Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
Aha ok, hvala! Ma trbuh mi je bas nadut i osjecam neki pritisak..nadam se da nije hiper, zbog toga sam mislila da bi bilo dobro pogledat prije. Imala sam jako puno folikula, al su punktirali svega nekoliko, zbog pcosa su bili nejednaki. A mozda mi je tesko jer uopce ne odmaram, danas ostala doma i umjesto da odmaram ja perem ves, skuhala 2 rucka, spremam se peglat..al mislim da cu odmorit sad ipak!
Kolko se ja sjecam, pri punkciji bi trebali izvaditi sve folikule jer bi kasnije mogli raditi probleme. Ne znam, mozda sam u krivu. Cini mi se da s tvojih 5 ne bi trebala biti u opasnosti od hiper, ali to je samo moje misljenje koje naravno nije strucno. Normalno je da te boli, nazalost. Boli su ti jajnike iglom, cudno bi bilo da nas ne boli nakon toga. Uspori malo, i vjerojatno ce se smiriti...popij nesto za bolove i pij dovoljno.

Citiraj Djevojka_sa_sela prvotno napisa Vidi poruku
Cure bila sam na pregledu i veli mi dr. da planira raditi mikrobiološku analizu endometrija. Pitala sam jel' to scratching, veli ne. Rekoh - je li boli? Kaže - da. Je li gore od papa testa (koji mi se taman tamo pri tom razgovoru radio)? Kaže - da. Ima li anestezije? - Nema.

Išla sam guglati, jedino što sam uspjela naći je da se mikrobiološka analiza endometrija radila u sklopu biopsije endometrija. E sad, koliko sam skužila, taj zahvat se radi pod anestezijom, ali pošto ja ne idem na biopsiju, onda ide sve na živo. Kaže - popite si Ketonal. Majko mila, odem u bolnicu da napokon ne radim više postupke na živo i onda ova pretraga

Ima li itko ovdje tko je to radio? Dr. kaže da se četkicom uzme "sample".
Zvuci kao biopsija, uzet ce uzorak i slat ga na analizu. Ili nesto eliminira ili na nesto sumnja. U svakom slucaju, mozes li traziti nesto jace od ketonala? Ja sam radila scratching ambulantno, dali su mi nesto, nisam zaspala al nisam nista osjetila. Sigurno imaju neku opciju da se ne zove anestezija, a da je ucinkovita. Trazi, ne smije ti to odbiti.

Primila sam prvi Decapeptyl. Ili je MM usao pod krivim kutem ili sto god, ali peklo me za poludit.