-
Ja sam se javila na šalter,i onda su mi rekli da se javim na odjel sestri Jasni,tako da sam se tamo javila ona je poslala da čekam ispred onih bijelih vratiju gdje piše IVF ,za koji pola sata je dosla sestra i prozvala me,pitala me jer imam pun mjehur,nisam imala i u 15 minuta popila skoro 2 Litre vode,a jos sam čekala 3 sata do transfera . Sad koliko sam shvatila netko radi na puni mjehur,netko ne,tako da nisam dovoljno pametna da ti savjetujem da piješ vodu ili ne. Ali imaš tamo čaše pa možeš sve to tamo obaviti.Ja sam bila tek gotova oko 1 pola 2 i dosla sam natašte ,nisam znala da li smijem nešto pojesti prije ili ne.Uglavnom onda sam već umirala od gladi,ubaci si nešto u torbicu,ja sam uzela i bocu vode. Bas puno cura ima 5 dan transfer,ne znam da li sam čula da li je tko imao 3 dan. Bilo mi je zao sto ih se dosta prestalo razvijati vise od pola,ne znam koji faktor tu može biti,ali dobro koliko ih ima ima. Mi smo ipak odlučili za dvije,biologica je bila malo brza i ne bas za razgovor, ali uspjela sam pitati sve sto me zanimalo. Sretno Aska ...malo se ja raspisala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma