Draga milasova, shvatih da si u prijetećem hiperu. I slažem se da je bolje da su odgodili transfer (al zašto dva ciklusa, a ne samo jedan?) iako čak kažu da on može pridonijeti implantaciji. Vjerojatno procjenjuju po pojedinom slučaju. Ja sam imala takvo iskustvo i nikako nije ugodno, kod mene su išli ipak na transfer tada s jednom blasticom i uspjeli smo...ali moram ti reći da sav taj spektar bolova i strahova i trčanja doktoru jednom tjedno koji sam tada proživljavala prvih par mjeseci trudnoće nikome ne bi preporučila. Tako da, vibram da se lijepo brzo oporaviš i mirna dočekaš transfer.
Super sretnaofca, nadajmo se da će ih biti što više oplođenih, iako je dovoljna samo jedna, samo da si ušparaš ponovne pokušaje... sretno!
Ja popodne počinjem s pikanjem Decapeptylom, bila sam mislila da ću se pikat ujutro prema pisanjima na forumu ali mi je dr. rekla nek pikam popodne kad i sve ostalo. Prema onom što sam čitala, nuspojave mogu biti svakakve i eto, tome se ne veselim samo iz razloga što sam do sada većinom imala skoro sve nuspojave. Samo nek napokon krene...
Od vas koje ste po bolnici, ima li gužve?

Odgovori s citatom