutano super!

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Nadam se da će biti sve ok dalje.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sad me takva panika ulovila da se neću znat piknut. Nije mi se to nikad desilo? Od kud sad to? Proučavala sam onu knjižicu 100 puta. I nije mi prvii put... Puregon,Gonali, Menopur, orgalutran, cetrotide, Clexane...Sve sam to prošla. Možda me sve više strah ovoga....

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

LF evo ja sam se piknula baš prije 20 min i nisam ni osjetila.
    sve će biti dobro

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ma nije me strah boli. I one intramuskularne sam tu i tam znala sama dati u guzu. Nego da neću nešto zeznut..

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

A da, to je i mene bilo strah.Prvi put da se s bilo čim pikam. Ma bit će sve u redu. Samo hrabro.

Danas na uzv dr.Vrčić mi je rekao, pa vi imate AMH 33. JA velim da imam. On me gleda i čudi se nešto. Nemam pojma kaj mu je to značilo.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

To znači da su ti rezerve jajnih stanica dobre. Meni je 23. Makar povišeni AMH znaci i policisticni jajnici. A imam i to ponekad
    Posljednje uređivanje od LF2 : 04.02.2017. at 17:54

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

cure bok..prezivjela sam punkciju :D
    nisu me uspavali, niti sam dobila onu tabletu o kojoj sam vam pisala.. bilo je dosta cura danas, i sve smo prvo dobile kanilu i kasnije u nju neki lijek od kojeg mi se jako vrtilo, ali bila sam svjesna svega..nije ništa bolilo, nisam baš nikakvu bol osjetila, samo neki pritisak..nisu ni jednu curu danas uspavali, sve mo isto dobile.. bila je jedna cura na prirodnjaku i nju su pitali da li hoće anesteziju, ali nije je uzela i nije ju boljelo..mene je nakon aspiracije boljelo jako nekih 10 min i sad me mrvicu boli, ali mogu se kretati i sve.. čak sam i nakon izlaska i bolnice hodala po zagrebu i tražila ljekarnu u kojoj mogu kupiti utriće jer moj gin radi tek u pon..
    ugl, izvadili su mi 4 js, dvije su odmah bile nikakve, jedna je bila nezrela i jedna je ostala..vidjet ću sutra što bude s njom..nisam se ničemu nadala i iskreno ne vjerujem da i od ove bude nešto..ali nema veze, mladi smo i idemo dalje.. hehe
    u

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

A da, to je i mene bilo strah.Prvi put da se s bilo čim pikam. Ma bit će sve u redu. Samo hrabro.

Danas na uzv dr.Vrčić mi je rekao, pa vi imate AMH 33. JA velim da imam. On me gleda i čudi se nešto. Nemam pojma kaj mu je to značilo.
    To ti je jako dobar AMH i ne primas bas malu dozu da se razumijemo ( 225 iu) pa je vjerojatno ocekivao i vise folikula.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

To znači da su ti rezerve jajnih stanica dobre. Meni je 23. Makar povišeni AMH znaci i policisticni jajnici. A imam i to ponekad
    LF2 kako mislis imas i to nekad??

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

http://www.betaplus.hr/korisno/anti-...ov-hormon.html

Evo ovdje pogledajte AMH.

Zrinkica imas savrseno dobar AMH, to sam ti vec davno napisala ovdje na temi kad si dobila nalaz.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

cure bok..prezivjela sam punkciju :D
    nisu me uspavali, niti sam dobila onu tabletu o kojoj sam vam pisala.. bilo je dosta cura danas, i sve smo prvo dobile kanilu i kasnije u nju neki lijek od kojeg mi se jako vrtilo, ali bila sam svjesna svega..nije ništa bolilo, nisam baš nikakvu bol osjetila, samo neki pritisak..nisu ni jednu curu danas uspavali, sve mo isto dobile.. bila je jedna cura na prirodnjaku i nju su pitali da li hoće anesteziju, ali nije je uzela i nije ju boljelo..mene je nakon aspiracije boljelo jako nekih 10 min i sad me mrvicu boli, ali mogu se kretati i sve.. čak sam i nakon izlaska i bolnice hodala po zagrebu i tražila ljekarnu u kojoj mogu kupiti utriće jer moj gin radi tek u pon..
    ugl, izvadili su mi 4 js, dvije su odmah bile nikakve, jedna je bila nezrela i jedna je ostala..vidjet ću sutra što bude s njom..nisam se ničemu nadala i iskreno ne vjerujem da i od ove bude nešto..ali nema veze, mladi smo i idemo dalje.. hehe
    u
    Lana zao mi je da je tako.
    Al mozda bude jedna al vrijedna

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    LF2 kako mislis imas i to nekad??
    Neko mi kaže imate policisticne jajnike, drugi kažu mikrocisticne, treći kažu da ih nemam....Da je sve u redu. Ni ja ne kužim.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Neko mi kaže imate policisticne jajnike, drugi kažu mikrocisticne, treći kažu da ih nemam....Da je sve u redu. Ni ja ne kužim.
    A zbilja svasta :/
    Jesi bila gdje privatno na uzv??
    Kakvi su ti LH i FSH?? Jel to ukazuje na moguce policisticne?
    Testosteron?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Bila sam na sto UZV. Hormoni su mi uvijek ok, nemam onu inverziju FSH/LH. Testosteron isto ok. Progesteron mi je uvijek nizak, odnosno imam anovulatorne cikluse i ciklusi su svakih 45- 60 dana. Kod mene ispada da nije problem oplodnja nego zadržati. Do sad tri biokemijske i jedna vanmaternicna. Nalazi svi ok, kariogram ok, faktori trombofilije isto dobri al su mi uveli prošli IVF heparin na temelju obiteljske anamneze. I prije tri mjeseca sam ih molila histeroskopiju i napravila mi je tako da ćemo sad vidjet.
    Mogu reći da su mi menge nakon histeroskopije super. Prije bi trajale dan-dva....Sad je super!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bila sam na sto UZV. Hormoni su mi uvijek ok, nemam onu inverziju FSH/LH. Testosteron isto ok. Progesteron mi je uvijek nizak, odnosno imam anovulatorne cikluse i ciklusi su svakih 45- 60 dana. Kod mene ispada da nije problem oplodnja nego zadržati. Do sad tri biokemijske i jedna vanmaternicna. Nalazi svi ok, kariogram ok, faktori trombofilije isto dobri al su mi uveli prošli IVF heparin na temelju obiteljske anamneze. I prije tri mjeseca sam ih molila histeroskopiju i napravila mi je tako da ćemo sad vidjet.
    Mogu reći da su mi menge nakon histeroskopije super. Prije bi trajale dan-dva....Sad je super!
    Da mozda su zbilja mikrocisticni kako si i napisala da ti je netko od dr rekao. Zbilja si obavila puno toga pa predpostavljam i ogtt test. Jesi u petrovoj radila histeroskopiju??

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ogtt mi je dobar. Hormoni štitnjače isto. Da, histeroskopiju u Petrovoj. Nist nisu našli, napravila je rez radi bolje prokrvljenosti. Dobro je prošao zahvat, drugi dan sam već bila na poslu.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ogtt mi je dobar. Hormoni štitnjače isto. Da, histeroskopiju u Petrovoj. Nist nisu našli, napravila je rez radi bolje prokrvljenosti. Dobro je prošao zahvat, drugi dan sam već bila na poslu.
    Super, sretno!!

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Sanjka znam da smo već o tome razgovarale. Vjerojatno su onda očekivali više folikula, mada desni jajnik od početka osjećam. A i na svim inseminacijama je uvijek sve bilo na desnom, a lijevi je sporije reagirao. Vidjet ću sutra kak će biti situacija, nadam se da će me moja dr pregledati.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bok cure.. evo ova jedna se oplodila..ne mogu vjerojavati jos ..ja sam presretna za prvi put
    u utorak imamo transfer

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Lana

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lana, sretno

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala cure

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bok cure.. evo ova jedna se oplodila..ne mogu vjerojavati jos ..ja sam presretna za prvi put
    u utorak imamo transfer
    čestitke!!!!!! predivne vijesti jeeeeiiiiii!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala draga Aurora

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

u utorak imamo transfer
    Jedna je dovoljna sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Kako vama cure rade transfer? Mislite da to ima kakve veze? Meni su dva puta normalno, treći puta s UZVom. Ovisi o doktoru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •