Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Citam vas sto se tice vadjenja P4 i uzv-a prije postupka,pa evo da kazem sto znam i iz iskustva pa mozda nekome pomogne.Ne rade nazalost svi doktori na istom principu.
    Evo ja sam prvo bila kod dr. Streleca i nikad mi nije vadjen P4 na 2.dc niti mi je vadjeno ista od hormona u toku stimulacije.Isto tako nikad na konzultacijama nisam imala pregled niti sam ikad imala uzv 2.dc. Dosla bi na konzultacije oko 3 tjedna prije ocekivane menstruacije i tad dobila lijekove.
    Kad mi je dr. Skrgatic vodila prvi postupak jer je dr Strelec bio na godisnjem,redovno me u toku postupka slala vaditi estradiol i P4 pred punkciju.
    Kad sam se kasnije prebacila dr. Tomicicu na konzultacijama sam imala uvijek pregled i na FET nismo isli dok se cista nije povukla.
    Tako da ocito svaki dr radi po svome.Za Kasuma znam da ne salje vaditi P4 2.dc jer poznam cure koje su isle kod njega i nisu vadile krv taj dan,ali u toku postupka jesu.

Nadam se da sam nekome pomogla Katka sretno I ostalima,naravno.
    ...ako se dobro sjećam i usprkos tome si uspjela ostvariti trudnoću, jel tako? Nažalost nije dobro završila, a ima li to veze s tim opet ne znamo.

Slažem se, nije pravilo niti svi dr imaju iste principe rada, a niti sve mi imamo iste probleme zbog kojih smo tamo. Zato nam i postupci ne mogu biti isti. Moj glavni problem je što sam i inače u životu s godinama postala previše sklona analiziranjima svega, a pogotovo stvari oko MPO i ne mogu si pomoći, takva sam. Sjećam se blaženstva i neznanja u prvom i jedinom uspješnom pokušaju dok su mi sve ove priče zvučale apstraktno... vojela bih se vratiti u to stanje svijesti.

Moj nalaz danas nažalost gotovo identičan kao i jučer, čekam da se javi dr i očekujem prekid postupka. Vidjet ćemo što me čeka dalje.
    Posljednje uređivanje od katka22 : 11.05.2018. at 13:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •