Citiraj ZUZU444 prvotno napisa Vidi poruku
Sretno danas sretnaofca!! Držim fige

Ja sam se bacila na proučavanje prehrane za PCOS i zadala sam si izgubiti 3-5kg do konzultacija s prof. Vrčićem. Tak barem imam osjećaj da nešto radim po tom pitanju a ne da gubim vrijeme čekajući
Ima tko kakve savjete što se tiče te prehrane?

Također, počela sam istraživati akupunkturu. Našla sam i podgrupu tu na forumu, al nije baš aktivna. Kakva su vaša razmišljanja i iskustva?
Ja sam PCOS-ovka i ja sam se preporodila uz LCHF (low carbo high fat). Doduše, nikad nisam imala problema s kilama, uvijek sam pazila i vježbala u teretani bar minimalno. Ovo moje ti se svodi na izbacivanje svih šećera, ali svih (kolači, slatkiši, sladoled, čak i većina voća koje inače ne volim pa mi ne smeta...) i svih brašnastih i proizvoda od tijesta. Jedeš puno povrća i dosta mesa i jaja, zdravih masnoća hladno prešanih ulja plus punomasno mliječno, možeš sjemenke...meni taj režim jako odgovara, održava kilažu i rješava nadutost. I nekakva tjelesna aktivnost je nužna. A kolko imaš viška kila? I to poprilično utječe navodno na uspjeh IVF-a.

Citiraj sretnaofca prvotno napisa Vidi poruku
Drage zene, evo mene sa nalazom..nazalost, negativan je.
Bit ce bolje drugi put, nema predaje nikad! Isplakali se jesmo, sad odmor i rekreacija i na jesen u nove pobjede!
Draga moja...ne znam što reći nikad u ovakvim situacijama. Glavu gore...i žao mi je.