Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mrena prvotno napisa Vidi poruku
    Polka hvala! I ja se nadam
    Punkciju sam imala 15 d.c. Transfer 5.d.
    2.dc elonva, 7.dc orgalutran, 8.-12.dc org+ menopur, 13dc ovitrelle ako me to pitas

Sretno ti! Kad ocekujes pocetak ciklusa?
    I ja sam imala identican protokol prosli put, nije mi nazalost donio srecu, a posto sad idem s istim nadam se da ovaj put hoce...

Citiraj Djevojka_sa_sela prvotno napisa Vidi poruku
    Wow, odličan rezultat! Pretpostavljam da su ti vratili najlošiju jer je nema smisla zamrzavati, a najbolju da se poboljša uspjeh. To mi nekako ima smisla. Super, čestitke još jednom, sada samo laganini. Što se tiče sestara u Petrovoj, drago mi je to čuti i ja sam stekla takav dojam kad sam došla po termin. Petrova će biti moja srećonoša, osjećam to <3
    Ispravna ti je logika, i ja tako mislim.

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Mrena! Uspjela sam dobiti labos i poslali mi nalaz na mail! Amh mi je 88 a u proslom stimuliranom ivf na VV nisam uzgojila niti jedno jaje..
    Aaa onda drzim fige da sto bezbolnije i brze prodje vrijeme do bete!!
    Ja idem 7.5. na pregled i ak nebu nikakvih cisti odmah uzimam injekcije i cekam mengu da se pocnem pikati.. trenutno sam na Duphastonu.
    Tvoj amh je cudo...ustvari, zanima me u kojoj jedinici je izrazen?
    Moj je 47 i na gornjoj granici je, ali ja sam PCOS-ovka. Pretpostavljam i ti?

Citiraj Polka prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, ipak za dva ciklusa krecem, malo se zezam sa stitnjacom pa ocekujem da ce se srediti da mozemo startati sredinom 6. Mjeseca.

Zanima me ima li tko mutaciju mrhfr ili pai-1? Ne znam trebam li otici hematologu prije samog postupka ili mi ivf ginekolog moze davati terapiju (posto imam obje mutacije vjerujem da cu morati uzimati heparin).
    Imam ja, odradila po preporuci dr. Baldani konzultacije kod hematologa, nakon toga ti oni uvode heparin ili sto treba. Za neke mutacije i ne trebas konzultacije, oni donesu odluku sami, toliko su upuceni.

Citiraj mrena prvotno napisa Vidi poruku
    sretnaofca, danas radila test-pozitivan. sutra idem vadit betu pa se javim
    Cestitke draga mrena!

Evo i mene. Zadnje vrijeme sam slabo pratila ovu temu jer nije bilo akcije, al vidim sad nas ima.
    Meni danas 2.dc, kroz jutro idem obaviti uzv i ako bude sve ok popodne ide Elonva, pa uzv na Petrovoj u ponedjeljak. Veselim se novom pokusaju i nadam se izbjeci stres i negativu koja me pucala prosli put.
    Posljednje uređivanje od katka22 : 09.05.2018. at 09:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •