-
Sanjka,
Primam lijekove Menopura od 2 dc, , prva tri dana po 225, ostale dane po 150' Estrofem od 1 dc 3 X 2 mg.
Cetrotide od 10 dc.
Neki folikuli su mi bili i preko 20, i imala sam i od 17 mm i oni su se povukli, nema ih vise uopce...uopce ne znam sto reci.
Ja sam em dobila neku crijevnu virozu, i temp.i leukociti su mi bili poviseni pa sam se uplasila da mi to nece odgoditi stimulaciju....
Svakim danom sam sve vise i vise zabrinuta, svaki dan nesto novo...ovo mi.je prvi postupak i bas sam pozitivna bila nekako. Nakon 3 spontana i svih komplikacija koje su iza sebe i kiretaze ostavile bas sam se ponadala da ce ovim IVF - om uspjeti dobiti punoo stanica.i izabrati najbolju...medjutim od tih 12, 13 koliko ih imam, sad bas sumnjam da ce naci i jednu...ne znam !
Ne bi se cudila da ovi folikuli sutra nestanu, tj.da ih vise nema jer se to vec dogadjalo..
Ovdje se ne moze umetnuti slika?? Da ti posaljem protokol i velicinu po uzv??
Da, dns mi.je 14 dc vec.
I opet sutra na uzv moram doci i rekli su mi da dodjem u 7,15 sto bi znacilo da me opet nece pregledati moja dokt.nego tko zna tko drugi, koji ce opet nesto drugo izmjeriti...;/
Da li je bas normalno da se folikuli tako povlace??
I da, endo mi se stanjuje !!!
Prvo je 10 dc bio 9,3 mm, onda 12 dc 7,7 pa 13 dc 7,1 pa 14 dc 7,4.
Uzv je radjen na istom aparatu uvijek !
Izadnja dva dana dokt.ista je gledala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma