-
Kao dijete 2 operacije:slijepo crijevo i ileus(od priraslica) S 29 godina operacija paraovarijske ciste i to laparotomijom jer radi priraslica u trbuhu nisu se usudili laparoskopiju,tad su mi i cistili priraslice u zdjelici.Operater rekao da su jajnik i jajovod bili slijepljeni i da su crijeva isto puna priraslica ali to nisu dirali,te da se priraslice u pravilu vracaju.S bivsim partnerom sam 3 god pokusavala i isla na Sv Duh na 3 inseminacije i nitko mi nije nikad radio Hsg.Doktor se sad zacudio da kako to da mi nikad nije provjeravana prohodnost jajovoda i rekao da su najvjerovatnije osteceni od operacija.Te s obzirom na godine nema smisla gubiti vrijeme i raditi Hsg vec da idem na IVF.Napominjem da bivsi partner ima dijete a ja sa sadasnjim evo 8 mjeseci nista. S obzirom na godine,nakon 6 mj me primarni ginekolog poslao reproduktivcu.Moj partner ima uredan nalaz.Eto,to je moje stanje.Nikad ostala trudna,3 operacije i nazalost posljedice toga-priraslice. Ispricavam se sto sam se razvezla ali nisam krace mogla objasniti.
Posljednje uređivanje od aska : 25.05.2017. at 21:36
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma