Citiraj ZUZU444 prvotno napisa Vidi poruku
Sretnaofca,

glavu gore. Biti će sve kako mora biti. To si ja stalno ponavljam. Nema odustajanja, najbitnije je odmah napravit plan za dalje. Meni je to u biti najviše pomoglo da ne upadnem u depresiju.

Ja se ponosno treći dan držim svog novog prehrambenog režima. U jednu jedinu jutarnju kavu ide bademovo mlijeko, ugljikohidrati samo integralni, puno voća i povrća... Pijem folnu i vitamin D3. I puuuuno vode. Ako izdržim tako do rujna bit ću ko' avion!

Znači nikakva mišljenja u vezi akupunkture? Skroz sam u nedoumici dali da trošim novce na to ili bolje da ih čuvam u slučaju da na kraju završim kod privatnika....
Ja ti s akupunkturom nemam iskustva i ne znam nikog ko ima...al citala sam tu negdje neku stariju temu, pogledaj malo pa ces naci...
Bravo za rezim, svidja mi se skroz i sigurno nece skoditi.

Ja sam u najmanju ruku malo zbunjena. U razgovoru s dr shvatila sam da mi ustvari o sutrasnjem nalazu laboratorija (vjerojatno P4) ovisi o daljnjem nastavku ovog postupka. Ustvari, shvatila sam da jos ima sanse za prekid stimulacije i odustajanje...malo me to sokiralo, nisam ocekivala...necu coprati nista, jos uvijek se nadam da ce nalazi biti zadovoljavajuci za nastavak, al onda razmisljam o tome kakve su uopce sanse za uspjeh kad je sve nekako isforsirano... jel to znaci da bez obzira na svu stimulaciju koju sam primila meni ovo jednostavno moze postati postupak koji je propao? Nisam znala da je taj P4 toliko presudan, pa hrpa cura ga uopce i ne vadi....misljenja?