Citiraj mrena prvotno napisa Vidi poruku
sretnaofca, prije svega sretno ti
Ja sam imala aspiraciju prije 2 dana tako da sam poslijednjih 10-ak dana bila čest gost u petrovoj pa neke info imam. ja nisam morala vaditi nalaze fsh i amh kod njih već samo progsteron i estradiol svakih 2 dana. ako imaš internu uputnicu đeš u lab ujutro, ostaviš uputnicu i relativno brzo dođeš na red za vađenje (osim ponedjeljkom, tad je već gužva) nalaz pošalju ili njima na odjel ili tebi na mail, ovisno ako doktor traži hitno onda šalju njim a ako ti moraš donijeti naknadno onda se dogovoriš s njima da ti pošalju na e-mail.
lab ti se nalazi: iza glavne zgrade, od glavnog ulaza prođeš cesticom lijevo i iza glavne zgrade je jedna manja zgredica i s lijeve strane su vrata na kojima piše mikrobiološki lab čini mi se, uđeš unutra i samo ravno, vidjet ćeš mjesto gdje se ostavljaju uputnice. e sad, jednom sam bila čula da je laborantica jednoj curi rekla da neke pretrage oni tamo ne rade već da se mora ići na rebro. stoga, možda nebi bilo loše da nazoveš prije i pitaš ako nemaš vremena hodočastiti.
neznam do kad radi lab jer sam ja bila uvijek između 7 i 9 ujutro

još jednom sretno i ako mogu pomoći kakvim savjetom rado ću. iako je meni ovo prvi put pa i ja imam 100 pitanja
Draga Mrena, hvala ti na odgovoru! Nasla sam labos u Petrovoj i izvadili mi krv za AMH i jos jednu epruvetu za TSH koju sam sama nosila sa tom internom uputnicom na Rebro, tak da sam se bome nahodala jutros! Sreca pa sam isla ful rano ujutro i uspjela sve obaviti i stici na posao do 8
Meni ce ovo biti 3.IVF ali 1. u Petrovoj, tak da ne znam nis, i ja cu imati sto pitanja ziher!
Javljaj rezultate iz labosa-jel se kaj oplodilo, hoce li biti transfer..
Ja tak imam tremu ovaj put i vec sam sad sva naspanana a nisam ni pocela, morat cu nesto promijenit jer ova kolicina stresa sa svih strana mi ne mirisi na dobro!