-
Morala sam doći u pola 8 s suprugom,prvo sam se javila na šalter,pa sestri Jasni koja me je uputila da čekam ispred vrata labaratorija. Prozvali su nas po prezimenu,išli smo odmah i muž i ja. Prvo smo potpisali kod sestre pristanak na postopak i na smrzavanje.Ja sam se presvukla u spavačicu i čekala (bila sam sama),muž je svoj obavio brzo i izašao van . Ja sam još neko vrijeme čekala, pa je došla anesteziologica koja mi je stavila kanilu u ruku, bila je baš ljubazna i malo se je šalila da se opustim,inače ju stavljaju na lijevu ruku,ali su mi stavili na desnu,jer moje su žile koma.Još sam malo čekala pa su došli po mene , aspiraciju nije radio moj doktor (dr.Strelec) nego neki drugi,bila sam toliko uzbuđeno/splašena da nisam zapamtila mu ime.Sjećam se dok me je počelo boljeti,ma uskoro je gotovo i onda je rekao ...a sada drugi jajnik
Uglavnom izdražalo se . Oko dva sata sam trebala ostati ležati , ali čak su me ostavili 2,5 sata. Ja sam još pola sata poslije aspiracije bila malo ošamućena,ali spavala nisam,ostatak vremena sam ležala i gledala u zid ,a zadnjih pola sata sam se digla i obukla , nisam osjećala nikakve posljedica anestezije.Sve skupa oko pola 11 sam bila vani . Poslije na putu doma me je jače počelo boljeti i stezati oko trbuha,ali vjerovatno zbog hipera.
Mono kad ti ideš?Meni je ovo bilo prvi put pa nisam znala što očekivati. Glavno je da je sad to iza mene,dok prođe bude ti lakše.
Želim ti da čim bez bolnije prođe i sa sjajnim rezultatima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma