Stranica 44 od 78 PrviPrvi ... 34424344454654 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mono, je li bebica u busici?

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja sma sve posebno uzimala, znaci svaki vitamin razlicita tableta.

Nisu jos bebe u trbuhu ), cekam jos uvijek. Nema moje dokt.trenutno, trebala bi doci svaki cas.
    Dva embrija ce mi vratiti.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Onda
    I uuuzivaj

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

))))) hvalaa

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala puno :D

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo mene...naručih sve osim toga DHEA... hvala još jednom

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Došla sam pogledati da li se Mono javila....
    Navijamo za oba , nek budu čim prije u trbuhu

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nema na cemu Katika,samo neka bude uspjesno

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Evo mee Hadasa !
    Jee, vracena su dva embrijaa !!!
    Sad beta za 14 dana !!!!))
    Tnxx

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Sve dobro proslo,osim sto si malo cekala ...odbrojavamo s tobom

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curke, evo mene opet s pitanjima.
    Iščekujem datum vađenja hormona i imam problemčić. Naime, u mom mjestu življenja ne vadi se slobodni testosteron niti trombofilija...upućena sam u Split. E sad...zovem veća danima i ne mogu na navedene brojeve nikoga dobiti, a bitno mi je jer su mi savjetovali da nazovem za eventualni upis. Može li mi tko pomoći s nekom info gdje točno trebam ići, koga zvati, znate li da li se potrebno upisati...ne bih zaista da mi propadne mjesec i sve se odulji nepotrebno...

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Posalji mail, sigurno imaju narucivanje mailom, tako ce ti mozda prije odgovoriti nego sto ces ih ti dobiti na tel.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, evo mene opet s pitanjima.
    Iščekujem datum vađenja hormona i imam problemčić. Naime, u mom mjestu življenja ne vadi se slobodni testosteron niti trombofilija...upućena sam u Split. E sad...zovem veća danima i ne mogu na navedene brojeve nikoga dobiti, a bitno mi je jer su mi savjetovali da nazovem za eventualni upis. Može li mi tko pomoći s nekom info gdje točno trebam ići, koga zvati, znate li da li se potrebno upisati...ne bih zaista da mi propadne mjesec i sve se odulji nepotrebno...
    U Splitu se ne moraš naručivati za vaditi krv. Sve to možeš obaviti u krugu Firula. Koliko se sjećam hormoni se vade na odjelu za nuklearnu, a pretrage za trombofiliju na patologiji. Prvo obavi hormone jer tamo bude gužva, mislim da oko 7:30 počinju vaditi krv, a nakon toga idi na patologiju jer tamo uglavnom nema čekanja.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mono,zelim ti svu srecu i veliku betu za cca 2 tjedna!!

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvalaaaaaa

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure,
    Jucer sam prokrvarila, prvo neki smedji iscjedak, onda svjeza krv, vadila sam dns betu 7 dpt i 110 je.
    I dalje moze biti biokemijska, ponoviti cu betu u cet ili petak.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jedino sto mozes je mirovati, piti magnezij (i Normabel, ako su ti ga dali), stavljati Utrogestane i cekati.
    Uh, znam da je to grozna igra zivaca.
    Nadam se da cemo ti uskoro cestitati

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Nisu mi ga napisali, ja sam na svoju ruku radi bolova pila...imala sam i kontrakcije kao neke 2 dpt...i 3 mislim...
    Hvalaaa

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja mislim da to TO Mono,ne vjerujem da je biokemijska Jel puno krvaris ili malo? Magnezij sam i ja znala uzeti jer sam isto kao i ti imala grceve i to ostre 2 i 3dnt i Normabel. Isto na svoju ruku,valjda se smije.
    Posljednje uređivanje od aska : 01.08.2017. at 12:27

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvala Aska !
    Danas ne krvarim, tj.prisutne su neke smedje tockice...ma nemam pojma...
    To je igra zivaca ! Ako cu normalna ostati nakon svega, biti ce super !

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Ja isto mislim da je to to ,želim ti čim prije da te s čestitkama zatrpamo...
    Posljednje uređivanje od Hadasa : 01.08.2017. at 19:26

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hadasa, kako je prosao tvoj pregled?

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Sad mi je npr.svijetlo roza krv, tako mi je i jucer navecer bilo.
    Koliko Normabela smijem dnevno??

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Dobro optimist

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Dobro optimist ,imam čudnog ginekologa,rekao mi je : oba su za sad živa . Malo sam poludjela ,ali na žalost nemam neki izbor u svom gradu Meni je bitno da su bebaci ok,a on neka mi reče sto hoće , sljedeći mi je kraj osmog mjeseca. Ja sam htjela sad uzeti pola normabela jer smo imali smrtni slučaj u obitelji,ali uspjela sam se nekako smiriti i željela bi čim manje lijekova koristiti,evo počela s magnezijem,hvala Optimist na preporuci,inače naručujem i ja s iherba ali nisam mogla čekati jer smo išli na more,mogu reci da me puno manje pika.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Draga Hadasa, moja sućut

A za bahatost tvog ginekologa nemam komentara. Žao mi je što nemaš izbora, jer je jako bitno tko ti i kako vodi trudnoću. Human pristup i malo ljubaznosti jako puno znače.

Mazi ti svoja dva mala čeda, dobro su oni, i ostat će dobro

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala Optimist.
    Inače nisam osoba koja šuti ,ali opet nisam se htjela uzrujati.Iako mi on bude vodio trudnoću , ipak doktori na odjelu su druga sasvim priča . Pa se nadam sa da ne bude vise ovakvih stvari. Čuvamo se i trudim se izbjegavati sukobe i stresove,samo laganini,ostalo će valjda doci na svoje mjesto .

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Bas ti je glup ginekolog...jos tako nekome reci i prestrasiti ga....a zna da si se namucila da bi ostvarila T !
    Moja sucut !

Ja sam jucer tj.sinoc imala svjeze krvi...i.ujutro nema, samo neki kao smedji iscjedak.
    Javila sam na odjel mailom pa su mi rekli da ako bude obilno krvarenje da odem na hitnu u Ri ( jer sam trenutno na moru ) i to je to...sutra vadim betu, ponavljam ju !
    Odmaram skoro cijelo vrijeme pa sto bude !

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hadasa, polako, dan po dan, sve ce biti u redu!

mono, znas sve, beta ce reci svoje. Nadam se da ce reci lijepu brojku

Ja sam mrvu mirnija, sad sam dobila nalaz urina, sterilan je, a bole me kriza. Sumnjala sam u urinoinfekt. Jos malo pa UZV. Uh, strpljenja, strpljenja!!!
    Posljednje uređivanje od Optimist : 02.08.2017. at 14:40

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala Mono
    Opusti se koliko možeš,znam da je to teško i misli pozitivno,vidim da je puno cura imalo to implatacijsko krvarenje koje brzo stane,to bi bilo to o meni .Ja nisam to imala,ali ovo grčenje i stezanje u donjem dijelu trbuha sam imala. Tako da sve to jako dobro mirisi .
    Optimist kako si ti ? Bolovi prestali? Mene isto počelo malo jače stekat u leđima , ali bar mi se nos odštopao i mogu disati malo bolje na moru nego na kopnu. Jedva čekam da malo popusti , ka imam dva psa i ne idemo u šetnju prije pola 9

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,
    A sve znam....:/ super za uk koja je sterilnaaa ! Kad ides na uzv?? Sigurno ce sve biti ok s tobom !!

Hadasa,
    Uzivajjjjj na moru !! Kakvi su tebi bili bolovi, ti tako rano?? Ja imam bolove bas u donjem dijelu trbuha na sredini, ispod pupka negdje

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Bolovi su mi bili dosta nisko ,malo lijevo malo desno i oko pupka,to je trajalo možda dan dva,nisam bas previše obraćala pažnju na to jer nisam bas bila optimistična i mislila sam da je od utrica .Poslje Bete svi simptomi su postali izraženiji ...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

U prvom ivf-u sam bila luda od osluskivanja simptoma, sizila sam, jer sam mislila da cu dobiti mengu, boljela su me kriza. Bila sam poootpuno iznenadjena kad je beta bila pozitivna. Bila je nesto niza nego bi trebala biti za taj dan nakon transfera, onda se pravilno poduplala, ali sam dobila ostrije bolove, malo krvi na ulosku i to je bio kraj te trudnoce.

Prva trudnoca je bila spontana, isto sam dugo imala menstrualne bolove, ali se bebica od samog pocetka nije dobro razvijala. To je bio missed ab.

U ovom ivf-u sam se prepustila i znala sam da jedino beta moze biti vjerodostojna. Hvala Bogu, odmah je bila lijepa i fino rasla

Cijelo ovo vrijeme imam lagane krizobolje (meni se sve reflektira u kriza), znam da to moze biti i dobro i lose, zato sam na oprezu.
    Vec par dana je ta lagana bol konstantno prisutna (malo se pojaca pa smanji) pa sam ipak dala urin na analizu i nema ni leukocita ni bakterija pa sam mirnija.

U utorak UZV.

I ja s pesonjicom cekam 21 h za setnju

Cure, drzite se, grlim vas i zelim vam sve najbolje!

mono, mislim na tebe, sretno do neba
    Posljednje uređivanje od Optimist : 02.08.2017. at 16:15

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,
    Ta iz IVF je bila biokemijska, nije jelda??

Hvalaaaaaa, i ja se nadam

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Biokemijska je bila iz prvog ivf-a.

mono, draga, vjerujem da ce ti ovaj put sreca biti naklonjenija

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo i mene od doktora.Iduci ciklus idemo na 2.IVF i dobila sam termin 30.8.da dodjem po lijekove i sad ja dosla kuci kad ono dobila menstruaciju.Pogledam na kalendar kad ono ispada da bi iduca menstruacija dosla bas tad kad trebam po lijekove.I sad sam u brizi,hoce to biti kasno?Tj hocu li zakasniti,jer sta ako mi slucajno urani dan dva menstruacija? Trebala bih kao doci tjedan dana prije po lijekove i protokol ali sad eto ispada da cu doci prvi dan ciklusa ili cak i kasniti Ne znam sta da radim.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aska, posalji im e-mail, neka ga proslijede tvom dr.

Jos bolje ako mozes otici i pitati. Vjerujem da im ne bi bio problem pomjeriti te za par dana, pretpostavljam da su se i ovako vodili tvojim ciklusom?

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Aska meni je isto uranila menstruacija i bio je vikend,zvala sam dok nisam nekoga dobila i odmah sam drugi dan otišla po lijekove (bila je nedjelja) i dobila lijek za jedan dan,taj dan sam počela s terapijom i drugi dan dobila ostatak lijekova...probaj nazvati pa pitati da to daju lijekove prije,mada ja nisam imala te sreće i prošla tri puta po 150 km da i dobim...ali ipak dosla sam tamo za vikend/blagdan i dobila terapiju.Tako da mislim da ti neće zbog toga izvisit terapija

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Oni se obicno ne javljaju na telefon :/

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Bas kao sto je Optimist rekla oni se obicno ne javljaju na telefon jer sam prije zvala.Protokol jos nisam dobila pa ni ne mogu samo podignuti lijekove bez doktora tj moram prvo njemu kad radi ambulantu a onda s tim papirom po lijekove.Poslat cu im sutra mail i pitati da li ide novi termin(ranije) ili ostaje isti.
    Da,narucili su me tako jer su se vodili mojim ciklusom pa valjda nece biti problem da mi daju tjedan dana termin ranije.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Onda sam ja zbilja imala sreće , da mada sve ostalo sam obavljala mailom i tu sam cekala odgovor dan - dva .

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,
    Hvalaa ! Jojjj nadam se !

Aska, odlicne vijesti ! Znaci odmah pocinjes !! I ja sam nesto prije M bila dobila nego inace onda kad sam pocinjala sa stimulacijom, tj.ne sjecam se tocno sto je bilo ali znam da sam isla i rekla im i onda su rekli da nema problema, da cu bar dobiti injekciju za taj dan ako nemaju za dati mi...na kraju, kako sam ja dobila Menopur koji ide u guzu uvijek sam dolazila kod njih na pikanje....ali mislim da neces imati s tim problema. Koju stimulaciju si dobila ovaj put?? Isto gonale?

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aska,
    Ne mozes li ici kod njega kad su uzv ujutro, ne znam kaf tvoj ima, u pola 9 i samo mu kazes da si prije dobila i nek ti napise protokol?? I moja je meni ujutro pisala, tj.Tomicic je dovrsio jer se moja negdje zurila ali sve je to izvedivo.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tek trebam doci na dogovor tj da mi dr ordinira terapiju pa odmah onda bi trebala i dobiti lijekove da ih nosim kuci jer nisam iz Zagreba.Tako da mi treba termin kod njega u ambulanti.Mislim da nece biti ovaj put Gonali jer je rekao da ce mi pokusati s nekim drugim lijekovima jer imam lose jajne stanice pa mozda drugacija stimulacija bude bolja za njih i budu kvalitetnije.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Aha, kuzim.
    Naruci se onda u njegovu ambulantu, sigurna sam da ces prije dobiti lijekove !
    Javljajjjjj !!! Zelim svu srecuuuuuuu

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mono,hehe nije toliko hitno.Krajem 8.mj idem u novi postupak.Samo mi treba tjedan dana termin prije za slucaj da mi ne urani opet menstruacija koji dan a ja nemam lijekove.Tako da cu pisati i nadati se da bude sve ok Hvala na brizi.Uzivaj i odmaraj i javljaj sutra betu.Ima da bude veeeelika

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure,evo ja vas poslusala.Poslala mail i vec dobila odgovor i ranije termin tjedan dana tako da ne riskiram da zakasnim.Puno vam hvala

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aska, super, brzo ce to doci

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Beta je dns 349- prije dva dana je bila 110, tako da se dupla !

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Super Mono čestitam , sad možeš uživati u ostatku ljetovanja bez brige

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •