Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Voljela bi da se javi Libra od neki dan s info je li prijateljica uspjela obaviti E2 i P4 vikendom. Nekako i ja očekujem da će mi ovaj put pasti vikend i skoro sam pa sigurna da to ne mogu vikendom obaviti u svom gradu. I prošli put sam išla u postupak bez toga...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Voljela bi da se javi Libra od neki dan s info je li prijateljica uspjela obaviti E2 i P4 vikendom. Nekako i ja očekujem da će mi ovaj put pasti vikend i skoro sam pa sigurna da to ne mogu vikendom obaviti u svom gradu. I prošli put sam išla u postupak bez toga...
    Katka evo me.....bas sam jucer htjela napisati pa nikako.

Prijateljica je sve obavila bez ikakvih problema.
    Ja sam osobno s njom otisla u subotu do petrove jer joj je to bio 1 dc pa da provjeri.

Docekala nas je sestra Štefica i rekla da bez problema moze doci sutra tj.u nedjelju da nje nece biti al da ce sve prenijeti svojoj kolegici koja ce biti dezurna i zapisala ime i prezime.

Rekla je da ce se morati ostaviti polog i u ponedjeljak doci po racun jer ne izadju nedjeljom a ako donese uputnicu vraca se polog.
    Tako da je jucer isla po racun i eto ja sam ugodno iznenadjena kako je to sve elegantno rijeseno.
    Nalaz je dobila na mail u roku sat i pol i hvala bogu krenula je s terapijom.
    Katka jos ovo.....NA STRAZNJA VRATA SE ULAZI jer je nedjelje pa su ona glavna zakljucana.

Eto nadam se da ce svi oni koji se nadju u ovakvoj situaciji procitati ovo pa da cure znaju.
    Sretno cure svima

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

A ovo je novi broj laboratorija i iza 12 h radnim danom se moze zvati.
    Katka tako da ako se zelis najaviti a nisi iz zg zovi slobodno.

01 4604 685

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •