Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Da jajnici uvecani prijeti hiper pa se zato odgada transfer sto mi je ok.
    Trbuh mi je bas jako napuhan i bolan,ukoliko se ne smiri kroz vikend u pon.idem na hitnu ambulantu..
    Mokrim redovno i dosta pijem pa se nadam da ce splasnuti..
    Sretnaofca sretno!
    Draga milasova, shvatih da si u prijetećem hiperu. I slažem se da je bolje da su odgodili transfer (al zašto dva ciklusa, a ne samo jedan?) iako čak kažu da on može pridonijeti implantaciji. Vjerojatno procjenjuju po pojedinom slučaju. Ja sam imala takvo iskustvo i nikako nije ugodno, kod mene su išli ipak na transfer tada s jednom blasticom i uspjeli smo...ali moram ti reći da sav taj spektar bolova i strahova i trčanja doktoru jednom tjedno koji sam tada proživljavala prvih par mjeseci trudnoće nikome ne bi preporučila. Tako da, vibram da se lijepo brzo oporaviš i mirna dočekaš transfer.

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
    Taman otvaram rodu da napisem ishod, i eto tvoje poruke!
    Proslo je ok, aspirirano 6 oocita..ne znam jesu li sve zrele. Kakvo je pravilo kod njih, kazu li oni odmah samo broj zrelih ili gledaju maturaciju tek kasnije? U utorak ujutro zovem da vidim kako napreduje tulum u petrijevki hehe
    Super sretnaofca, nadajmo se da će ih biti što više oplođenih, iako je dovoljna samo jedna, samo da si ušparaš ponovne pokušaje... sretno!

Ja popodne počinjem s pikanjem Decapeptylom, bila sam mislila da ću se pikat ujutro prema pisanjima na forumu ali mi je dr. rekla nek pikam popodne kad i sve ostalo. Prema onom što sam čitala, nuspojave mogu biti svakakve i eto, tome se ne veselim samo iz razloga što sam do sada većinom imala skoro sve nuspojave. Samo nek napokon krene...
    Od vas koje ste po bolnici, ima li gužve?
    Posljednje uređivanje od katka22 : 28.05.2018. at 13:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •