Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
Aurora, čitam dolje tvoju priču... Čekaj, folikuli pukli prije aspiracije? Pa kako su to oni tempirali? Kolko vidim, nije da si prvi put bila tamo? Joooojjjjj, kak me strah tih popratnih situacija. Em strepimo oko bete ...Mislim da se takve stvari ne bi smjele dešavati baš zato što nisi prvi put bila? Jesi neku drugciju terapiju imala ili?
pa imala sam prije toga dva ivfa bez pucanja folikula, zapravo svaki put jako sporo i teško rastu a tako je bilo i taj put.. bilo je 3 folikula do 15.og dana i nikako da dosegnu neku veličinu a išla sam s 375iu što i nisu male količine svaki put. I onda samo došla 15. dan i odjednom se pojavilo 7 folikula i svi pred pucanje. Nije bilo mog doktora i druga doktorica me poslala vaditi krv i navečer sam dobila štopericu. Kada sam stigla na operaciju zvali su me da prvo idem na ultrazvuk što mi je bilo čudno jer do tada nisam išla na ultrazvuk prije same aspiracije. I ona me pogleda i kaže "kao što sam i mislila s obzirom na nalaz estradiola, svi folikuli su puknuli i dva su se pretvorila u cistu"