Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hm, da to je malo čudno sretnaofca, no gledao te uzv na konzultacijama?

Cure, ja vas čitam i pratim i imam par pitanja. Kako je moguće da sam ja privatno išla 3-4x u postupak i NIKAD mi nije vađen taj p4? Mislim, zvuči jako važno.

Drugo pitanje.. Imam neke bakterije u rodnici, kao upalu, radila sam urinokulturu, sterilna, a vukla sam E. Coli mjesecima doslovno. Lokala sam neki čaj mjesecima protiv E. Coli i očistilo mi se, ali se bojim da je upala u rodnici ista bakterija. Bila sam kod svoje gin. i pregledala me, kaže upala neke bakterijice vamo tamo i dala Geonistin vaginalete 6 noći. Završavam s vaginaletama 13.05. E sad, naručena sam na briseve i papu 18.05. kod svog soc. ginekologa (termin sam dobila prije mjesec i pol), i naručena sam u Petrovoj par dana kasnije na prve konzultacije. Zanima me da li da radim briseve i papu 18.05. kod svog soc. ili je to rano s obzirom da su i vaginalete antibiotici? Ili da jednostavno odem na prve konzultacije u Petrovu, imam D1 uputnicu, i rečeno mi je da će mi se tamo sve napraviti, i brisevi i papa i nalazi. Tako mi je sestra rekla kad sam došla po termin. Glupo mi je raditi briseve pa ih bezveze ponavljati.

Očito je da ovaj ciklus neću u postupak, iako sam planirala barem prirodnjak, jer eto, nemam još ni papu ni briseve, a ni ostale nalaze, sve mi isteklo. Nisam bila u postupku skoro 3 godine.

Polka, ja sam kod Baldani, prvi put isto.
    Posljednje uređivanje od Djevojka_sa_sela : 10.05.2018. at 12:51

sretnaofca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj Djevojka_sa_sela prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, da to je malo čudno sretnaofca, no gledao te uzv na konzultacijama?

Cure, ja vas čitam i pratim i imam par pitanja. Kako je moguće da sam ja privatno išla 3-4x u postupak i NIKAD mi nije vađen taj p4? Mislim, zvuči jako važno.

Drugo pitanje.. Imam neke bakterije u rodnici, kao upalu, radila sam urinokulturu, sterilna, a vukla sam E. Coli mjesecima doslovno. Lokala sam neki čaj mjesecima protiv E. Coli i očistilo mi se, ali se bojim da je upala u rodnici ista bakterija. Bila sam kod svoje gin. i pregledala me, kaže upala neke bakterijice vamo tamo i dala Geonistin vaginalete 6 noći. Završavam s vaginaletama 13.05. E sad, naručena sam na briseve i papu 18.05. kod svog soc. ginekologa (termin sam dobila prije mjesec i pol), i naručena sam u Petrovoj par dana kasnije na prve konzultacije. Zanima me da li da radim briseve i papu 18.05. kod svog soc. ili je to rano s obzirom da su i vaginalete antibiotici? Ili da jednostavno odem na prve konzultacije u Petrovu, imam D1 uputnicu, i rečeno mi je da će mi se tamo sve napraviti, i brisevi i papa i nalazi. Tako mi je sestra rekla kad sam došla po termin. Glupo mi je raditi briseve pa ih bezveze ponavljati.

Očito je da ovaj ciklus neću u postupak, iako sam planirala barem prirodnjak, jer eto, nemam još ni papu ni briseve, a ni ostale nalaze, sve mi isteklo. Nisam bila u postupku skoro 3 godine.

Polka, ja sam kod Baldani, prvi put isto.
    Draga Polka, meni je ovo 3 postupak, pa isto nikad nisam vadila taj P4. Jedini period kad sam vadila progesteron je 21dc, i on je uvijek bio jako mali-sto je i dovelo do pomognute oplodnje. jer sa tako malim progesteronom u tom periodu ciklusa ni ne mozes ostati trudna..sad ne znam jel to taj isti progesteron..

Kaj se tice tvog pitanja sa krajem terapije vaginaletama i brisevima i papom-po meni je to premali period izmedju terapije i briseva jer se moze desiti da dobijes lazno negativni rezultat sto nikako ne zelis zbog daljnjeg postupanja. Ja bih postupila ovako: zvala svog soc ginekologa i rekla mu za to i pitala ga kaj on misli, da li da ti on napravi briseve kako si i narucena, ili da odes u Petrovu kad ti je termin i tamo ti naprave papu (za briseve fakat ne znam da li tamo rade, ali papu rade sigurno). Tak ti je najpametnije, konzultacija sa dr!

A kaj se tice mog uzv na 2dc, jako mi je cudno sto ga ne moram obaviti.. pregledao me i napravio uzv na zadnjem pregledu..meni je uvijek cista situacija dolje pa bude valjda i sada, nece valjda grom u koprive hehe

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Mislim da si pisala meni, a ne Polki? No svejedno! :D Hvala! Budem tako napravila. Izričito sam pitala sestru na šalteru kad sam uzimala datum za prve konzultacije i rekla mi je da i briseve i papu mi mogu napraviti u sklopu D1 uputnice i neka prvo ja dođem na prve konzultacije da me uvedu u sustav i dalje se dogovaram s dr. koja izdaje interne uputnice.

Ja jesam vadila progesteron 21. dan, a za ovaj p4 na početku ciklusa to prvi put čujem iskreno. Voljela bih i ja to čekirati, nadam se da će me dr. Pavčić Baldani poslati, čitala sam o njoj super iskustva i eto, odlučila sam se za nju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •