Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
Uvijek sam vadila taj bazalni progesteron,ovo ce mi biti 4-ti IVF..
Vodi me dr.Tomicic..
Neda mi lijekove dok ne dobije taj nalaz..
Ima neki razlog za to ali sad da me ubijes se ne mogu sjetiti..
Jer u prvom postupku mi je bio povisen pa smo cekali dan poslje da se spusti i tek onda krenuli sa stimulacijom
Takva je situacija meni bas sada...da i tu javim, uzv super, antralci se vide do 7,5 mm obostrano, cista nema, ali je P4 povisen i odgadjam pocetak stimulacije do sutra kad moram ponoviti P4 i FSH. Naravno da sam sad tuzna i nekako razocarana, ocito je ciklus i kasnio tjedan dana zbog poremecaja necega, al nastojat cu drzat tu malu nadu da ce se do sutra spustit na prihvatljivu razinu. Danas je 2,43. Kolko uopce mora biti P4 da mogu u postupak? Zna li itko?

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
Katka22, AMH je 88 pmol/L, dada PCOS, ta sam! tak da sa mnom moraju oprezno, reko je Kasum da sam tempirana bomba haha
Sretno ti na uzv! Javljaj stanje..

Poceli me jajnici probadat danas, a tek mi je 24dc i na Duphastonu sam..mozda ce gđa M ranije stici, to bi bio pun pogodak tak da krenem sto prije sa postupkom..iscekivanje mi nije jaca strana uopce!

Mrena, javi nam ogromnu betu cim stignes!
Vjerojatno nece pretjerivat sa stimulacijom onda kod tebe, jer ces vjerojatno plesat na granici hipera. Ja imam amh 47 pa sam i prosli put burno reagirala i bojali smo se hipera, srecom bilo sve ok. Ma neka njih ima i nek bude sretno!