Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Katka kakvi su nalazi hormona? Ja sam isto danas bila na uzv, ali meni nije niš kak treba biti, tako da čekam novu mengu i usput prikupljam ostale nalaze za mpo, pa opet idem 2 dc.

Sretnaofca Sretno i javi kakva je procedura kad se tamo vadi beta, dobro će nam svima doći info.
    Posljednje uređivanje od Djevojka_sa_sela : 11.06.2018. at 15:46

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Djevojka_sa_sela prvotno napisa Vidi poruku
    Katka kakvi su nalazi hormona? Ja sam isto danas bila na uzv, ali meni nije niš kak treba biti, tako da čekam novu mengu i usput prikupljam ostale nalaze za mpo, pa opet idem 2 dc.

Sretnaofca Sretno i javi kakva je procedura kad se tamo vadi beta, dobro će nam svima doći info.
    A što ti je problem sa nalazom uzv? Uzv je meni jutros bio super, endometrij tanak, 3 mm, obostrano imam više antralaca do 5,2 mm, nema cista... Nalazi hormona nisu idealni, odnosno P4 je sad još viši nego prošli put (2.9 je) ali su LH i FSH skroz ujednačeni i niski što je valjda doprinijelo odluci da ipak idem od popodne sa stimulacijom. Mislim da mi je jednom netko ovdje pisao da je išao u stimulaciju tako pa da je čak bio uspješan postupak... ne znam što bih mislila, prepustit ću se mojoj dr. u ruke i nadati se najboljem. U petak imam i prvu folikulometriju u Zg. I baš se veselim . Napokon krećemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •